Βασιλικη T. έγραψε:καλησπέρα,
έχω περίπου το ίδιο θέμα, είμαι με ενα παιδί περίπου 4 μήνες και μέσα σε αυτούς είχα μία ωση στην θωρακική μοίρα (που την είχα καταλάβει λόγω μονιμου μουδιάσματος στο πόδι και επαληθευτηκε με την MRI) οπότε χρειάστηκε να κάνω κορτιζόνη. Του είχα πει μέσα στις τόσες κουβέντες που κανεις στην αρχη μιας σχέσης πως είχα άλλα δύο περιστατικά στη ζωή μου πριν 2,5-3 χρονια αλλα είμαι καλά και δεν είναι σκπ (ο γιατρός ήταν αισιόδοξος και πιστεψε πως θα ήταν μεμονομένα περιστατικα). Επειδη ήταν μόνο δύο δεν πηρα κάποια θεραπεία με ιντερφερονες. Τώρα ο νευρολόγος μου μου είπε πως πρέπει να το σκεφτώ σοβαρά να ξεκινήσω θεραπεία και πως αυτός, αυτό είναι που μου προτείνει. Καθώς μιλόυσα με τον γιατρό και ήταν μποροστα και η μητέρα μου...αρχισε ένα τροπάριο με θέμα: Δεν λέμε πουθενα πως κανουμε αγωγή. Μόνο στους γονείς και στον συζυγο μας. Μου εξήγησε πως ο κόσμος είναι προκατειλημμένος και πως, ενω δεν είναι λογικό όταν ακουγεται κάτι τέτοιο σε μία παρέα πάντα υπάρχει "οικτος" στην ατμόσφαιρα. Δεν το βρίσκω παράλογο αλλα γενικά έχω την τάση να συζητάω για όλα αυτά με τους φιλους μου κλπ. Στο αγόρι μου όμως να το πω? ξερω πως θα το καταλάβει (γιατι στην οικογένεια του υπάρχει ιστορικό καρκίνου και εξαιτάιζονται όλοι συχνα) αλλα δεν θέλω σε καμία περιπτωση να συνδιάσει στο μυαλό του την εννοια της αρρωστης με το ονομα μου. Ούτε φροντίδα θέλω ούτε τιποτα. και απο την άλλη όταν θα βλέπει τα σημάδια απο τις ενεσεις τι θα του λέω ? με τσιμπησε κουνουπι?
ΥΓ: αφήνουν σημαδια οι υποδοριες ενεσεις?
ΥΓ: τελικά τι έκανες? το είπες?
Εχω πάθει πλάκα τώρα με αυτό που διάβασα.
Ο γιατρός σου τα είπε αυτά ή η μητέρα σου? Αν σου τα είπε ο γιατρός να τον καταγγείλεις στον ιατρικό σύλλογο. Κι αν δεν το κάνεις εσύ, ευχαρίστως να το κάνω εγώ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ.
Μιλάμε για κοινωνική απομόνωση, μιλάμε για προκατάληψη, και σου έρχεται ο εκπρόσωπος της επιστήμης να σου πει πως όλα αυτά έχουν βάση?
ΑΥΤΟΣ είναι ο προκατειλημένος, ΑΥΤΟΣ είναι που νιώθει οίκτο, ΑΥΤΟΣ είναι παράλογος. Ο κόσμος είναι μια χαρά άνετος με το θέμα, ΕΚΤΟΣ από αυτούς που μοιάζουν με ΑΥΤΟΝ.
ΜΗΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙΣ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.
Είναι τραγικό που ήταν παρούσα και η μάνα. Να έχει τον πόνο της που η ιατρική δεν μπορεί να κάνει καλά το παιδί της και να βιώνει εν ψυχρώ και το πιο σκληρό πρόσωπο του ρατσισμού από τον ίδιο τον γιατρό μάλιστα.
Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Να μην λες πουθενά πως κάνεις αγωγή? Ανήκουστο. Γιατί τί είναι? Παράνομο? Ανήθικο? Επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία? Κακοήθες? Έκφυλο? ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ.