Μαλοπλιν..Μαλοπλιν
Και κανεις δεν ειναι τελειος λεμε.
Σκλήρυνση κατά πλάκας
Γιάννης έγραψε:... αλλά καταπώς φαίνεται έχω πρόβλημα με την ενσυναίσθηση επειδή ήθελα να μπαστουνιάσω μια ηλικιωμένη κυρία (sic) που παραλίγο να με πετάξει κάτω.
Έχω πρόβλημα και με τα νεύρα μου
Nick. έγραψε:Το σημείο όπου ξεπερνάται το όριο της αλληλοβοήθειας και μπαίνουμε σε ψυχωτικά μονοπάτια, νομίζω πως ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτό. Εκεί, λογικό είναι να τα παίρνουν μερικοί στο κρανίο.
Σωστά, κι όταν τέτοια φαινόμενα αναπτύσσονται εξ αιτίας αδιαγνωστης συμπτωματολογίας σημαίνει πως κι εκεί, μπαίνουν γιατροί δίχως να βοηθάνε: Ιδίως άμα δίνουν τέτοιου ειδους φάρμακα, αντί να κοιτάξουν ν'απωθήσουν τα όποια συμπτώματα, αυτά που συζητιούνται εδώ στις "θεραπείες συνταγές" κ.ά. παρόμοια. Σκπ ή όχι, όλοι χρειαζόμαστε σωρεία ανακουφιστικών μέτρων, και μάλιστα τετοιων που να μην εξαναγκάζουν σε εξάρτηση.
Βέβαια, μερικοί απ'αυτούς, ομολογούν ότι τα ψυχοφάρμακα δε χρειαζονται πια όταν εξομαλυνθούν τα συμπτωματα, αλ'αυτό είναι μονο για μόστρα στα συνέδρια σκπ (όχι στα δικά τους, φυσικά, σ'αυτά για τις αφεντιές μας) στα γραφεια τους δε θα χάσουν και τη μίζα...![]()