• Συμπληρώματα διατροφής

  • Διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση και ευεργετική σωματική άσκηση για την αντιμετώπιση της νόσου.
Διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση και ευεργετική σωματική άσκηση για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #134341  από Alexandra kel
 Σάβ Αύγ 28, 2021 10:35 pm
Καλησπέρα στην υπέροχη ομάδα! Είμαι νέο μέλος εδώ αλλά με τη σκλήρυνση εδώ και 11 χρόνια. Επειδή χρόνια δεν ασχολιομουν λόγω άρνησης...αν και λίγο αργά πια..αλλα μήπως γίνει κάποιο θαύμα..έχετε να μου προτείνετε κάποιο συμπλήρωμα Διατροφής που όντως να σας έχει βοηθήσει; και από διατροφή που να μην στοιχίζει ο κούκος αηδόνι τι μπορείτε να μου συστήσετε;;; σας ευχαριστώ και εύχομαι να είστε ολοιιιι καλά 🙏♥️ :smile-heart:
 #134346  από Στάθης
 Δευ Αύγ 30, 2021 5:55 pm
Alexandra kel έγραψε: Σάβ Αύγ 28, 2021 10:35 pm Καλησπέρα στην υπέροχη ομάδα! Είμαι νέο μέλος εδώ αλλά με τη σκλήρυνση εδώ και 11 χρόνια. Επειδή χρόνια δεν ασχολιομουν λόγω άρνησης...αν και λίγο αργά πια..αλλα μήπως γίνει κάποιο θαύμα..έχετε να μου προτείνετε κάποιο συμπλήρωμα Διατροφής που όντως να σας έχει βοηθήσει; και από διατροφή που να μην στοιχίζει ο κούκος αηδόνι τι μπορείτε να μου συστήσετε;;; σας ευχαριστώ και εύχομαι να είστε ολοιιιι καλά 🙏♥️ :smile-heart:
Γεια σου Αλεξάνδρα,

αν και έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο, ποτέ δεν είναι αργά να βοηθήσουμε την μηχανική του οργανισμού μας με κάποιες βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Μέσα από πολλές μελέτες γνωρίζουμε ότι ευεργετικά για την πάθηση είναι:

Μαγνήσιο,
Βιταμίνες B Complex,
Κουρκουμάς,
Βιταμίνη D,
Q10,
Προβιοτικά,
Βιταμίνη C,
Α-λιποϊκό οξύ,
Γλουταμίνη,
Διάφορα Βότανα όπως CBD, ιατρική κάνναβη.
και άλλα πολλά...

Υπάρχουν ειδικοί που ασχολούνται με αυτό το κεφάλαιο, είναι βέβαια λίγο ακριβά συνολικά να ακολουθήσεις το πρόγραμμά τους.

Εν τέλη οι Βιταμίνες χρειάζονται ένα δραστήριο μεταβολισμό, δηλαδή άσκηση, οπότε χρίζει ιδιαίτερα μεγάλη σημασία να παντρέψεις μια καλή συνολικά διατροφή με μια φυσιοθεραπευτική άσκηση, ή ότι μπορείς. Αν πλαισιωθούν αυτά και με πνευματική ενδυνάμωση, προσευχή, διαλογισμός, μπορείς να πετύχεις το θαύμα στο οποίο αναφέρεσαι. Στην ζωή υπάρχει ευλογία αν την αναζητήσουμε και βιώνουμε μέσα στην καθημερινότητά μας. Οι συνήθειες μας την φέρουν (και φέρνουν).
 #134347  από Alexandra kel
 Δευ Αύγ 30, 2021 6:09 pm
Στάθη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..τόσα χρόνια παίρνω βιταμινη D,C και κατά περιόδους Β..και χειροτερευω και πάλι. Ξεκίνησα τώρα διατροφή χωρίς γλουτενη,γαλακτοκομικα και κρέας.. όσο για την κανναβη δεν μπορώ να βρω τη σωστή δοσολογία μου..