• Να κάνω ΧΕΝΦΑ;

  • Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #98952  από basilis361
 Πέμ Ιαν 23, 2014 6:22 pm
Κώστας έγραψε:Βασίλη έτσι σκέπτομαι κι΄ εγώ, απλά προβληματίζομαι αρκετά στο οικονομικό.
αυτο σιγουρα ειναι ενα θεμα ...
 #98975  από Νίκος_76
 Πέμ Ιαν 23, 2014 11:16 pm
Κώστας έγραψε:Γερά κρατάω! Τα πόδια μου δεν με κρατάνε γερά και σωριάζομαι στα καλά καθούμενα κάτω. Στην κατάσταση που βρίσκομαι είμαι πρόθυμος να δοκιμάσω το οτιδήποτε αρκεί να πειστώ γι΄ αυτά που υπόσχεται. Απλά το ψάχνω, γιατί πέρα από το δυσβάχτατο οικονομικό υπάρχει και η απογοήτευση όταν επιχειρείς κάτι και δεν βλέπεις το παραμικρό αποτέλεσμα. Είπαμε ηθικόν ακμαιότατον μεν αλλά ας παίρνει και καμμιά τονωτική ένεση που και που!!!!!

Φίλε Κώστα,

ιατρικά επιχειρήματα έχουν όλες οι λύσεις που προτείνονται διαφορετικά δε θα υπήρχαν για πολύ καιρό. Αυτό σχετικά με το ότι θες να πειστείς. Πρώτα πρέπει να σκεφτείς όχι τη ΧΕΦΝΑ αλλά πως θα διαχειριστείς ψυχολογικά τη κάθε επιλογή σου για όλα τα πιθανά σενάρια εξελιξης. Σου εύχομαι να είσαι δυνατός και ήρεμος, με τις πιθανότητες παίζουμε. Ότι και αν επιλέξεις, αν δεν είναι εν θερμώ θα είναι και η πιο σωστή απόφαση για σένα και δε θα νοιώσεις ότι μετάνοιωσες για την επιλογή σου. Γιατρός νομίζω δε θα σε βοηθήσει σε αυτό το θέμα, ο καθένας θα πει τα δικά του. Όταν σε όλα αυτά μπλέκει και το οικονομικό τότε όλες οι σκέψεις γίνονται πιο δύσκολες. Όσο πληρώνουμε, θέλουμε δε θέλουμε, είμαστε πελάτες. Μακάρι να αλλάξει αυτό κάποτε. Με όση αγάπη μπορώ να στείλω διαδικτυακά, εύχομαι να έχεις τη καλύτερη εξέλιξη.
 #98978  από Κώστας
 Παρ Ιαν 24, 2014 12:09 am
Νίκο ευχαριστώ!
Δεν έχω μετανοιώσει για ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα. Δοκίμασα και δεν έπιασε. Τι να κάνουμε! Απλά επειδή πλέον το οικονομικό είναι καθοριστικός παράγοντας, προσπαθώ να επιχειρήσω κάτι με όσες το δυνατόν περισσότερες ελπίδες γίνεται. Σκέφτομαι βέβαια και τη πιθανότητα να μην γίνεται τίποτα στην περίπτωσή μου με αγωγές και επεμβάσεις. Παρ΄ όλα αυτά συνεχίζω να το παλεύω ψυχολογικά μην αφήνοντας την ασθένεια να με πάρει από κάτω. Τώρα αν γινόταν και κάτι που θα βοηθούσε έστω και λίγο, θα εξφενδόνιζε την ψυχολογία μου στα ουράνια!
 #98982  από βικυ
 Παρ Ιαν 24, 2014 9:51 am
Κωστα,συμβουλη δεν εχω,ουτε προταση......μονο μια ευχη:καλη τυχη ο,τι και αν αποφασισεις!
υ.γ.Εχω και δευτερη ευχη:Να ,μην χασεις ΠΟΤΕ το κεφι και την αισιοδοξια σου!
 #98998  από soulla
 Παρ Ιαν 24, 2014 11:55 am
ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΔΑ ΣΑΝ ΣΑΝΙΔΑ ΣΩΤΗΡΙΑς..ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩς ΠΕΤΥΧΕ..........
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟς ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙς...ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΙΚΑ ..ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟς ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ :smile-kiss: :smile-kiss:
 #99000  από Κώστας
 Παρ Ιαν 24, 2014 12:49 pm
βικυ έγραψε: υ.γ.Εχω και δευτερη ευχη:Να ,μην χασεις ΠΟΤΕ το κεφι και την αισιοδοξια σου!
Όσο βλέπετε να δημοσιεύονται ΚΕΠΑΚΙΑΚΑ ΝΕΑ και θεατρικά μην ανησυχείτε καθόλου
 #99002  από Κώστας
 Παρ Ιαν 24, 2014 12:54 pm
soulla έγραψε: ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟς ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ...ΤΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙς...:smile-kiss: :smile-kiss:
Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά. Νάβρισκα όμως και κάποιον που νάχει τη μορφή της νόσου που έχω κι΄ εγώ και να έχει κάνει την επέμβαση, θα βοηθούσε πολύ. Πολλά ζητάω. Το ξέρω! Ο μόνος τρόπος να μάθω είναι να δοκιμάσω!