• ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104535  από Γιάννης
 Πέμ Ιούλ 17, 2014 1:12 pm
:banana-stoner:

Για όσους δεν ξέρουν τι διάολο είναι το ζετόρ που λέει ο πόντιος, είναι αυτό...

Εικόνα

...τρομερό εργαλείο

μιλάμε για καραπόντιο, θα πάει να κυνηγήσει τον κλέφτη με τη ζωστήρα :laughing-rolling:
 #104548  από eleni POL
 Παρ Ιούλ 18, 2014 10:38 am

Where were you when I was burned and broken
While the days slipped by from my window watching
And where were you when I was hurt and I was helpless
Because the things you say and the things you do surround me

While you were hanging yourself on someone else's words
Dying to believe in what you've heard
I was staring straight into the shining sun

Lost in thought and lost in time
While the seeds of life and the seeds of change were planted
Outside the rain fell dark and slow
While I pondered on this dangerous but
Irresistable pas-time

I took a heavenly ride through our silence
I knew the moment had arrived
For killing the past and coming back to life

I took a heavenly ride through our silence
I knew the waiting had begun
And I headed straight... into the shining sun ☀
 #104569  από sofia13
 Παρ Ιούλ 18, 2014 9:39 pm
Ελένη, αγαπημένο κομμάτι και ψιλοζόρικο .
:smile-yes: :smile-flower: :clap: :smile-heart:
 #104634  από Μιμικαμ
 Δευ Ιούλ 21, 2014 1:13 pm
βικυ έγραψε:Καλημερα!
Σοφια,δικο σου!
Βικούλι :smile-inlove: :smile-inlove: πειράζει που το δανείστηκα για λίγο....δηλαδή τι λίγο...του αλλαξα τα φώτα λέμε :lol: :lol: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: δεν πιστεύω να με μαλώσεις....αφου ηταν παραγγελιά...Σοφούλα τέλεια η επιλογή σου....καλημέρες κορίτσια και καλή εβδομάδα... :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #104635  από Γιάννης
 Δευ Ιούλ 21, 2014 2:17 pm
Έχω μια απορία, αυτή η Μελίνα Ασλανίδου είναι η κόρη της κανονικιάς; Πολύ φράπα ρε παιδάκι μου, σαν κωλαράκι βρεφικό
 #104639  από sofia13
 Δευ Ιούλ 21, 2014 8:59 pm
Καλησπέρα Μιμίκαμ :smile-flower: ,καλησπέρα παιδιά !
Μιμίκαμ η Βικούλα είναι ΤΟ παιδί , δε μαλώνει κανέναν (άνευ σοβαρού λόγου -χεχε)
Να είστε όλοι καλά !
:smile-kiss:
 #104667  από βικυ
 Τετ Ιούλ 23, 2014 9:32 am
Γιάννης έγραψε:Έχω μια απορία, αυτή η Μελίνα Ασλανίδου είναι η κόρη της κανονικιάς; Πολύ φράπα ρε παιδάκι μου, σαν κωλαράκι βρεφικό
Γιαννη,σωστη παρατηρηση. :smile-giggle: :smile-giggle:
Ετσι ειμαστε ομως εμεις τα κοριτσακια.....προσπαθουμε να καλοδιατηρηθουμε.....πειραζει???? :angry-tappingfoot: Οχι,δεν πειραζει!!!!! :smile-giggle:
Μιμικαμ :smile-kiss: ,κανε δουλεια σου,απολαυσε και εσυ αυτο το πολυ "ευχαριστο","ευδιαθετο","χαρουμενο" τραγουδι που ζητησε η Σοφια :smile-kiss: .Μιλαμε για τρελο κεφι....θα καουν τα καρβουνα! :lol: :lol: :lol:
 #104669  από Μιμικαμ
 Τετ Ιούλ 23, 2014 10:00 am
βικυ έγραψε:
Γιάννης έγραψε:Έχω μια απορία, αυτή η Μελίνα Ασλανίδου είναι η κόρη της κανονικιάς; Πολύ φράπα ρε παιδάκι μου, σαν κωλαράκι βρεφικό
Γιαννη,σωστη παρατηρηση. :smile-giggle: :smile-giggle:
Ετσι ειμαστε ομως εμεις τα κοριτσακια.....προσπαθουμε να καλοδιατηρηθουμε.....πειραζει???? :angry-tappingfoot: Οχι,δεν πειραζει!!!!! :smile-giggle:
Μιμικαμ :smile-kiss: ,κανε δουλεια σου,απολαυσε και εσυ αυτο το πολυ "ευχαριστο","ευδιαθετο","χαρουμενο" τραγουδι που ζητησε η Σοφια :smile-kiss: .Μιλαμε για τρελο κεφι....θα καουν τα καρβουνα! :lol: :lol: :lol:
Βικούλι :smile-flower: σωστή σε βρίσκω σε ολα...ωραία τα λες στο Γιάννη, οσο για το τσακιρ κέφι.....αστα να πανε δεν μπορώ να συγκρατηθώ.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
 #104674  από sofia13
 Τετ Ιούλ 23, 2014 12:25 pm
Καλημέρα παιδιά του καφενείου.
Βικάκι όμορφο, ξέρεις πόσο χαρούμενος και γελαστός άνθρωπος είμαι -εως χαζοχαρούμενος.
Αλλά στο θέμα μουσική έχω κι΄εγώ τα βίτσια μου. Από παλιά με μάλωνες για τις επιλογές μου.
Μιμίκαμ , άστη να λέει...Τσακίρ κέφι και μερακλαντάν άμα λάχει, ξέρουμε και να απολαμβάνουμε και να δημιουργούμε....ούφ !
Φιλιά !!! :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-blush:
  • 1
  • 548
  • 549
  • 550
  • 551
  • 552
  • 621