• Ολα μπορουν να θεραπευτουν αρκει να το πιστεψουμε!

  • Η ψυχοσωματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Τι σημαίνει για εσάς η ψυχολογία και πως δρα στην ΣΚΠ.
Η ψυχοσωματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Τι σημαίνει για εσάς η ψυχολογία και πως δρα στην ΣΚΠ.
 #127874  από Ελιζα
 Σάβ Μάιος 06, 2017 11:22 pm
Οι Άγγελοι είναι οντότητες καθαρού φωτός και η πρόθεσή τους είναι να μας βοηθήσουν να απελευθερωθούμε από το άγχος, το στρες, τις ασθένειες και τις όποιες συναισθηματικές ή σωματικές δυσκολίες δεν διευκολύνουν την καθημερινότητά μας! Είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να συνδεθούμε με τον εσώτερο εαυτό μας και να ανακαλύψουμε το δυναμικό που κρύβουμε μέσα μας, για να ζήσουμε τη ζωή που επιθυμούμε! Η θεραπεία με τους Αγγέλους δεν συνδέεται με οποιαδήποτε θρησκεία. Οι Άγγελοι είναι καθαρές ακτίνες φωτός, είναι αρχέτυπα δημιουργίας που βοηθούν την ανθρωπότητα και στηρίζουν ολόκληρο το οικοδόμημα του σύμπαντος, ώστε να λειτουργεί βάσει της θεϊκής ενέργειας, της τέλειας αγάπης που όλοι έχουμε μέσα μας, αλλά έχουμε ξεχάσει! Το μόνο που χρειάζεται, είναι να ζητήσουμε τη βοήθειά τους και να επιτρέψουμε στη Θεϊκή θεραπευτική ενέργεια να λάβει χώρα στη ζωή μας. Αυτό συμβαίνει γιατί οι Άγγελοι δεν παρεμβαίνουν δίχως τη δική μας βούληση, αλλά είναι πάντα κοντά μας περιμένοντας τη δική μας πρόθεση για θεραπεία και απελευθέρωση. Όλες οι ασθένειες δεν είναι τίποτα άλλο παρά αποτέλεσμα του τρόπου σκέψης και δράσης μας στην καθημερινότητά μας!

Όσο βιώνετε τη θεραπευτική αυτή ενέργεια, θα συνειδητοποιείτε και θα νιώθετε ολοένα και περισσότερο τη μεταμορφωτική δύναμη που κρύβετε μέσα σας για να υλοποιήσετε τη ζωή που αγαπάτε, αλλά και θα νιώθετε όλο και πιο ασφαλείς σε έναν φαινομενικά απροστάτευτο κόσμο. Οι Άγγελοι είναι πάντα κοντά μας, όποτε τους φωνάξουμε, γιατί απλά θέλουν να μας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο φωτεινοί, αιώνιοι, ασφαλείς και δυνατοί είμαστε!

Οι Άγγελοι αφυπνίζουν μέσα μας την εν δυνάμει ικανότητά μας να θεραπεύουμε τον εαυτό μας και μας βοηθούν να συντονιζόμαστε με την Αγγελική μας ενέργεια, τη Θεϊκή μας ενέργεια, δηλαδή τον πραγματικό εαυτό μας !!!!

Πηγή: dromostherapeia.gr
 #127936  από N.Korkonias
 Σάβ Μάιος 13, 2017 12:10 am
Φοβάμαι πως θα διαφωνήσω... Είναι στιγμές που ο ρεαλισμός τσακίζει & ισοπεδωνει κάποια πράγματα. Από εκεί και πέρα η ελπίδα πεθαίνει τελευταία....
 #127938  από Ελιζα
 Κυρ Μάιος 14, 2017 12:19 am
Ειναι η πικρη και τραγικη αληθεια....δυστυχως ;)

Και εγω ειχα ΣΚΠ....και θα μεινω στο ειχα,γτ πολυ απλα (που πηγαν οι εστιες????? Οοοεεεοοο??????) !

Και οχι δεν με θεραπευσαν πνευματα οπως πολλοι ρωτησατε στο inbox!_ ελεος !
 #127940  από eleni POL
 Κυρ Μάιος 14, 2017 8:43 pm
Βασικά το ρέικι είναι συνδυασμός πολλων στοιχείων.
Είναι τρόπος ζωής πρέπει να το πούμε.

Καταρχην βρισκεις τον εαυτό σου τα θέλω σου τα πιστεύω σου.
Απελευθερώνεσαι απο ταμπού και καταπιεση αφού έχεις επίγνωση οτι είσαι ο μοναδικός ωραιος ΕΣΥ.
Αλλάζεις τρόπο διατροφής πιο πολύ φυτικά και αγνα πράγματα , πινεις πολύ νερό και η αποτοξίνωση είναι σίγουρη . έτσι αποφεύγονται οι φλεγμονές.
Φτιάχνει το δερμα η οψη και το σώμα είναι ελαφρύ.
Συνήθως συνδυαζεται με τη γιόγκα που κάνει το σώμα πιο ελαστικό.
Η ηρεμία που βρίσκει κανείς στο πνεύμα η πίστη και η οικογένεια που αρχίζεις να νιώθεις στον κόσμο γύρω σου σου δίνει ασφάλεια και πνευματική αγκαλιά.
Ολα αυτά είναι μεγάλη βοήθεια για εμας πουέχουμε υποφέρει και μας μειωνουν το στρες 100% βασικο παράγοντα ωσεων .

Η πιστη υπάρχει και σε όσους βρίσκουν καταφύγιο στο Χριστο στη εκκλησία αλλά χρειάζεται η νηστεία όπως ακριβώς συνιστάται.
Για να μην τοξινωνεται ο οργανισμός.
Εκεί βρισκεις μια οικογένεια ακομη και ξανά σου έρχεται δύναμη από την ίδια πηγή.
Πολυ γενικά ...αυτάααα!♡♡
 #127944  από N.Korkonias
 Δευ Μάιος 15, 2017 3:07 pm
Εύχομαι οι ρυθμοί ζωής εν έτη 2017, να είναι σύμμαχοι απέναντι σε άτομα με ΣΚΠ. και μόνο θετικά νέα να ακούμε μέσα από φόρουμ & κοινότητες!

Ps. Για την ώρα η πίεση και οι ρυμθοι της καθημερινότητας δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για χαλάρωση.