• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10192  από BISTONAS
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:24 am
και για να μην πινουμε ξεροσφυρι και μας πειραξει να τσιμπισουμε και κανα ξηρο καρπο

Εικόνα

και κανα φρουτακι για το κρασακι

Εικόνα
 #10193  από kirk
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:29 am
Και μετά την απαραίτητη διακοπή για διαφημίσεις (ιντερφερόνη) και πάλι μαζί σας στο αποψινό μας μουσικοχορευτικό μας πρόγραμμα σε ζωντανή σύνδεση από το καφενείο "Η Συνάντηση", που μεταξύ μας κάτι σε american bar μου κάνει....λέω εγώ τώρα.....
 #10194  από aoratos
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:33 am
Δεχόμαστε και παραγγελιές παιδιά.

Αλλά πάρτε ένα ακόμα μέχρι τότε.

[youtube]TShgj2dkKrU[/youtube]
 #10195  από elena
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:38 am
Το πρωί είναι καφενείο...το βράδυ είναι κάτι μεταξύ όπως είπες american bar...και μπουζουκομάγαζο :D :D δεν το κατάλαβες τόση ώρα?

λοιπόν επειδή πρέπει να πάω για ύπνο γιατί το πρωί δεν θα ξυπνάω ...ούτε με δεκαπέντε ξυπνητήρια,ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ μην πιείτε πολύ γιατί αύριο το βράδυ τι θα κάνουμε?

καλό ξημέρωμα σε όλους
elena trikolore :D
 #10196  από kirk
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:42 am
Αργώ αλλά τα πιάνω τελικά....
Καλό σας βράδυ και από μένα!
 #10197  από aoratos
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:43 am
Καλόν ύπνο Έλενα.

Περίμενε να σε νανουρίσουμε κιόλας. :D

[youtube]KGnFVjWPiJA[/youtube]

Άντε όλοι φεύγετε, θα πάω σε άλλο μαγαζί μου φαίνεται. :lol: :P
 #10199  από BISTONAS
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:51 am
επειδη και εγω εχω να παω στο καθορισμενο ραντεβου με τη φιλη μας, καλο σας βραδυ και καλη συνεχεια σε οσους μεινουν. ;) ;)
 #10200  από Στάθης
 Σάβ Οκτ 17, 2009 12:59 am
[youtube]1D5YEfIKWMw[/youtube]

(και όχι δεν είμαι ερωτευμένος ... ούτε καν σχέση δεν έχω αυτό τον καιρό απλά μου αρέσει το κομμάτι .... είναι happyyyyyy) !!!

Φιλιά σε όλους/ες !!!
 #10201  από elena
 Σάβ Οκτ 17, 2009 2:58 pm
καλημέρα σας!!!
τι κάνετε ?είστε όλοι καλά?μπράβο σας,ελπίζω πάντα καλά!!!!

Στάθη τι έκπληξη και αυτή!!!και που είσαι τόσο καιρό ...αν δεν είσαι ερωτευμένος και δεν έχεις σχέση?που εξαφανίστηκες? :D

μετά την χτεσινή παρέα διαδικτυακά ,ελπίζω να κανονίσετε να πάμε κάπου όλοι μαζί να διασκεδάσουμε...αλήθεια δεν μπορούμε να πάμε ,ας πούμε ,σαν το κέντρο που θα πάει σήμερα ο Αλέξανδρος?γιατί δεν το κανονίζουμε?τώρα θα μου πείτε δεν θα μπορούμε να μιλάμε...ναι αυτό είναι ένα πρόβλημα....
πάμε πριν τις γιορτές?κάτι θα σκεφτώ ...σκεφτείτε και εσείς κάτι!

σαν το πουλάκι κοιμήθηκα ...με νανουρίσατε κιόλας...αν και δεν το χρειάζομαι,όταν νυστάζω δεν πάει να γίνεται η καταστροφή του κόσμου ...εγώ θα κοιμηθώ!!! :D :D και ας έχω πιεί και 25 καφέδες :D :D περίεργο νευρικό σύστημα έχω :D :D

βροχή και σήμερα....ατέλειωτη βροχή!!!

ένα πολύ-πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο
σε όλους ,με μια πολύ όμορφη παρέα
φιλιά-elena trikolore :D
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 2901