• Σκέψεις

  • Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
Η πάθηση της Χρόνιας Εγκεφαλονωτιαίας Φλεβικής Ανεπάρκειας, η θεωρία της και η θεραπεία της.
 #37107  από maraki12
 Κυρ Αύγ 29, 2010 1:16 pm
Σήμερα είμαι πάλι στα κάτω μου και θα μοιραστώ μαζί σας κάποιες χαζές σκέψεις μου όπως μου ρχονται:

Χωρίς να έχω ούτε κατα διάνοια διαβάσει τον όγκο των πληροφοριών που έχουν κουραστεί άλλοι εδώ μέσα να διαβάζουν, μήπως θα πρεπε να γίνουν περισσότερες στατιστικές μελέτες στο χρονικό διάστημα που η 'απελευθέρωση' χρειάζεται για να επιδράσει σε μια τρέχουσα ώση? Π.χ. μήπως επηρεάζεται αρνητικά από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος (την υπερβολική και συνεχόμενη ζέστη)?
Βλακεία: Μήπως μέχρι τώρα οι περισσότερες επεμβάσεις έχουν γίνει στη βορειότερη από μας Ευρώπη και δεν μελετηθηκε αυτός ο παραγοντας?
(Στα πλαίσια των σκαμπανεβασμάτων μου, σήμερα το μουδιασμα είναι καλύτερα.. Βέβαια έχω να δω τον κόσμο χωρίς αιρκοντισιον απο προχτες το πρωι.)

Μετά που διάβασα ότι οι στενώσεις στις σφαγίτιδες μπορεί να είναι και επίκτητες σκέφτηκα : Υπάρχει περίπτωση να φταίει και ο τρόπος που κοιμάμαι από μικρό παιδί? Μπρούμυτα με το κεφάλι σε γωνία 90 μοιρών? Δε θυμάμαι ποιος μου χε συστήσει να προσπαθήσω να το αλλάξω γιατι συνιστά έναν πολύωρο μίνι 'στραγγαλισμο'.

Σε μικρή σχέση και με το αμέσως από πάνω, μήπως σ'αυτούς που δε βρέθηκαν στενώσεις ισχύει όντως αυτό που λένε από την Ιταλία? ότι δηλαδη υπάρχουν αλλά δεν τις βρήκαν οι γιατροι? Γιατι εμένα στη σφαγίτιδα τη βρήκε αφού έκανα τη σπασμένη κούκλα "πιο ψηλά το πηγούνι.. κι άλλο.. τέρμα δεξια το κεφάλι.. να τη! την π...!" και στη νοσηλεύτρια "είδες την π.. που δε φαινόταν??". Αυτό βέβαια έχει να κάνει και με την εμπειρία του που δυστυχώς (και με καμία αρνητικη χροιά προς τον γιατρο) κάπως πρέπει να αποκτηθεί..

Σε σχέση με την αντιμετώπιση της ώσης όχι με την κλασσική έννοια αλλά με επίσκεψη σε ακτινολόγο/αγγειοχειρούργο η κυνική μου παρατήρηση : Ωραίο αλλά οικονομικά τι γίνεται? Μέχρι να το αναγνωρίσουν και να το καλύψουν τα ταμεία στην καρεκλοκένταυρη Ελλάδα la poul ;)

Τα δύο τελευταία σχόλια εμπιπτουν στο ότι βρισκόμαστε στην αρχή μιας πραγματικότητας και συμβάλλλουμε στην καθιέρωση και εξέλιξή της, διαδικασία συναρπαστική μεν ψυχοφθόρα δε.

Όχι ρε γαμώτο.. Έκθεση έγραψα πάλι και ήμουν και πρώτη δέσμη.. Συγχαρητήρια :bow-yellow: σε όσους έφτασαν μέχρι εδώ κάτω :greetings-waveyellow:
 #37110  από Neutralis
 Κυρ Αύγ 29, 2010 1:59 pm
Πολύ σωστές οι αυθόρμητες παρατηρήσεις σου.

Κατ'αρχήν, ακόμη κι αν μετά το liberation treatment δεν έφυγε η ώση/επιδείνωση που βίωνες (μάλλον το δεύτερο ήταν, και όχι το πρώτο), το γεγονός ότι αλλάζει η ποιότητά της, άλλοτε προς το καλύτερο άλλοτε προς το χειρότερο, σημαίνει πως οι φλέβες δεν έχουν μόνο στατιστική σχέση με την σκλήρυνση αλλά και συμπτωματική.

Καθόλου χαζή η παρατήρηση για τη ζέστη, αναμφίβολα επηρεάζει, όπως και η αφυδάτωση που συντελείται εξ αιτίας της. Συστέλλει τα αγγεία.

Για την καθιέρωση της μεθόδου τώρα, δεν ξέρω τί πρέπει να πρωτογίνει. Σκεφτήκαμε να γράψουμε μία σχετική επιστολή στην Υπουργό Υγείας - υπάρχει ένας φορουμίτης εκεί έξω που το έχει αναλάβει. Μόλις τη συντάξει, θα τη διαθέσουμε και στο φόρουμ για υπογραφές.
 #37302  από petros
 Τρί Αύγ 31, 2010 6:47 pm
μιας και ο λογος περι χενφα δεν ξερω αν καποιος το εχει δει αλλα υπαρχει site με συγκεκριμενο ιστορικο επεμβασεων ccsvi οπως και στο δικο μας forum. μιλανε ασθενεις για πριν , μετα και την διαδικασια γενικα με αρκετες λεπτομερειες. αξιζει να ριξετε ολοι μια ματια.

http://www.thisisms.com/ftopict-8346.html

:violence-pistoldouble: