• Τίμιος Σταυρός

  • Η ψυχοσωματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Τι σημαίνει για εσάς η ψυχολογία και πως δρα στην ΣΚΠ.
Η ψυχοσωματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Τι σημαίνει για εσάς η ψυχολογία και πως δρα στην ΣΚΠ.
 #133312  από Kpoplistener
 Σάβ Νοέμ 14, 2020 8:54 pm
Όσοι θέλετε την ίαση σας ξέρετε που θα πάτε..δεν έχω να πω τίποτε άλλο..λυτρωθηκα! Και εγώ και πολλοί άνθρωποι που είχαν σκληρυνση κατά πλάκας. Πατήστε στο YouTube άγιοι ισιδωροι τον τίμιο Σταυρό τον κρατάει το χεράκι ενος ευθορμητου γλυκού παπουλη που μόνο αγαπά και τίποτε άλλο. Ο τίμιος Σταυρός έχει μεγάλη ιστορία και όσοι ενδιαφέρονται για την ίαση τους και διψουνε για την ζωή, ας το ψάξουν...ο Θεός αγάπη εστί και αγάπη στέλνει με χίλιους τρόπους που δεν χωράει ο φτωχός νους μας.. τον άνθρωπο αυτόν τον γλυκό παπά αυτό το γλυκό παπαδακι, τον έχουν διώξει με την φαρμακερη γλώσσα τους πολλοί ..τον έχουν συκοφαντησει.. όσοι θελήσουν να τον γνωρίσουν και να γευτούν την χαρη του Τιμίου Σταυρού να πάνε..όσοι θέλουν να τον περιγελασουν να μην πάνε..αλλά να μην περιμένουν την ίαση τους από τα ανθρώπινα.

Δεν πιστεύω ότι εσείς είστε τέτοιοι άνθρωποι γιατί πάσχετε και οι πάσχοντες έχουν ψυχή..έχουν μαλακή ψυχή και καταλαβαίνουν ..συμπονουν...πρώτα ο τίμιος Σταυρός αυτόν τον άνθρωπο σήκωσε από λευχαιμία..ακούστε τον εγώ δεν θα πω αλλα..δείτε ανθρωπους να σηκώνονται από τα καροτσια δείτε ανθρωπους να μιλάνε για την ίαση τους...απλά ..

Ζει Κύριος ο Θεός..απλά πιστέψτε το ..με πολλή αγάπη και συμπόνια μια πρώην πάσχουσα.

Δεις το θαύμα μου.. είμαι η Χρυσούλα από την Ημαθίας απλά δείτε το ..και δείτε και άλλα.. παράλυτη δεν ήμουν στα πόδια αλλά είχε παραλύσει το στόμα μου και δεν μπορούσα να φάω ..αδυνατησα πήγα 49 κιλά. Είχα φοβερές δύσπνοιες είχα διλυσκοιλιοτητα.. η ασθένεια με είχε κάνει ζημιά στο έντερο . Γιατί ο σταυρός μου το βρήκε κολλημενο. Είχα πολύ βαριά προβλήματα από αυτά που φαινόταν με το μπαστούνι . Το κινητικό δεν ήταν τίποτα μπροστά σε όλα αυτά.
 #134387  από hope
 Κυρ Σεπ 19, 2021 11:40 pm
Ειλικρινά δεν το πιστεύω οτι έτυχε ΤΩΡΑ, αυτή την στιγμή να δω την δημοσιευσή σου.
Πριν 3 ημέρες ο γιατρός μου είπε οτι έχω περάσει στην δευτεροπαθώς προιούσα. Απελπίστηκα.
Μίλησα με τον πνευματικό μου και μου είπε να πάω στους Αγίους Ισιδώρους να με σταυρώσει ο ιερέας. Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να ξαναπάρω την Πέμπτη η Παρασκευή για να μου πουν πότε σταυρώνει ο παπούλης.
Και τώρα βλέπω την αναρτησή σου. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του για όλους μας!