• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10396  από elena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 11:10 am
Γειά σας και πάλι.... :D :D :D

κατ'αρχήν να σας πω ότι δεν παρακολουθώ το κάθε σεμινάριο,και έχω παρακολουθήσει πάρα πολλά,για να αναλύω τους άλλους ή να τους χαρακτηρίζω...ότι κάνω το κάνω για τον εαυτό μου...γιατί αν ο άνθρωπος είναι το υπέρτατο ον ,όπως λέγεται ,θέλω να τον μάθω,θέλω να μάθω τον εαυτό μου ...θέλω να τον ανακαλύψω,να τον διαβάσω....όπως θέλετε πάρτε το...

aorate...θα ζήσεις βέβαια...αλλά η περίπτωσή σου είναι ιδιαίτερα εξαιρετική.... :D :D :D :D
μην πανικοβάλλεσαι :D :D :D μια χαρά άνθρωπος είσαι!!!!
βέβαια θα ήθελα να είχα ένα κείμενο και όχι τρεις σειρές αλλά θα σου γράψω κάποια πράγματα που είπαμε...

Ξεκινάς την γραφή σου με ένα ικανοποιητικό περιθώριο από τα αριστερά...είναι η απόσταση ευγένειας και αυτονομίας που λέγαμε...
παρατηρώντας τις 3 σειρές,είναι ακριβώς η μία κάτω από την άλλη...είναι τα όρια που θέτεις στους άλλους....είναι άκαμπτα...απροσπέλαστα...δύσκολα περνάει κάποιος τα όριά σου...
η κίνηση των λέξεων και γραμμάτων έχουν μια ελαφριά κλίση από τα αριστερά προς τα δεξιά,κινούνται στον οριζόντιο άξονα και δηλώνουν μία κίνηση από το παρελθόν,στο παρόν και το μέλλον....αλλά σαν να μένεις πιο πολύ στο παρελθόν...εννοώ πιο πολύ χρόνο..
δεξί κενό μεγάλο...τάση άμυνας και αναχαίτησης..
γραφή ευάερη και αρμονική ...δηλώνει καλή κρίση και αρμονία...
κίνηση στην γραφή σου μικρή...εσωστρέφεια και μοναχικότητα...αλλά και ελευθερία(η γραφή φεύγει προς τα δεξιά)
όμως η γραφή κάποιων γραμμάτων όπως το Γ,το Τ ,το Ε ,το ξ,είναι περισσότερο ανεπτυγμένα στην επάνω γραφή όπως λέμε....βρίσκεις τρόπο να κάνεις αισθητή την παρουσία σου και πολλές φορές να την επιβάλεις.... :D :D :D

αυτά είχα να σου γράψω...και να σου πω ότι η ανάλυση έγινε ομαδικά!!!
κάναμε την πρακτική μας όπως σας είπα...
τώρα πες μου ...πόσο πετύχαμε την ανάλυση του χαρακτήρα σου...όσο πλησιάσαμε τουλάχιστον

φιλιά σε όλους
καλή συνέχεια
elena trikolore :D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος elena την Πέμ Οκτ 22, 2009 11:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #10397  από mary_d_ath
 Πέμ Οκτ 22, 2009 11:15 am
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
Άργησα να ξυπνήσω γμτ κι έτσι έχασα το μάθημα, αλλά δεν πειράζει θα πάω να "κλέψω" τις σημειώσεις την επόμενη φορά!!
Τώρα θα εκμεταλλευτώ το χρόνο και θα πάω για ψώνια!! :lol: :lol:
Αυτά με τη γραφή είναι πολύ ενδιαφέροντα, αν σου δώσω κι εγώ ένα χειρόγραφό μου Έλενα, όποτε μπορέσεις θα μου κάνεις μια ανάλυση; Έτσι από περιέργεια...
Λοιπόν, χθες η βόλτα ήταν πάλι το ίδιο ωραία, πήγαμε Σύνταγμα και Ζάπειο, χαζέψαμε τους τσολιάδες, ταΐσαμε τα περιστεράκια και είδαμε και μια πολύ ωραία επίδειξη tango στην πλατεία Συντάγματος!
Τώρα να δούμε την Παρασκευή που θα πάμε, ευτυχώς που η Αθήνα είναι τεράστια και έχει πολλές επιλογές!!
Καλό μεσημέρι-απόγευμα-βράδυ να έχουμε!!
 #10406  από elena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 3:25 pm
aorate...τι έγινε?δεν ήταν καλά αυτά που έγραψα?δεν σου άρεσε κάτι? :?
γιατί δεν μου απάντησες...

Mary_d_ath ναι και βέβαια μπορείς να μου στείλεις κάποιο χειρόγραφο...ότι να είναι...προσπάθησε αν μπορείς σε λευκή κόλα από χαρτί...και όποιος άλλος θέλει,εξάλλου δεν μπορούμε να πάμε δικά μας ή της οικογένειάς μας,οπότε θα βοηθούσατε :D :D :D

καλό απόγευμα
και καλή ξεκούραση
 #10420  από princeofathens2004
 Πέμ Οκτ 22, 2009 7:39 pm
Elena, Καλησπέρα

Την πάτησες!
Μου άρεσαν πολύ αυτά που έγραψες αναλύοντας το χειρόγραφο του aorato και μόλις μπορέσω θα σου στείλω κι εγώ ένα, περιμένοντας με μεγάλη αγωνία να διαβάσω την ανάλυσή σου.
Γίνεται δεκτό το αίτημα?

Φιλιά.
 #10432  από Maria77
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:32 pm
Καλησπέρα σε όλους! :D
Πάλι βιαστική είμαι! :oops: :oops:
Έλενα δυστυχώς δεν "ψήνεται'' τίποτα στην Αθήνα! Μάλλον ψήθηκε πολύ...κάηκε! :lol: (πλάκα κάνω)! Με κάτι ξαδέρφια μου ήμουνα που μένουν μόνιμα εκεί!
Λοιπόν νομίζω μέχρι τα Χριστούγεννα να κανονίσουμε να έρθετε εσείς Κύπρο! Πως σας φαίνεται η ιδέα μου??
Έχετε γράψει πολλά απο την ημέρα που έλειπα και δεν έχω προλάβει να τα διαβάσω όλα!

Φιλιά σε όλους, καλό βράδυ! :D
 #10434  από elena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 9:38 pm
καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά :D :D :D

αγαπητέ prince ...και να ήθελα να αρνηθώ ,σε έναν πρίγκιπα δεν θα έλεγα ποτέ όχι...
οπότε στείλτο όποτε θέλεις ...μόνο που την ερχόμενη Τετάρτη δεν έχω μάθημα γιατί είναι αργία,αλλά την μεθεπόμενη Τετάρτη αν μου το στείλεις θα το πάρω μαζί μου,θα κάνουμε την ανάλυση και θα σου γράψω ...εντάξει?

καληνύχτα και καλό ξημέρωμα
φιλιά σε όλους
 #10452  από aoratos
 Πέμ Οκτ 22, 2009 10:53 pm
Καλήν εσπέρα αρχόντισσες και άρχοντες. :D

Όπως πάντα η Έλενά μας είναι βιαστική. :P
Φυσικά και τα διάβασα όλα και το πρώτο πράγμα που ένιωσα ήταν αμηχανία, δεν ξέρω γιατί... ίσως επειδή πιθανόν να ισχύουν τα περισσότερα...
Παρένθεση... το συζήτησα με μια πολύ καλή μου φίλη ψυχολόγο η οποία με έχει για ψυχολόγο της! :lol: Με την φίλη μου αυτή έχουμε έρθει πολλές φορές σε σύγκρουση γιατί είναι πολύ παρορμητική και προσπαθώ να την συγκρατώ όταν αρχίζει τις μαλ...ς :lol:
Ίσως και να μην το συζήτησα τυχαία μαζί της γιατί ειδικά αυτή με έχει βιώσει σύμφωνα με τις περιγραφές.
Αυτή λοιπόν βρήκε ότι μου ταιριάζουν απόλυτα ΟΛΑ !!!
Κάποιες επιπλέον παρατηρήσεις...
Το πάνω κενό ήταν τόσο γιατί άρχισα να γράφω από εκεί που ήταν η γραμμή.
Το δεξί περιθώριο ήταν τόσο γιατί προσπάθησα κατά το δυνατόν να στοιχίσω το κείμενο. :lol:

Αυτά και καλό βράδυ σε όλους σας.
 #10454  από elena
 Πέμ Οκτ 22, 2009 11:11 pm
καλησπέρα και πάλι...!!!!
δεν είμαι καθόλου βιαστική....εσύ είσαι πολύ αργός...όσο και να το κάνεις ,έχει μια διαφορά :D :D :D
νόμιζα ότι κάτι δεν σου άρεσε....
δεν σου είπα κάτι για πάνω κενό...σου είπα για αριστερό και δεξί,τέλος πάντων δεν έχει σημασία,η ουσία είναι ότι τελικά ότι τα πάντα επάνω μας αντανακλούν το εγώ μας...
και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που σε έφερα σε αμηχανία :D :D :D
και δεν έπρεπε να προσπαθήσεις στο γράψιμο...έπρεπε να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο ,να κινηθεί όπως θέλει...
 #10455  από aoratos
 Πέμ Οκτ 22, 2009 11:28 pm
Δεν υπήρχε θέμα αν μου αρέσει ή όχι, εξάλλου ήταν επιλογή μου να σου στείλω κάτι γραπτό και όφειλα να δεχτώ οτιδήποτε.

Υ.Γ. Ακόμα γελάνε τα αυτιά σου !! :lol: :P
 #10460  από elena
 Παρ Οκτ 23, 2009 12:11 am
:D :D :D :D :D
παίρνω τα γελαστά αυτιά μου ...και τα πάω για ξεκούραση :D :D
αλήθεια ξέρεις γιατί ένοιωσες αμηχανία?γιατί ουσιαστικά δεν το περίμενες...δεν το πίστευες ...

καληνύχτα και καλό ξημέρωμα!!!
  • 1
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 2901