• Θαύμα του Τιμίου Σταυρού

  • Ενδιαφέρουσες ειδήσεις και πληροφορίες γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Ενδιαφέρουσες ειδήσεις και πληροφορίες γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #133179  από Kpoplistener
 Τρί Σεπ 15, 2020 10:11 pm
Γεια σας με την σειρά μου , θα ήθελα να σας μιλήσω για ένα θαύμα που συνέβη και σε εμένα από τον τίμιο Σταυρό. Μια φορά κι έναν καιρό έπασχα από σκλήρυνση κατά πλάκας. Πήγα Τιμίου Σταυρού στους Αγίους Ισιδωρους. Έρχεται ο τίμιος Σταυρός με τσακώνει σε εισαγωγικά ο πατέρας και αρχίζει να με σταυρώνει λέγοντας μου να προσκυνήσω τον Γολγοθά. Μου σήκωσε την μπλούζα απαλά ενώ ήμουν σκυμμένη και μου βάζει τον τίμιο Σταυρό στην πλάτη. Σταύρωνε, και καθώς γινόταν αυτό, εγώ ένιωσα κάψιμο στην σπονδυλική στήλη και ένα μυρμιγκιασμα από την μέση μεχρι τα δάχτυλα των ποδιών μου.. σηκώνομαι μου λέει είσαι έτοιμη να τρέξουμε? Και αρχίζω να τρέχω σαν λαγός να ανεβωκατεβαινω 151 σκαλοπάτια και τα πόδια μου δεν με τραβούσαν,ούτε με πονούσαν . Έγινα καλά. Για άλλη μια φορά ο Σταυρός έδειξε .
 #133183  από Kpoplistener
 Τετ Σεπ 16, 2020 8:33 am
Ξέχασα να σας πω ότι σε εμένα ο τίμιος Σταυρός βρήκε ότι ειχα κολλημένο έντερο , ναι παιδιά η ΣΚΠ είναι ύπουλη δεν ξέρετε τι φέρνει.

Αυτό είναι απόδειξη τρανταχτή για τον επιστήμονα. Γιατί οι ίδιοι ποτέ δεν σου αναλύουν το πρόβλημα . Θεωρούν την ΣΚΠ σαν να είναι γριπη. Ενώ στην πραγματικότητα είναι κάτι παραπάνω.

Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι η ασθένεια έφυγε από πάνω μου αλλά μου άφησε από πριν κατάλοιπα τα οποία μου δωθηκαν οδηγίες από τον πάτερ ο οποίος έπαιρνε εντολή από τον τίμιο Σταυρό και μου είπε να παίρνω να πίνω κοτοζομο , ώστε να μεστωθω γιατί από τις δυσφαγιες έχασα αρκετά κιλά. Και λόγο ότι έχω πρόβλημα στον λαιμό και στο στόμα ως ξυροστομια, μου είπε να βράσω λίγο βασιλικό τον οποίο τον πήρα διαβασμενο από κει, και να το κάνω τσάι με μελι .

Με λίγα λόγια σας προτείνω να πάτε κι εσείς στους Αγίους Ισιδωρους εάν θέλετε να δείτε ίαση. Αλλά! Θέλει πίστη! Θέλει μετάνοια θελει ταπείνωση αληθινή , δεν είναι μάγια, είναι Θεού επέμβαση.