• Επανήλθα...

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #102018  από theoni
 Τετ Απρ 16, 2014 9:12 am
Κι εγω στο ευχομαι!!
 #102033  από sofia13
 Τετ Απρ 16, 2014 12:20 pm
Παιδιά αν και τόχω πεί, το ξαναλέω...
Όταν μπαίνουμε στο ''φούρνο'' για μαγνητική, ξεχνάμε τα πάντα, αλλά τα ΠΑΝΤΑ και μεταφερόμαστε νοερά εκεί που νοιώσαμε υπέροχα . Επειδή είμαι και κλειστοφοβική, το έκανα και
έπειασε.
Τους απαίσιους έντονους ήχους , τους εκλαμβάνω σαν μπάντα συγκροτήματος, χάνομαι κάπου στη
θάλασσα και στον ήλιο.
Δοκιμάστε το. Μεταφερθείτε κάπου που αγαπάτε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλή τύχη σε όλους μας !
 #102035  από greekinholland
 Τετ Απρ 16, 2014 12:28 pm
Αυτο το κομπρεσερ να δουλευει μέσα στο κεφάλι σου είναι αστα να πάνε, εγω τους λεω και μου βάζουν μουσική και είπα αν μπορω την επόμενη φορά να φέρω δικιά μου μουσική να ακούω :smile-clapping: :smile-clapping: , οπότε στην επόμενη θα πάω με σκυλάδικα :smile-giggle: :smile-giggle: :smile-giggle:
 #102036  από sofia13
 Τετ Απρ 16, 2014 12:35 pm
....και να ζητάτε να σας καλύπτουν τ΄αυτιά αλλά με βαμβακερό ύφασμα μόνο και όχι ωτοασπίδες.
:smile-flower:
 #102046  από theoni
 Τετ Απρ 16, 2014 7:32 pm
Αποτελεσματα μαγνητικης: πολλαπλες εστιες σε εγκεφαλο και αυχένα 4 ενεργες. Κορτιζονη μαλλον τη γλυτωνω γιατι δεν εχω κανενα συμπτωμα. Τι μπορει να κρυβει ενα κεφαλι...kinder εκπληξη.....ενεργοτατη ηνοσος....δε μαμιεται....:)
 #102054  από billios
 Τετ Απρ 16, 2014 10:27 pm
Δοκιμαστε και τον ανοιχτο τομογραφο,ειναι πιο νορμαλακι η κατασταση.
 #102060  από Μαρία
 Πέμ Απρ 17, 2014 4:56 am
theoni έγραψε:Μαρία μου με το καλό να ρθει το μωράκι σου!
Κι εγώ δυσκολεύτηκα λιγάκι...είχα 3 αποβολές 1 πριν το γιο μου και 2 πριν την κόρη μου.Γέννησα μΕ ολική νάρκωση και καισαρική στο 1ο και επισκληριδιο και καισαρική πάλι στο 2ο Δεν είχα ωσεις μετα τις γέννες και το χρεώνω καθαρά στον 1ο μου γυναικολόγο το ότι δε γέννησα φυσιολογικά.
Επίσης έκανα ενέσεις για θρομβοφιλια στο 2ο προληπτικα.
Αν μπορεις να γεννήσεις φυσιολογικά είναι ότι καλυτερο! Αν πάλι όχι, ανεπιφύλακτα επισκληριδιο!!!!!
Εμένα ο νευρολογος δεν μ αφήνει να κανω επισκληριδιο. Η ολικη και καισαρικη η φυσιολογικο
Εσυ ειχες ρωτησει για την επισκληριδιο το νευρολογο?
 #102062  από theoni
 Πέμ Απρ 17, 2014 8:10 am
Φυσικά τον είχα ρωτήσει και μου είπε όπως θελω να γεννησω δεν παίζει ρόλο.