• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10127  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 16, 2009 10:33 am
Καλημέρα παιδάκια!! Δεν είναι πολύ τέλειος ο καιρός;
Κάνω την προσευχή μου και πάω να πάρω το "πλοίο" μου να πάω πανεπιστήμιο!!
Ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή... Ακολουθεί Σαββατοκύριακο για να ξεκουραστούμε, τι να ξεκουραστούμε δηλαδή... Λέω να στρώσω χαλιά, γιατί πιο μετά δεν θα έχω χρόνο ή είναι πολύ νωρίς για χαλιά;
Τελοσπάντων, να έχουμε όλοι μας μια όμορφη, βροχερή, "φθινοπωρινή" μέρα!!
(όσον αφορά τα dvd που ανέφερες aorate, μόλις μου έδωσες ιδέα να πηγαίνω με κάμερα στην τάξη για να μην τα ξεχνάω μετά, γιατί είναι και πολλά!! Πως δεν το 'χα σκεφτεί...)
 #10128  από aoratos
 Παρ Οκτ 16, 2009 11:16 am
Καλή σας ημέρα από την εξωτική Μοζαμβίκη.

Έχω ξυπνήσει (μετά από ελάχιστο ύπνο) από τις 6 και τώρα άρχισε κάπως να ανοίγει το μάτι... :lol: Ήταν και θεοσκότεινα και τα έβλεπα όλα μαύρα! :lol:
Κάθε μέρα πίνω έναν καφέ ελληνικό πενταπλό περίπου σε κούπα και μετά είτε πιω είτε όχι μου κάνει το ίδιο. Συνήθως δεν πίνω άλλον αλλά σήμερα το ζήταγε ο οργανισμός μου. Ήπια και έναν εσπρέσσο.
Που λες mary_d_ath τράβα εσύ με την κάμερα και στο τέλος κάθε μήνα να πουλάς τα dvd στους άλλους. Ε και μια δωρεάν προβολή μετά την δικαιούμαστε εμείς. :lol:

Πάντα καλά είμαι Έλενα μου, μην ανησυχείς δεν θα χάσεις το άτομο που σε πειράζει. Τώρα αν κάνουμε και λίγο διακοπές αυτό είναι άλλο θέμα. Εγώ πάντως θα παραμείνω πιστός στο καθήκον και την ιερά υποχρέωση να σε πειράζω αλλά και να με πειράζεις. :lol:

Μου έδωσες και ιδέα για ανέκδοτο. Πάω να το βάλω εκεί. :D

Αόρατος από την Μοζαμβίκη για το mssociety.gr
 #10133  από elena
 Παρ Οκτ 16, 2009 11:40 am
OK..!!!απλά δεν μου αρέσει αν νοιώθω ότι κάποιος δεν είναι καλά... :)
τώρα συνεχίζεις να τα βλέπεις ακόμα μαύρα?άνοιξε ο καιρός,έβρεξε,ξεθύμανε...θα βγει και ήλιος σε λίγο....κοίτα να δεις πλάκα :D :D

άντε και έρχεται Σαββατοκύριακο....Γιούπιιιιι....λάθος τι χαίρομαι?
έχεις δίκιο Mary_d_ath εποχή να στρώσουμε χαλιά ,να βγάλουμε χειμωνιάτικα....νοικοκυρούλες χαρωπές θα γίνουμε :D :D :D τι τραβάμε εμείς οι γυναίκες :D :D :D
 #10137  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Παρ Οκτ 16, 2009 12:01 pm
Μπήνα στη σελίδα Έλενα και διάβασα τα προβλήματα των γυναικών και περίπου γέλασα .
Σήμερα πήρα τα αποτελέσματα της Μαγνητικής που έκανα προχθές και η διάγνωση του ιατρού ήταν ότι το THYSABRI με έχει πιάσει .
 #10142  από elena
 Παρ Οκτ 16, 2009 12:34 pm
Γεώργιε ...από ότι φαίνεται διάβασες μόνο τα τελευταία προβλήματα και γέλασες :D :D :D
διάβασε και τα προηγούμενα....
χαίρομαι για τα ευχάριστα με την μαγνητική σου,και εύχομαι να είσαι πάντα έτσι!!!
η δική μου μαγνητική νομίζω είναι μια μικρογραφία του διαστήματος..... :D :D :D
 #10147  από aoratos
 Παρ Οκτ 16, 2009 2:20 pm
elena έγραψε:Γεώργιε ...από ότι φαίνεται διάβασες μόνο τα τελευταία προβλήματα και γέλασες :D :D :D
διάβασε και τα προηγούμενα....
Γεώργιε ... μην χολοσκάς. Τώρα που έχουμε βρει την ιδέα... στο τέλος κάθε μήνα θα κυκλοφορεί dvd με τα best off coffeehouse που μπορείς να προμηθεύεσαι. Προσοχή μόνο στα πειρατικά dvd. :lol:
 #10149  από litsa
 Παρ Οκτ 16, 2009 2:24 pm
mpravo Γεώργιε...πολύ καλό το ότι ο θηααυρός σε έπιασε....
:D :D

όσο για τη συνάντηση.. γιατί δεν πήγατε??? :P εεεεεεεε ??????????

μόνο στον υπολογιστή... !!! :geek: :mrgreen: :ugeek:
 #10158  από elena
 Παρ Οκτ 16, 2009 3:16 pm
Ποιά ιδέα έχουμε βρει με dvd και δεν το θυμάμαι?θα έχει και τίποτα άλλο δώρο? :D :D :D
θα έχουν και υπότιτλους?
 #10167  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 16, 2009 5:00 pm
Καλησπέρα σε όλους/όλες!!
Καλά το πρωϊ έριχνε χαλάζι!! Τέλεια!! Και άκουγα κάτι "γκουπ-γκουπ" στην οροφή του αυτοκινήτου και απορούσα "πόσο λυσασμένη ήταν η βροχή"! :lol: :lol:
Τελοσπάντων, πάω για shoping therapy μιας και σταμάτησε η μπόρα!!
Καλό απογευματόβραδο σε όλους/όλες!!
 #10171  από elena
 Παρ Οκτ 16, 2009 11:22 pm
Hello!!!
καλά τι έγινε πάλι και εξαφανιστήκατε όλοι?σας πήρε το ποτάμι της βροχής ?απόλυτη ησυχία!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
για το χαλάζι Mary_d_ath ,δεν το κατάλαβα,αλλά μου το είπε ο γιος μου...
λοιπόν άκου να δεις...στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου μου έχω....ένα στρώμα θαλάσσης,μία πολυθρόνα θαλάσσης ,και τα δύο από αυτά που φουσκώνουν,μάσκα ,βατραχοπέδιλα,και δύο πολυθρόνες για την παραλία...μην σας κάνει εντύπωση!!!ξέρετε όταν βρέχει τι γίνεται στα νότια?
έτσι κυκλοφορώ πάντα προετοιμασμένη :D :D :D ποιός ξέρει που μπορεί να βρεθώ :D :D :D

κανένα ποτάκι...κανένα τραγουδάκι?

καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D

μόλις παρατήρησα ότι έχω κάνει 800 δημοσιεύσεις...τι στο καλό έχω γράψει? :D :D
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118
  • 119
  • 120
  • 2901