• Φυσικά σαμπουάν

  • Διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση και ευεργετική σωματική άσκηση για την αντιμετώπιση της νόσου.
Διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση και ευεργετική σωματική άσκηση για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #132133  από Violetaa
 Παρ Οκτ 18, 2019 1:21 am
Γεια σε όλους σας. Εκτός των άλλων εμφανίστηκε και η γυροειδης αλωπεκία τώρα για αυτό και ψάχνω για κάποια πιο φυσικά σαμπουάν. Έχω βρει ένα κατάστημα στην Αθήνα που έχει τέτοια Σαμπουάν λέει αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λένε. Αν γνωρίζει κανεις κάτι παραπάνω ας απαντήσει και να του στείλω σε προσωπικό μήνυμα για το κατάστημα να μου πει τη γνώμη του ή οποίος θέλει και χρησιμοποιεί ήδη κάποιο τέτοιο προϊόν αν μπορεί ας μου Πει ποιο είναι Ευχαριστω :emojis-10: :emojis-15:
 #132135  από Στάθης
 Παρ Οκτ 18, 2019 11:14 am
Violetaa έγραψε: Παρ Οκτ 18, 2019 1:21 am Γεια σε όλους σας. Εκτός των άλλων εμφανίστηκε και η γυροειδης αλωπεκία τώρα για αυτό και ψάχνω για κάποια πιο φυσικά σαμπουάν. Έχω βρει ένα κατάστημα στην Αθήνα που έχει τέτοια Σαμπουάν λέει αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν αυτά που λένε. Αν γνωρίζει κανεις κάτι παραπάνω ας απαντήσει και να του στείλω σε προσωπικό μήνυμα για το κατάστημα να μου πει τη γνώμη του ή οποίος θέλει και χρησιμοποιεί ήδη κάποιο τέτοιο προϊόν αν μπορεί ας μου Πει ποιο είναι Ευχαριστω :emojis-10: :emojis-15:
Χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι του 2018, φυσικό σαπούνι (πράσινο) με χαμομήλι καθημερινά. Υπάρχουν σε βιολογικά μαγαζιά, μάλιστα υπάρχουν πολλές εναλλακτικές επίσης (φυσικό σαπούνι με αλόη, καλέντουλα, ρόδι κτλ.). Προσωπικά ευχαριστώ το μέλος Gianna που μου έμαθε πόσο απλή μπορεί να είναι η φροντίδα των μαλλιών χωρίς χημικά και πρόσθετα.