• ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΚΑΙ COPAXONE

  • Φόρουμ του ευρέως γνωστού ανοσοτροποποιητικού φαρμάκου Glatiramer acetate για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Φόρουμ του ευρέως γνωστού ανοσοτροποποιητικού φαρμάκου Glatiramer acetate για την θεραπεία της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #70382  από babispimen
 Τρί Απρ 17, 2012 12:42 pm
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΤΟ CLUB ΤΩΝ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2008, ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΕΛΑΦΡΩΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ (ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ!).ΑΦΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΣΧΗΜΑ (ΠΕΝΤΑΠΛΟ) ΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΗΚΕ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟ (ΤΡΙΠΛΟ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΝΔΟΦΛΕΒΙΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΦΛΕΓΜΟΝΗ ΚΑΙ AN DEN YΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ COPAXONE, ΓΙΑΤΙ ΟΙΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΜΥΕΛΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΩΣΕΩΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΔΙΑΣΜΑΤΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
 #70383  από Γιάννης
 Τρί Απρ 17, 2012 1:42 pm
babispimen έγραψε:ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΜΥΕΛΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΩΣΕΩΝ
Μάλλον σου τα είπε λίγο περίεργα ή δεν κατάλαβες καλά. Ψάξου λίγο στα θέματα του φόρουμ και θα καταλάβεις περισσότερα. Σου το λέω γιατί μ' αυτή την ερώτηση είναι σαν να ξεκινάς την πληροφόρησή σου από το μηδέν με αποτέλεσμα να λάβεις αλληλοσυγκρουόμενες απαντήσεις που δεν θα σε βοηθήσουν. Ενημερώσου πρώτα από παλιότερα θέματα και ξεκίνα να ρωτάς πιο εστιασμένα. Α, και πες στο γιατρό να στα κάνει πιο λιανά.


ΥΓ. Αν σου είναι εύκολο γράφε με μικρά γράμματα γιατί τα κεφαλαία είναι δύσκολα στην ανάγνωση.
 #70384  από κατερινα 55
 Τρί Απρ 17, 2012 1:52 pm
babispimen καλό μεσημέρι!!Κάτι λάθος έχεις καταλάβει.Ώση =υποτροπή.Η επαναμυελύνωση αφορά τα νεύρα.Το copaxon ,και κανένα άλλο φάρμακο,δεν επαναμυελώνει τα νεύρα.Αυτό που κάνουν είναι να καθυστερούν την επιδείνωση της νόσου.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!