• Βοήθεια για την έρευνα: "Ψυχοκοινωνικά χαρακτηρ. ασθ. με ΣΚΠ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #4719  από litsaM
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:05 pm
Ελενα δεν καταλαβα αν εννοεις αν η κοπελα ειναι φιλη της αδερφης μου.Αν εννοεις αυτο ουτε που την ξερει.Και ναι ειναι νοσηλευτρια αλλα ανεργη εδω κι ενα χρονο και δεν εχει καμια σχεση με αυτα.και εγω ειπα απλως τη γνωμη μου ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αυτο που πιστευω εγω και τονισα οτι δε χρειαζεται να συμφωνει κανενας μαζι μου.Νομιζω οτι απο το λιγο που με γνωρισες ειδες πως αντιμετωπιζω τα θεματα.
 #4723  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:23 pm
Γεωργία δεν κατάλαβες. ΔΕΝ ΕΊΜΑΣΤΕ ΕΜΕΊΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΌΜΑΣΤΕ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΌ. ΕΣΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝΗ ΟΤΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΕΜΑΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΘΑ ΤΟ ΈΚΑΝΕΣ ΑΥΤΟ Και δε μας ξεκαθάρισες ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ θα βοηθήσει εμας η εργασία σου. Αλλοιώς γιατι να νομίζεις ότι είσαι καλύτερη από δαύτην που έγραφε "Εν αρχή ήν ο πόνος"; Φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης... Και μη μας το παίζεις και Ζαν ντ'Αρκ, δε σε παίρνει...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Μάιος 28, 2009 12:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #4725  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:32 pm
Παιδιά επειδή έχω βαρεθεί με αυτά που γράφονται προτείνω στην Έλενα να αναλάβω την συντακτική επιμέλεια του μεταπτυχιακού της . Καλά η ll-mm στην προηγούμενη ζωή πρέπει να ήταν μέντιουμ .
 #4726  από LL--MM
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:34 pm
:lol: :lol: :lol:

Κορίτσια, ας μην έχουμε έριδες ενώπιον των ξένων που μας τις προκαλούν... Και ξένοι είναι αυτοί που θεωρούν ότι θα μας βοηθήσουν κατ' απόκλεισή μας, δεν είμαστε εμείς που αποκλείουμε τους ανθρώπους, αλλά τις συμπεριφορές...

η γιαγιά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Πέμ Μάιος 28, 2009 12:56 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #4727  από elena
 Πέμ Μάιος 28, 2009 12:38 pm
<θέματα δεοντολογικά επιλογής του δείγματος>

η διαπίστωσή μου :είμαστε παιδιά του σωλήνα ,δεν χωράει αμφιβολία...

Γιώργο και εγώ βαρέθηκα,την κοπανάμε?
τι θα κάνεις στο μεταπτυχιακό μου?άσε να πάρω πρώτα το πτυχίο,αν το πάρω....!!!
 #4735  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Μάιος 28, 2009 1:47 pm
Έλενα συντακτικό έλεγχο λέω . Για πτυχίο έχω να σου πω ότι η συνονόματη γυναίκα μου έχει γραφτεί στη Νομική με κατατακτήριες το σωτήριο έτος 1995 και όσο μπορεί συνεχίζει .
 #4759  από αλεξανδρος1
 Πέμ Μάιος 28, 2009 5:10 pm
LitsaM τι να αντιμετωπίσω καλύτερα; Το ότι όταν το μάθανε στην υπηρεσία μου με κοιτάγανε λές και ήμουνα στα τελευταία μου ή που νόμιζαν ότι τους δούλευα και το έκανα για να πάρω αναρωτική όταν τους έλεγα ότι δεν είναι και τόσο σοβαρά τα πράγματα. Βαρέθηκα να είμαι το πειραματόζωο κάθε φορά που πάω να μου γράψουν τα φάρμακα, να πρέπει να πώ το ιστορικό μου για να το σημειώσει ο γιατρός που κάνει την ειδικότητα του και να του απαντάω σε ερωτήσεις του στύλ εάν έχει αλλάξει ο τρόπος ζωής μου και εάν έχει επηρεάσει την σχέση μου με την γυναίκα μου η πάθηση μου. Βαρέθηκα να θέλουν όλοι να με βοηθήσουν και το μόνο που να κάνουν είναι να προσπαθούν να επωφεληθούν απο την πάθηση μου με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Απο ότι ξέρω τέτοιες μελέτες τις κάνουν στα νοσοκομεία και όχι στο ίντερνετ.
 #4779  από pinelopi
 Πέμ Μάιος 28, 2009 6:04 pm
lipon simera i planites mou ine anadromi. :evil: to proi pira tis exetasis tou mpampa mou ke den ine ke toso kales meta arpaxtika me ton proedro tou silogou goneon sto sxolio :evil: ke meta vlepo ke to onoma mou na anamigniete se kati pou den exo idea :roll: lipon elena se diabebeono oti oute tin xero tin kopela oute pote tha parakimousa kapion na kani erotisis gia ergesies klp. simfono oti iparxoun leptes isoropies ke then prosegizoume aprosopa tous anthropous kanontas erotisis giro apo tin igia tous an theli i kopelia na kani tin ergasiatis as kitaxi sta biblia!!!as rotisi giatrous!!!!!
 #4814  από michaelz21789
 Πέμ Μάιος 28, 2009 6:40 pm
Θα παρω και εγω θεση στο θεμα! Ελπίζω να μην δεχτώ επίθεση από καμία πλευρα! Αρχικα για την κινηση της Γεωργιας θελω να πω οτι ενταξει η κοπελα πονεσε και αυτη με την αδερφη της, δεν ειναι ενας ανθρωπος που θεωρει οτι ειναι υπερανω. Οταν κατι τετοιο "μπαινει" στο σπιτι μας, πλεον μας ειναι οικειο. Τωρα δοθηκε στην κοπελα μια εργασια και επδ αυτο το θεμα της σκπ ειναι "κοντα" της σκεφτηκε να ασχοληθει μ αυτο και ειλικρινα πιστευω οτι το θεωρει επιστημονικη ερευνα προς το καλο ολων μας που πασχουμε. Απ την αλλη πλευρα, η Γεωργια οσο κοντα της κ αν ειναι το προβλημα ειναι "εξω απ τον χορο". Δεν ειναι παθων, δεν εχει αντιμετωπιστει ασχημα απο κανεναν μ@@@α και δεν γνωριζει. Και ισως θα επρεπε να σκεφτει αλλιως τον τροπο που θα μας προσεγγιζε η να διατυπωνε και αλλιως το θεμα της ερευνας της. Σιγουρα μπορει να φανηκε υπεροπτης σε καποιους οτι "θα ερθω να σας σωσω" αλλα ξερω οτι δεν ισχυει αυτο στο μυαλο της. Μπορει να προσβληθουν καποιοι, και δεν μιλαω συγκεκριμενα επδ ειμαι ουδετερος. Δεν παιρνω θεση. Πρεπει και απο τις 2 μεριες να χαλαρωσετε λιγακι. Προβλημα δεν ειχαμε κ προβλημα βρηκαμε? Θα μπορουσε η κοπελα να πει κανω μια ερευνα οποιος γουσταρει μ λεει κ συγνωμη στην τελικη αν προσβληθηκε κανενας αλλα και εμεις απ αυτη τη μερια να το αφησουμε ετσι. Στην τελικη επιλογη μας ειναι να κανουμε οτι θελουμε. Δεν την εχουμε αναγκη. Και οσο ρατσισμος ειναι να μας βλεπουν υποτελεις αρρωστους, τοσο ειναι να τους λεμε και εμεις υπεροπτες και εκμεταλλευτες! Επιλογη μας ειναι να κανουμε οτι θελουμε.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7