• ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΠ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #104355  από LL--MM
 Δευ Ιούλ 07, 2014 6:48 pm
Σταυρίνα μου, να είσαι καλά, άκου και την Κωνσταντίνα :handgestures-thumbupright: με την οποία έχουμε οι δυό μας μακρυέεεες γραπτές συζητήσεις πίσω μας, έχει δικαιο, δες κι αυτό που μόλις τώρα "περατώθηκε", ελπίζω: viewtopic.php?f=10&t=4798 μην τα ξαναρχίζουμε φτού κι απ'αρχής... :doh: Σου εύχομαι να μην έχεις ποτέ περισσότερα προβλήματα από τα σημερινα... :greetings-waveyellow: Μην ανησυχείς, όπως και στη nora-tora :greetings-waveyellow: , θα κάνει και σε σένα "τον κύκλο του".

Και βάλε στη ζωή σου κάτι άλλο από τη σκπ, κρίμα είναι, νέο κορίτσι είσαι...
 #104377  από stavrina117
 Τρί Ιούλ 08, 2014 4:26 pm
ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ...ΕΧΧΩ ΚΑΤΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΩ....
ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΚΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΓΝΩΜΗ...
 #104380  από Φαίδρα
 Τρί Ιούλ 08, 2014 4:59 pm
stavrina117 φιλάκια και σε εσένα κορίτσι! Καλό καλοκαίρι να έχεις!!
Εμένα με γέμισε ένα όμορφο συναίσθημα στη καρδιά το κείμενό σου! Πάντα αισιόδοξη και όσο γίνεται πιο υγιής! :smile-kiss: :smile-kiss:
 #105030  από MS FAN
 Τετ Αύγ 06, 2014 11:17 am
ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΑ, ΦΙΛΟΙ, ΣΥΝΤΕΚΝΟΙ ,ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΣΚΠ ΜΕ ΕΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ & ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ, ΝΤΡΑΠΗΚΑ, ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΣΤΟ ΠΟΔΙ,ΑΠΕΦΥΓΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ...
ΟΜΩΣ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΥΠΟΚΡΙΘΩ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ.
ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΩΡΙΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΤΑ ΞΟΡΚΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΥΤΡΩΝΕΙ,ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΜΜΑΤΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ!!!!!!!!!! :smile-star:

ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ :smile-kiss: