• Επιτροπές μπερδεγουέι

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #100354  από litsa
 Σάβ Μαρ 01, 2014 8:02 pm
περάστε και από Ρόδο..!! :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
 #100363  από Κώστας
 Κυρ Μαρ 02, 2014 1:05 am
Τη λάμπα την έχω ανάψει και τη συντηρώ αναμμένη μέχρι να βελτιώσω λίγο το κινητικό για να μπορέσω ν΄ ανέβω τα σκαλιά που είναι και το σημαντικότερο και δυσκολότερο και δεύτερο και πιο εύκολο να κλείσω τσάρτερ που να περάσει πρώτα από Ρόδο μετά από Θεσσαλονίκη και μετά Αλεξανδρούπολη, αλλά βλέπω ότι μάλλον θ΄ αυξηθούν οι συμμετοχές στο μέλλον οπότε εκτός από τσάρτερ θα πρέπει να κλείσω και ξενοδοχείο.
 #100375  από kostasp
 Κυρ Μαρ 02, 2014 1:11 pm
Κώστας έγραψε:Τη λάμπα την έχω ανάψει και τη συντηρώ αναμμένη μέχρι να βελτιώσω λίγο το κινητικό για να μπορέσω ν΄ ανέβω τα σκαλιά που είναι και το σημαντικότερο και δυσκολότερο και δεύτερο και πιο εύκολο να κλείσω τσάρτερ που να περάσει πρώτα από Ρόδο μετά από Θεσσαλονίκη και μετά Αλεξανδρούπολη, αλλά βλέπω ότι μάλλον θ΄ αυξηθούν οι συμμετοχές στο μέλλον οπότε εκτός από τσάρτερ θα πρέπει να κλείσω και ξενοδοχείο.
Πάντως έχω να ομολογήσω σαν βερος Αθηναίος που είμαι πήγα πριν 6 χρόνια Αλεξανδρούπολη όταν ήμουν καλά λογω του οτι εχει εξοχικο η γυναικα μου στην καβαλα και όντως παιδια αξιζει να πατε ειναι πολυ ωραιαααααααααααα :dance: :smile-sun:
 #100385  από sofia13
 Κυρ Μαρ 02, 2014 10:14 pm
Επισήμανση στη Βίκυ !!!
Όταν έρθουν να σε πάρουν καλό μου, φρόντισε να έχεις εφοδιαστεί με τα γλυκά του Παπαπα....
δε θυμάμαι το όνομα του ζαχαροπλαστείου, γιατί αρέσουν πολύ στο Γιάννη !
Άλλωστε το είχε δηλώσει ξεδιάντροπα...
Αχ, τι όμορφα !!!!!!