• BOWTECH

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #101118  από ebg
 Σάβ Μαρ 22, 2014 10:58 am
Καλημέρα σε ολους , γνωρίζει κανείς την τεχνικη boetech ;
Την περασμένη Τρίτη έκανα την πρώτη συνεδρία bowtech και εχθές Παρασκευή δε μπορούσα να περπατήσω ούτε 10 μέτρα ,ξαφνικά το βραδάκι όλο το πιάσιμο (μούδιασμα) και η αδυναμία να περπατήσω για 10 μέτρα χάθηκαν ως δια μαγείας. Ρώτησα και μου είπαν ότι αυτή η τεχνική λειτουργεί έτσι . Τι να πω , είμαι ενθουσιασμένος , απο εχθές το βράδυ που έφυγε αυτή η κούραση , πιάσιμο , μούδιασμα ταλαιπωρία είμαι σα παιδάκι που πήρε ένα καινούργιο παιχνίδι που το ήθελε σαν τρελό. Δε ξέρω τι να πω. Αν κάποιος- κάποια έχει κάνει κάτι αντίστοιχο ας μας πεί το αποτέλεσμα. Έλπίζω να μη έχω χαρεί για λίγο. Καλημέρα σας Βασίλης Γ.
 #101124  από Κώστας
 Σάβ Μαρ 22, 2014 1:30 pm
Βασίλη, αν μπορείς, πες μας μερικά πράγματα για το boetech, να καταλάβουμε περί τίνος πρόκειται.
 #101135  από efoula77
 Σάβ Μαρ 22, 2014 5:47 pm
Βασίλη όταν λες συνεδρία τι εννοείς ?με γιατρό ?σε γυμναστήριο?πες μας να μάθουμε και εμείς που δεν έχουμε ιδέα να το ψάξουμε ενδιαφέρον ακούγεται μόνο το ότι εισουν πιασμενος και δεν μπορούσες να περπατήσεις έστω και λίγο με προβληματίζει! Περιμένω νέα σου :smile-itwasntme:
 #101144  από ebg
 Σάβ Μαρ 22, 2014 11:03 pm
Καλησπέρα και πάλι , αυτη η θεραπεία είναι πιέσεις που ασκεί ο θεραπευτής σε σημεία στο σώμα με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλος και να προσπαθεί να διορθώσει το υπάρχον πρόβλημα δηλαδή να εργαστεί απο μόνο του το σώμα έτσι ώστε να διορθώσει το πρόβλημα. Η λειτουργία αυτή του σώματος διαρκεί απο την ημέρα της θεραπείας 4 έως 5 ημέρες μετά απο τη συνεδρία. Αυτό το έκανα σε φυσικοθεραπευτήριο και όταν τους είπα οτι μετά απο 2 ημέρες ήμουν κομμάτια μου είπαν οτι αυτο είναι καλό γιατί δείχνει ότι το σώμα ανταποκρίνεται. Μου είπαν ακόμη ότι υπάρχει και η περίπτωση να φτάσω σε σημείο να είμαι χάλια σα να έχω πάθει υποτροπή. Απλά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το γράφω είναι ότι όλη αυτή η κούραση και η ανικανότητα να περπατήσω για 10 μέτρα έφυγε , εξαφανίστηκε ξαφνικά και στη συνέχεια τα πόδια , μέση ελευθερώθηκαν (ξεπιάστηκαν). Αν θέλετε πληροφορίες υπάρχει και site bowtech.com.gr .
Είναι ολιστική μέθοδος . Δε θέλω να γράφω χαζομάρες αλλά απο τη μια μεριά το πρωί της Παρασκευής σκεφτόμουν ότι έκανα κάτι για καλό και τελικά ήταν βλακεία και μετά το απόγευμα άλλαξα γνώμη. Μια κυρία που ήταν εκεί με σκπ μου είπε οτι μετά απο 5 εβδομάδες έχει δει σημαντική βελτίωση.Η μέθοδος αυτή γίνετε μια φορά κάθε 7 ημέρες. Θα δείξει στην συνέχεια.
 #101153  από Γιάννης
 Κυρ Μαρ 23, 2014 11:52 am
Και πόσο πάει το μαλλί;
 #101157  από ebg
 Κυρ Μαρ 23, 2014 2:17 pm
25 me 30 euro
 #101159  από kostasp
 Κυρ Μαρ 23, 2014 2:53 pm
Παίζει ρόλο σε ποιον θα πας βάση του σαιτ τους αναφέρει κάποιους με αστεράκια και άλλους χωρίς . Εσύ πηγαίνεις σε κάποιον με πολλά αστέρια η όλοι γνωρίζουν την τέχνη bowtech απλά είναι πιο έμπειροι αυτοί που έχουν περισσότερα αστέρια εσύ τι προτείνεις ευχαριστώ
 #101162  από costas1968
 Κυρ Μαρ 23, 2014 3:07 pm
ebg έγραψε:Καλησπέρα και πάλι , αυτη η θεραπεία είναι πιέσεις που ασκεί ο θεραπευτής σε σημεία στο σώμα με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί ο εγκέφαλος και να προσπαθεί να διορθώσει το υπάρχον πρόβλημα δηλαδή να εργαστεί απο μόνο του το σώμα έτσι ώστε να διορθώσει το πρόβλημα. Η λειτουργία αυτή του σώματος διαρκεί απο την ημέρα της θεραπείας 4 έως 5 ημέρες μετά απο τη συνεδρία. Αυτό το έκανα σε φυσικοθεραπευτήριο και όταν τους είπα οτι μετά απο 2 ημέρες ήμουν κομμάτια μου είπαν οτι αυτο είναι καλό γιατί δείχνει ότι το σώμα ανταποκρίνεται. Μου είπαν ακόμη ότι υπάρχει και η περίπτωση να φτάσω σε σημείο να είμαι χάλια σα να έχω πάθει υποτροπή. Απλά αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον και το γράφω είναι ότι όλη αυτή η κούραση και η ανικανότητα να περπατήσω για 10 μέτρα έφυγε , εξαφανίστηκε ξαφνικά και στη συνέχεια τα πόδια , μέση ελευθερώθηκαν (ξεπιάστηκαν). Αν θέλετε πληροφορίες υπάρχει και site bowtech.com.gr .
Είναι ολιστική μέθοδος . Δε θέλω να γράφω χαζομάρες αλλά απο τη μια μεριά το πρωί της Παρασκευής σκεφτόμουν ότι έκανα κάτι για καλό και τελικά ήταν βλακεία και μετά το απόγευμα άλλαξα γνώμη. Μια κυρία που ήταν εκεί με σκπ μου είπε οτι μετά απο 5 εβδομάδες έχει δει σημαντική βελτίωση.Η μέθοδος αυτή γίνετε μια φορά κάθε 7 ημέρες. Θα δείξει στην συνέχεια.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ:
1.H BADISH SOY ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΠΙΑΣΙΜΟ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ, ΣΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΑΔΙΣΗ ΤΕΛΙΚΑ?
2.ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΕΙΕΣ ΑΥΤΕΣ Η ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΔΕΣ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΒΑΡΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΝΑ ΤΑ ΚΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΙΑΣΜΕΝΟΣ?ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΕΓΙΝΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΠΙΟ ΑΝΕΤΗ?ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΙΨΙΡΙΣΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΖΟΥΜΕ...
:smile-flower:
 #101165  από Κώστας
 Κυρ Μαρ 23, 2014 8:16 pm
Έχει δίκιο ο Κώστας. Αν θέλεις, πες μας σε τι κινητική κατάσταση ήσουν και είδες βελτίωση και αν είναι δυνατόν πια ήταν αυτή.
 #101166  από Gorge
 Κυρ Μαρ 23, 2014 8:25 pm
καλησπερα παιδια την τεταρτη πηγα στην ομιοπαθιτηκο μου για σινεχηση της αγογης μου και μου προτινε να μου κανει μωνο δυο ασκησις γιατι δεν κανη περισοτερες για την περιπτοση μου μου εκανε αλα δεν καταλαβα τιποτα μεχρι τωρα περιμενω οταν αρχισω την αγογη μιπως σε συνδιασμο ωπος μου ειπε δω διαφορα δεν χριαζετε αλες τωρα μου ειπε περιμενω