• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10656  από elena
 Δευ Οκτ 26, 2009 11:32 am
Γεώργιε...κατάλαβα!!!κάμερα ,φωτογραφική μηχανή ...κτλ. :D :D
να τα χαίρεσαι τα παιδάκια!!!καλή επιτυχία στην παρέλαση!!!
και φυσικά να τα καμαρώσεις ,όπως επιθυμείς...

όσο για τα περαστικά...τα νεύρα μου,τα χάπια μου ,και ένα ταξί να φύγω...μπορώ να έχω?
δεν είναι θέμα υγείας...ευχαριστώ πάντως!!!
 #10665  από aoratos
 Δευ Οκτ 26, 2009 1:01 pm
Καλή σας ημέρα και καλή εβδομάδα.

Γιώργο να χαίρεσαι τα παιδιά σου και πάντα να τα καμαρώνεις!

Έλενα τι έχεις εσύ και τι μπορούμε να κάνουμε για σένα. Να δεις που θα είσαι ματιασμένη! :P
Ας κάνω πάντως μια προσπάθεια να χαμογελάσεις γιατί δεν ξέρω να ξεματιάζω. :P

Σκηνή Πρώτη: Κάθεσαι σε ένα παγκάκι στεναχωρημένη και πλησιάζει κάποιος τραγουδώντας (λες να τον λένε αόρατο; :lol: )

Σκηνή δεύτερη: Επιτέλους χαμογέλασες !!! :D

The End with Happy End. :D :D

[youtube]02zOk_LQCkY[/youtube]
 #10666  από elena
 Δευ Οκτ 26, 2009 1:09 pm
aorate...όντως ήταν το πρώτο χαμόγελο της ημέρας!!!!
ευχαριστώ!!!

Υ.Γ.που τα βρίσκεις αυτά τα πετυχημένα? :D
 #10667  από aoratos
 Δευ Οκτ 26, 2009 1:14 pm
Χαίρομαι που κατάφερα κάτι τόσο μικρό αλλά συγχρόνως τεράστιο γιατί το ίδιο σενάριο έχει παιχτεί πολλές φορές με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με αντίστροφους ρόλους... :!: :roll: :D
 #10673  από elena
 Δευ Οκτ 26, 2009 1:39 pm
aoratos έγραψε:Χαίρομαι που κατάφερα κάτι τόσο μικρό αλλά συγχρόνως τεράστιο γιατί το ίδιο σενάριο έχει παιχτεί πολλές φορές με τους ίδιους πρωταγωνιστές αλλά με αντίστροφους ρόλους... :!: :roll: :D
Ναι έτσι είναι...
τέλος πάντων ...σήμερα δεν είμαι καλή παρέα 8-)

καλό απόγευμα σε όλους
 #10689  από mary_d_ath
 Δευ Οκτ 26, 2009 3:11 pm
Έλενα, θα σου λεγα ένα ανέκδοτο τώρα αλλά δεν μπορώ να το διατυπώσω γραπτώς!! Έχει ηχητικά εφέ, άσε που ναι και "σόκινγκ"!!
Παρολαυτά εύχομαι αύριο να είναι πολύ καλύτερη η μέρα σου!!
Ωραίο βιντεάκι έβαλες αόρατε, παρεμπιπτόντως!! Don' t worry, be happy και μπόμπες να σκάνε από δίπλα σου, don' t worry be happy!!
Αχ, σήμερα που βρέχει και δουλεύω το απόγευμα, τι θα κάνω; Με πήρε τηλ η εργοδότριά μου και μου είπε να πάω μισή ώρα αργότερα για να πάμε σινεμά... Και βαριέμαι το σινεμά, αλλά έχει και τα θετικά του, διότι μου ανατέθηκε και ένα δύσκολο έργο!!
Πρέπει να κάνω το παιδί να μη μιλάει καθόλου για την προηγούμενη κοπέλα, γιατί έχει "κολλήσει", όλο γι' αυτή λέει και δεν είναι και καλό σε περίπτωση που δεν ξαναγυρίσει... Θα χρησιμοποιήσω έμμεσους ψυχολογικούς μηχανισμούς, κάπως έτσι το 'χω σκεφτεί... Θα δω... Η μητέρα του μου παρήγγειλε να του μιλήσω και απότομα για να το καταλάβει, αλλά δεν μπορώ να φανώ κακιά...
Οπότε κατά τη διάρκεια της ταινίας δεν θα μιλάμε καθόλου και μετά θα επικεντρώσω την κουβέντα στην ταινία και μόνο!! Αν τυχόν παρεκκλίνει και μιλήσει για την κοπέλα θα εφαρμόσω τους διάφορους ψυχοπαιδαγωγικούς νόμους!! Μακάρι να λειτουργήσουν!!
Γιατί κακιά και απότομη με το συγκεκριμένο άτομο δεν μπορώ να γίνω, με τους άλλους ανθρώπους ναι!! Αυτό είναι "παιδί" στο μυαλό και στα "παιδιά" φερόμαστε όμορφα, έτσι πρέπει...
Ουφ... Θα ρωτήσω και μία συνάδελφο, μήπως και το έχω πάρει λίγο προσωπικά το θέμα, η αλήθεια είναι ότι συνεχώς για τη δουλειά μιλάω στους ανθρώπους και υποτίθεται ότι οι "επαγγελματίες" είναι ψυχροί και δεν κουβαλούν "έγνοιες" μαζί τους...
Τελοσπάντων, καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #10698  από soulla
 Δευ Οκτ 26, 2009 8:32 pm
γεια σε ολους ελπιζω να ειστε ολοι καλα ευχομαι το ταμα στον π Πανορμιτη να βοηθησει το ιδιο και ο Αγ.Δημητριος μεγαλη η χαρη τους mary_d_ ακουσες το τραγουδι?καληνυχτα σε ολους συνεχιστε να ονειρευεστε να προσεχετε ομως γιατι τα ονειρα τελικα στοιχιζουν ακριβα. :geek: :o
 #10706  από litsa
 Δευ Οκτ 26, 2009 11:40 pm
γεια~~
επιτέλους ... έβρεξε!!!! :P
 #10715  από mary_d_ath
 Τρί Οκτ 27, 2009 11:01 am
soulla έγραψε:mary_d_ ακουσες το τραγουδι?
Το παράπονο εννοείς; Φυσικά, το ξέρω κι απέξω, κάποτε το είχα "λιώσει" όταν περνούσα μια "δύσκολη" περίοδο...
Λοιπόν...
Goodmorning to everybody!!
Τι κάνετε; Τώρα γύρισα στο σπιτάκι μου και αντίκρισα τη μητέρα μου να με κοιτάει με ένα "ύφος", αφού της είπα ότι δεν θα κοιμηθώ σπίτι χθες, δε με πίστεψε... Τι έχει τραβήξει κι αυτή από μένα... :lol: :lol:
Δεν ξέρει τι να πιστέψει και τι όχι, με παίρνει τηλ για έλεγχο και της λέω "με έχουν απαγάγει εξωγήινοι, δεν ξέρω που 'μαι..." :lol: :lol:
Τελοσπάντων, χθες έμαθα και κάτι για μια συμφοιτήτριά μου... Παιδιά την ξέρω αρκετό καιρό (μαζί αντιγράφουμε στις εξεταστικές, κάνει όλο το βιβλίο σμίκρυνση η αθεόφοβη!! :lol: ) και δεν ήξερα ότι έχει κι εκείνη σκλήρυνση, χθες το μαθα. Έπεσα από τα σύννεφα, αλλά επειδή το μαθα από τρίτους θα δω πως θα της ανοίξω κουβέντα για το θέμα για να μην εκθέσω άλλα άτομα. Αλλά πάλι, τι θα παρεξηγηθεί αν της πω "το έχω κι εγώ", ίσα-ίσα που θα μιλήσει και πιο πολύ γιατί απ' ό, τι μου 'παν δε μιλάει και πολύ για το θέμα.
Τελοσπάντων, αν τη δω σήμερα στο μάθημα θα της μιλήσω, θέλω ν' ακούσω και τη δική της ιστορία, γιατί είναι άλλο π.χ. να τα συζητάς ιντερνετικά και άλλο να μιλάς live για το θέμα...
 #10718  από Κατερίνα
 Τρί Οκτ 27, 2009 12:19 pm
Αστα mary τις προάλλες έμαθα κι εγω για μια γνωστή κι έχω το ίδιο πρόβλημα με σένα,να μιλήσω να μην μιλήσω...Κάθε μερα μαθαίνω και για κάποιον άλλο!Μήπως τελικά δεν είναι και τόσο σπάνιο το πρόβλημα μας? :? Τι να πω?Φιλια σε όλους και πολλες καλημέρες!!! :)
  • 1
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 134
  • 2901