• ΒΡΗΚΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΧΕΝΦΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  • Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #98729  από Π.Μ79
 Κυρ Ιαν 12, 2014 11:30 pm
Φίλε Στέφανε, να σου πω κάποια πράγματα αν μου επιτρέπεις:

Ο Κερασνούδης, είναι ένας 29χρονος νευρολόγος, ο οποίος εργάζεται στο Μπόχουμ υπό έναν γνωστό καθηγητή νευρολογίας, ο οποίος κιόλας, είναι σύμβουλος στις μεγαλύτερες ιατροφαρμακευτικές εταιρείες.

Όταν στο facebook, έγραφε συνέχεια εναντίον της χένφα, αρκετοί, αντικρούσαμε τα χωρίς επιχειρήματα λόγια του, με επιστημονικές μελέτες και μεγάλες έρευνες.
Η χένφα, έχει αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα Φλεβολογίας, ως υπάρχουσα παθολογία των συγκεκριμένων αγγείων, πράγμα που ο μίστερ Κερασνούδης, αποφεύγει να τοποθετηθεί επί αυτού.

Η μεθοδολογία του Zamboni, συμφωνώ ότι περιέχει σφάλματα, αλλά τα αποτελέσματα είναι εμφανέστατα και δε χωράνε αμφισβήτησης.

Το δείγμα ασθενών που έκαναν την επέμβαση, αυτή τη στιγμή, είναι στα 84000 άτομα, αριθμός που καταρρίπτει με άνεση, την κάθε μεθοδολογική παρέκκλιση.

Η βελτίωση κατεγράφη σε ποσοστό >80%, πράγμα που πάλι ο ντόκτορ δεν αναφέρει.

Ο ντόκτορ επίσης δεν αναφέρει τους πολλούς θανάτους από Tysabri, Gilenya. Βλέπεις, δε συμφέρει στον μεγαλοκαθηγητή του να λέγονται αυτά, όπως επίσης ισχύει σε όσους νευρολόγους τα παίρνουν για να λένε ψέματα.

Η επέμβαση αυτή χαρακτηρίστηκε πολύ πρόσφατα ως ασφαλής (με το όποιο ποσοστό ρίσκου εμπεριέχεται σε όλες τις επεμβάσεις), αλλά πάλι λέει ψέματα, ότι δηλαδή είναι επικίνδυνη.

Το ότι η σκπ εδώ και 130 χρόνια παραμένει παντελώς άγνωστη σαν ασθένεια, ποσώς απασχολεί τον κάθε Κερασνούδη.
Το ότι ο Σαρκό, ο Σέλινγκ, ο Γκαρνέας και Μπαρνέτ και πολλοί άλλοι, δηλώνουν εδώ και πολλά χρόνια ότι οι νευρολογικές ασθένειες (και η σκπ μέσα), έχουν αγγειακή παθολογία ως υπόβαθρο, ποσώς απασχολεί την νευρολογική κοινότητα.
Το ότι το αυτοάνοσο μοντέλο, όχι μόνο δεν απεδείχθη ποτέ, τουναντίον, τα τελευταία 30 χρόνια, τα κρούσματα σκπ αυξάνονται ραγδαία, δεν απασχολεί κανέναν. Το παλιόπαιδο το ανοσοποιητικό φταίει που ξυπνάει ένα πρωί και επιτίθεται όπου γουστάρει. Το ότι η διατροφή μας, οι ρυθμοί μας έχουν χαλάσει πλήρως όλα αυτά τα χρόνια, δεν παίζει κανένα ρόλο μάλλον... Τα σκατά που τρώμε, τα σκατά που πίνουμε και ο σκατοαέρας που αναπνέουμε, δεν παίζουν κανένα ρόλο και δεν έχουν καμία επίπτωση.

Η έρευνα 'Ιντερφερόνη 17 χρόνια μετά', απέδειξε ότι δεν προσφέρουν τα φάρμακα τίποτα στο θέμα αναπηρία. Οπότε, ποιος ο λόγος να τρυπιέται κάποιος που απλά του λένε ψέματα οι νευρολόγοι ότι δε θα μείνουν σε καρότσι?
Ο μεσιέ Κερασνούδης, δεν μπορεί να απαντήσει σε τίποτα απ'αυτά, όπως δε μπορεί κανένας συνάδελφός του.

Στο facebook, επέλεξε να μας διαγράψει τα σχόλια και τελικώς να μας μπλοκάρει ώστε να μη συμμετέχουμε στη συζήτηση.
Αυτό έγινε όταν αρχίσαμε να αναλύουμε τις 'φοβερές' μεθοδολογίες που ακολουθήθηκαν για Betaferon, Extavia, Gilenya (το τραγικότερο απ'όλα), το Tysabri, ακόμα και για το Fampyra!
Tα ατελείωτα σφάλματα, τα ασαφή πορίσματα, οι μη αποδεκτές ερευνητικές παρεκκλίσεις και ένα σωρό άλλα, δεν στάθηκαν ικανά να εμποδίσουν τα δις να εισρέουν στις τσέπες τους ;)

Μπορώ να γράφω για μέρες για τον συγκεκριμένο άσχετο νευρολογίσκο, αλλά σταματάω εδώ. Έγραψα αρκετά ήδη και πολύ του είναι...
 #98732  από Φαίδρα
 Δευ Ιαν 13, 2014 12:15 am
Μπράβο κι ευχαριστώ τον Π.Μ79 που μπαίνει στο κόπο να απαντήσει και μάλιστα με επιστημονικά επιχειρήματα.
Συμφωνώ για ακόμη μια φορά μαζί του. :text-bravo:
 #98733  από Στάθης
 Δευ Ιαν 13, 2014 1:35 am
Πολλά έχουμε μάθει όλα αυτά τα χρόνια μέσα στην πάθηση. Γιαυτό και μετράνε τόσο τα λόγια του Π.Μ79 :smile-yes: Αγώνας άνισος, άλλα ευτυχώς όλες οι πληροφορίες ανοιχτές. Δικαιολογία δεν έχουμε, είδικά όσο περνάνε τα χρόνια και γινόμαστε (περίπου) σοφότεροι !

Φλέβες και ΣΚΠ δεν έχουν πολύ καλή σχέση. Τουλάχιστον όχι σε δεκάδες συμπάσχοντες που γνωρίζω προσωπικά.

...και σε μένα:
Εικόνα

Η ΧΕΝΦΑ με απελευθέρωσε :smile-party:
Μετά από 3 χρόνια, ακόμα δυνατός και ακμαίος ;)