• Αντλια μπακλοφενης!

• Ειδικά θέματα της πρωτογενώς (PPMS), δευτερογενώς προϊούσας (SPMS) ΣΚΠ και προσβασιμότητας.
Ειδικά θέματα της πρωτογενώς (PPMS), δευτερογενώς προϊούσας (SPMS) ΣΚΠ και προσβασιμότητας.
 #106034  από Κώστας
 Δευ Σεπ 15, 2014 12:11 am
Άμα είναι έτσι ή έστω αν υπάρχουν πιθανότητες νάναι έτσι τα πράγματα, ψηφίζω σπαστικότητα και ξερό ψωμί!
 #106041  από sofia13
 Δευ Σεπ 15, 2014 10:24 am
Περαστικά κώστα , πάει πέρασε κι΄αυτό.
Ξεκουράσου και μη το σκέφτεσαι. Μόνο καλά νάσαι ! Ευχαριστούμε πολύ για την αναλυτική ενημέρωαη...
Μιά τρύπα στο νερό δηλαδή ήταν για σένα και μάλιστα επώδυνη...
Περαστικά και πάλι ευχαριστούμε για την πλήρη ενημέρωση !!!
:smile-flower:
 #106042  από anni
 Δευ Σεπ 15, 2014 10:32 am
Κώστα περαστικά σου!
ταλαιπωρήθηκες αρκετά οπότε να τα ξεχάσεις όσο γίνεται πιο γρήγορα...
:smile-flower:
 #106045  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Δευ Σεπ 15, 2014 11:39 am
Τα πάθη του Κώστα μου δημιούργησαν μια απορία . Αξίζει τον κόπο να προσπαθούμε για καλυτέρευση των όποιων προβλημάτων μας , όταν αυτή δεν είναι , η καλυτέρευση εννοώ σίγουρη ;
 #106047  από sofia13
 Δευ Σεπ 15, 2014 12:54 pm
Σίγουρα όχι , μας τάπε ο κώστας αναλυτικά σε ότι τον αφορά και μπράβο του !
Εδώ μέσα ανταλλάσουμε απόψεις και ψαχνόμαστε ..
Αλλά το θέμα είναι ότι θέλουμε να το πάμε παρακάτω και θα το πάμε, έτσι ενωμένοι και ανταλλάσοντας νέα μας παιδιά !!!
 #106050  από neroxytis
 Δευ Σεπ 15, 2014 1:14 pm
Θα σας χαλάσω το κέφι αλλά νομίζω περισσότερο θα ωφελήσει παρά θα βλάψει.

3 γνωστοί μου με ΣΚΠ αποπειράθηκαν να τοποθετήσουν αντλία.

1. Έπαθε μυελίτιδα (λοίμωξη του νωτιαίου μυελού) και την αφαίρεσε
2. Αυτοκτόνησε (για άλλο λόγο αλλά οι επιπλοκές της επέμβασης και το στερητικό σύνδρομο από τα χάπια ήταν το κερασάκι στην τούρτα)
3. Δεν τοποθέτησε. Υπέφερε υπερβολικά γιατί έκανε το λάθος να κάνει το δοκιμαστικό τεστ με έγχυση στο ΕΝΥ (οσφυονωτιαία παρακέντηση)

Ο 4ος είσαι εσύ Κώστα, που σε θεωρώ κι εσένα αποτυχία.

Ένας γνωστός με εγκεφαλική παράλυση πήγε περίφημα, συνδυάζοντάς τη με εντατική φυσιοθεραπεία.

Συνοψίζοντας, δεν γνωρίζω ακόμα κανέναν με ΣΚΠ που πήγε καλά. Γνωρίζω 2 άτομα με εγκεφαλική παράλυση που ένα πήγε καλά και το άλλο όχι. Βέβαια δεν είμαι ο αρμόδιος να κρίνω από τα ελάχιστα περιστατικά που γνωρίζω. Το συμπέρασμά μου είναι ότι αν κάποιος αποφασίσει να τοποθετήσει αντλία, καλό είναι να το κάνει κάπου που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο.
 #106051  από adrCy
 Δευ Σεπ 15, 2014 1:30 pm
neroxytis έγραψε:Θα σας χαλάσω το κέφι αλλά νομίζω περισσότερο θα ωφελήσει παρά θα βλάψει.
μαλλον το αντιθετο εννοειτε :)
 #106052  από neroxytis
 Δευ Σεπ 15, 2014 2:04 pm
Να έφτιαξε το κέφι αποκλείεται γιατί ήταν ποστ μακάβριο με αρκετό πόνο. Άρα τι εννοείς "το αντίθετο"; Δεν ωφελεί να γνωρίζουν όλοι ότι η τοποθέτηση της αντλίας και η σωστή ρύθμιση δεν είναι περίπατος και χρειάζετια κάποιον εξαιρετικά έμπειρο γιατρό;
 #106053  από adrCy
 Δευ Σεπ 15, 2014 3:04 pm
Βαση τα περιστατικά
που αναφερατε θεωρησα οτι θελατε να πειτε
Θα σας χαλάσω το κέφι αλλά νομίζω περισσότερο θα βλάψει παρά θα ωφελήσει

Τι θα βλαψει κ τι θα ωφελήσει? Η αντλια ή το χάλασμα του κεφιου? Εγώ κατάλαβα αντλια αλλα τωρα που το ξαναδιαβαζω μαλλον το αλλο εννουσατε.. :p τελοσπαντων βγαινουμε off-topic και δε μου αρεσει
 #106054  από neroxytis
 Δευ Σεπ 15, 2014 4:03 pm
Ουπς! Ήμουν ασαφής! Mea culpa :smile-blush: . Να αναδιατυπώσω;

Πιστεύω λοιπόν ότι το προηγούμενο ποστ μου περισσότερο ωφέλησε παρά έβλαψε. Ήταν μεν μακάβριο, αλλά τα γεγονότα πρέπει να γίνονται γνωστά σε όλους.

Υποθέτω συμφωνούμε.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7