nora tora έγραψε: Έτσι είναι τα πράγματα.... αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω αυτό, πως να του το πω???Ξανακοίταξέ το....................................................................................................
Σκέφτομαι και λίγο την διαδικασία.... να κανονίσουμε το ραντεβού... να φτιαχτώ... να βαφτώ... να ντυθώ... (κατάλληλα πάντα της περίστασης) .... να μου λέει όλα αυτά τα "ωραία" που μου λέει ως τώρα... και μόλις του πω τι μου συμβαίνει.... να αλλάξει πεντακόσια χρώματα, να του έρθει έντονος βραχνάς.... να θυμηθεί πως μόλις είχε μια δουλεία που είχε ξεχάσει... να πάει στο περίπτερο για τσιγάρα (που δεν καπνίζει)... γενικά να φροντίσει να την κάνει με ελαφρά και να εξαφανιστεί μια για πάντα από την ζωή μου.... (εδώ να γελάσω ή να κλάψω??? εν μέρη θα έχει λίγο πλάκα το σκηνικό ... χεχε )
Δεν θα τον κατηγορήσω όμως .... σίγουρα δεν θα είναι και ότι πιο συνήθες από αυτό που περίμενε να ακούσει!!!! και είναι και δικαίωμά του!!! ... μόνο που θα στεναχωρηθώ λίγο γιατί δύσκολα εντυπωσιάζομαι από αγόρια και αυτός μου αρέσει πολύ...
Ποτέ δεν είναι όπως ακριβώς τα υπολογίζεις και ποτέ δεν είναι τόσο χάλια όσο φοβάσαι ή όσο θα μπορούσαν να είναι.