Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
costas έγραψε:Δηλαδή;;;;Δηλαδη οτι δεν θελουν να χρεωνονται τα ταμεια τους,μην χρεωκοπησουνε στο τελος και χασουνε και τις θεσεις τους!!Τα χουνε ριξει οι ιδιοι εξω απο ολα αυτα που φαγανε,μετα θα δωσουνε και σε μας;;;
costas έγραψε:πάντως αν δικαιούμαστε κάτι γιατί να μη το πάρουμε , αν και δε μου εχει πει κανείς αν έχεις ψιλοπροβληματάκια το παίρνεις;;;;Κώστα από ότι κατάλαβα είσαι στρατιωτικός στο ικα ίσως είναι και το μόνο ταμείο το επίδομα το παίρνουν και όση εργάζονται. Στο στρατό δεν ξέρω τι γίνεται είχα ένα φίλο στο ναυτικό με 5ετη θητεία πήγε φαντάζομαι σε βάζουν σε γραφική εργασία για όσο μπορείς και εργάζεσαι.
από ότι έχω καταλάβει δεν το δίνουν όλα τα ταμεία , βασικά όλο ΙΚΑ ακούω τα άλλα ; Δημόσιο, Στρατιωτικοί, Αγρότες;;;
Α ρε Ελλάδα μέσα στην αμάθεια , μέχρι πρότινος πίστευα ότι το παίρνουν μόνο όσοι έχουν αναπηρία 67τοις 100 και πάνω αλλά διάβασα εδώ ότι το παίρνουν και άλλοι με λιγότερη αναπηρία μόνο μάλλον από το ΙΚΑ!!
Εύη Ξ έγραψε:Έχουν ή δεν έχουν συμπτώματα το επίδομα το δικαιούνται εφόσον είναι κάτι που δεν θεραπεύετε. Και δεν έχουν τώρα ,τα υπόλοιπα χρόνια? Ούτως η άλλος οι αντοχές μας δεν είναι το ίδιο με τους υπόλοιπους. Εγώ ασπούμε έχω με τον άντρα μου έχουμε ένα συνοικιακό βιβλιοχαρτοπωλειο και δεν θα με απασχολούσε να πάρω το επίδομα αλλά έχω κάτσει και 4 φορές κλινίρις απο 2-3 μήνες κάθε φορά ξαφνικά απο σοβαρές επιτροπές.Αν δούλευα σε ξένη δουλειά δεν θα έπρεπε να φύγω?πως θα ζούσα? Για σκέψου το λίγο.Εύη Ξ το ότι η σκπ το είναι ανίατη δεν σημαίνει οτι έπρεπε να πάρεις επίδομα απλά είναι η βαρύτητα των συμπτωμάτων και οτι δεν φταίει ο ασθενής για αυτό το νόσημα.