Με λενε Γιαννη και ειμαι 33 ετων. Τον τελευταίο καιρο νιωθω ελαφρα μουδιασματα στα δάχτυλα των χεριων και συσπάσεις μυών σε διάφορα μεροι του σώματος μου.Εχω κανει μαγνιτικη στο κεφαλι και αξονικη στον αφιενα το 2012 χωρις να εχει διαγνωστεί κατι. Θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να ξανακάνω μαγνητική αν συνεχίσουν αυτα τα συμπτώματα
Καλησπέρα Γιάννη!
Αρχικά να σου πω αυτό που μάλλον ήδη γνωρίζεις, πως τα συμπτώματα που περιγράφεις δε παραπέμπουν σίγουρα σε Σκλήρυνση.
Εγώ στη θέση σου, αν τα συμπτώματα επέμεναν 2 χρόνια μετά θα ξαναέκανα μαγνητική και στο κεφάλι και μαγνητική στον αυχένα αυτή τη φορά.
Και υποθετικά μιλώντας πάντα θα συνέβαινε κάτι από τα δυο:
Αν δε μου έβρισκαν τίποτα και το ρίξουν στο άγχος, η ζωή συνεχίζεται ως έχει, μα εμένα κάτι συνεχώς θα με ενοχλεί. Φοβάμαι λίγο πως δεν είναι απλά το άγχος, μα δε το σκαλίζω.
Αν πάλι έβρισκαν... τότε κατά πάσα πιθανότητα μπαίνω σε ένα τριπάκι εξετάσεων και φαρμάκων κι ενώ ανακουφίζομαι που ξέρω πλέον τι είναι, τελικά μετανιώνω για όλη τη ταλαιπωρία..
Κοινώς η δική μου άποψη, είναι να ζυγίσεις πόσο σε ταλαιπωρούν στη καθημερινότητά σου τα μουδιάσματα και οι συσπάσεις.
Αλλά.. ο ιατρός σου τι λέει;