• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10597  από αλεξανδρος1
 Κυρ Οκτ 25, 2009 6:52 pm
Καλησπέρα σας παιδιά. Γιώργο το μεζεδοπωλείο είναι Ο ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ και βρίσκεται στην Λασκαρίδου 7 & Λουίζης Ριανκούρ και είναι κοντά και στο μετρό της Πανόρμου. Πές μου πότε μπορείς και κανονίζουμε να πάμε.
 #10614  από costas
 Κυρ Οκτ 25, 2009 8:27 pm
8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος costas την Σάβ Νοέμ 07, 2009 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #10630  από princeofathens2004
 Δευ Οκτ 26, 2009 12:35 am
Καλησπέρα σε όλους.

Elena σου στέλνω το χειρόγραφο και περιμένω, όποτε μπορέσεις, να με ....... αναλύσεις!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την προσπάθεια.
Γιώργο θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω τηλεφωνικά μαζί σου μέσα στην εβδομάδα, ίσως Πέμπτη, και αν μπορείς κι εσύ να βρισκόμασταν στο γραφείο σου ή κάπου κοντά, να τα λέγαμε.

Καλό βράδυ σε όλους.
Συνημμένα
xeirografo mou.jpg
xeirografo mou.jpg (236.6 KiB) Προβλήθηκε 150 φορές
 #10633  από mary_d_ath
 Δευ Οκτ 26, 2009 8:41 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Χρόνια πολλά σε όλους τους/τις εορτάζοντες/εορτάζουσες!! Να έχετε ό, τι επιθυμείτε!!
Χρόνια πολλά και στη Maria Nikolaou που γίνεται σήμερα 18!! Να τα εκατοστήσεις!!
Prince of Athens, ωραία γράμματα κάνεις!!
Τελοσπάντων, φεύγω!! Καλημέρα και πάλι!!
 #10636  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Οκτ 26, 2009 9:31 am
Καήμέρα σε όλους και όλες , χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε αυτούς αυτές που γιορτάζουν . Για τη συνάντηση αλέξανδρε είμαι μέσα όποτε θέλεις , το μέρος που προτείνεις το ξέρω , μπορεί και να έχω πάει . Εκεί η συνοικία είναι Ερυθρός και αν και υπάρχουν βάζελοι , δεν έχει κοσμοπλημμύρα τέτοιων. Είναι αντικειμενικά γεγονός ότι οπαδοί αυτής της ομάδας τείνουν να εκλείψουν ή τέλος πάντων να ασχολούνται με πιο ευγενή αθλήματα για παράδειγμα τάβλι ή πρέφα .
 #10640  από elena
 Δευ Οκτ 26, 2009 10:06 am
καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!

πέρασα χάλια Σαββατοκύριακο ...ας το παραβλέψω...
σήμερα τουλάχιστον ξεκινάει μια καινούρια μέρα...θα είναι καλύτερα?θα δείξει...
σήμερα πήρα και την εργασία που πρέπει να ετοιμάσω και να καταθέσω μέχρι 16/11...καλά!!
πονοκέφαλος με έπιασε...ουφ..ξανά ουφ...και πάλι ουφ!!! :D :D

prince ,εκτύπωσα το γραπτό σου ,και όπως σου είπα δεν έχω μάθημα αυτή την εβδομάδα ,αλλά θα σου γράψω την επόμενη εβδομάδα οπωσδήποτε!!!
αλλά από πρώτη μάτια πολύ τάξη και έλεγχος...πως το αντέχεις? :D :D

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στους εορτάζοντες!!!
ας ανοίξει κάποιος θέμα ,δεν θα το δουν εδώ...

να είστε όλοι καλά
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #10654  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Οκτ 26, 2009 11:24 am
Καλημέρα και πάλι σήμερα 26/10 δεν έχω τι να μάνω και ασχοόύμε με το ενδιαφέρν αντικείμενο του σχολιασμού των γραφόμενων . Έλενα περαστικά και δεν είναι τίποτα . Ο μεγάλος μου γιός θα παρελάσει την προσεχή Τετάρτη στην πλατείασ Αγ. Παρασκευής μπροστάρηε του 9ου Δημοτικού Σχολείου . Και τα μάγουλα του μπαμπά και της μαμάς κοκινίζουν από περηφάνεια .
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 2901