• Ήρθε η ώρα να γνωρίσετε και εμένα!

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #131976  από Jorgitta
 Κυρ Σεπ 22, 2019 11:42 am
Γεια σας,εγώ είμαι η Γεωργία,ειμαι 27 χρόνων γεμάτη πείσμα πάντα για τα όσα μπορώ να καταφέρω,νευρική πολύ,αγχώδης αρκετά κ πάντα κράταγα μέσα μου ότι με ενοχλούσε για να μην δημιουργώ θέματα,ώσπου δεν άντεχα άλλο κ γινοταν τεράστιο μπαμ!
Κάπως έτσι λοιπόν μου εκδηλώθηκε κ η νόσος.. είχα ατονία κ έντονη κόπωση,έκανα εξετάσεις αίματος για όσα μπορούσε να σκεφτεί να μου γράψει ο γιατρός κ μια μαγνητική εγκεφάλου (από δική μου παρότρυνση για κάτι που είχα μικρή κ ήθελα να δούμε ότι όλα είναι οκ!),α! Είχα κ ένα μούδιασμα στο αριστερό κομμάτι της γλώσσας,αλλά νόμιζα ότι δαγκώθηκα..άρχισε να γυρίζει κ το αριστερό μου μάτι ώσπου έφτασε σε σημείο να μην γυρνάει καθόλου δεξιά η κόρη κ να βλέπω "περίεργα".. [σε 4 μέρες όλα αυτά]
απομυελινωτικές εστίες στην μαγνητική (δεν ήξερα τι είναι προφανώς!), υπόνοια ενεργότητος, ραντεβού με νευρολόγο, παραπομπή σε νοσοκομείο, εξετάσεις φουλ, ενδοφλέβια κορτιζόνη, άμεση ανταπόκριση του οργανισμού μου σε αυτην, παραπάνω μαγνητικες, μετά Αύγουστος στην Αθήνα χωρίς γιατρούς, απαντήσεις ελάχιστες, πιθανή σκλήρυνση, τι θα πει πιθανή τόσες εξετάσεις μετά (?), θυμός, ανησυχία, νεύρα, κλάμα Κ όλοι οι γιατροί που ήθελα να απευθυνθώ διακοπές, ε!διακοπές κ εγώ λοιπόν, έκανα όλα όσα "δεν θα έπρεπε να κάνω" (με μια μικρή επιφυλακτικότητα στον ήλιο μόνο) κ στις 2 εβδομάδες που είμαι πισω,έχω προγραμματίσει κ πραγματοποιήσει ραντεβού με γιατρούς,έχω ήδη πάρει διάγνωση της νόσου και μένει να επιλέξω γιατρό κ να ξεκινήσω(?) αγωγή..
Το τελευταίο δίμηνο αυτά όλα.. Καλώς σας βρήκα λοιπόν! :happy-cheerleadersmileygirl:
 #131977  από Rafael
 Κυρ Σεπ 22, 2019 2:00 pm
Kαλως την!!εγώ λογικά είναι το νεότερο μέλος πριν από σένα καινούργια φίλη και ως "ψάρι" σε καλωσορίζω στη παρέα!!κ γω ούτε μήνα δν έχει που πήρα τη διάγνωση κ αυτή όχι καθαρά ακόμα..χίλιες εξετάσεις κ ενάμιση μήνα μετά.!!άρα σε νιώθω απόλυτα κ αν βγάλεις άκρη νωρίτερα κ βρεις γιατρό που να σου γεμίζει το μάτι κ να συνεννοείται πες μου κ μένα ..προς το παρόν καλώς όρισες και εύχομαι ολόψυχα να σου φερθεί η νόσος παραπάνω από καλά!!!θα τα λέμε νομίζω αρκετά..καλή δύναμη και ψυχραιμία :emojis-4: :emojis-4:
 #131981  από Στάθης
 Δευ Σεπ 23, 2019 9:27 pm
Jorgitta έγραψε: Κυρ Σεπ 22, 2019 11:42 am Γεια σας,εγώ είμαι η Γεωργία,ειμαι 27 χρόνων γεμάτη πείσμα πάντα για τα όσα μπορώ να καταφέρω,νευρική πολύ,αγχώδης αρκετά κ πάντα κράταγα μέσα μου ότι με ενοχλούσε για να μην δημιουργώ θέματα,ώσπου δεν άντεχα άλλο κ γινοταν τεράστιο μπαμ!
Αυτό το πείσμα θα σε βοηθήσει να επανακάμψεις πολύ γρήγορα. Το Πείσμα προς την θεραπεία μας με την ενσωμάτωση στοιχείων προς την καλή υγεία του νευρικού μας συστήματος.
Jorgitta έγραψε: Κυρ Σεπ 22, 2019 11:42 am θυμός, ανησυχία, νεύρα, κλάμα Κ όλοι οι γιατροί που ήθελα να απευθυνθώ διακοπές, ε!διακοπές κ εγώ λοιπόν, έκανα όλα όσα "δεν θα έπρεπε να κάνω" (με μια μικρή επιφυλακτικότητα στον ήλιο μόνο)
Στην αρχή δεν ξέρουμε που πατάμε. Μετά όλα αρχίζουν και λειαίνουν, αρκεί να ακούμε το σώμα μας και τις ανάγκες του. Η αποδοχή της πάθησης είναι ίσως και μεγαλύτερο βήμα προς την θεραπεία της. Υπάρχει Δρόμος για τον καθένα μας Ξεχωριστός, όπως είναι και η πάθηση. Όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη, ορίζουμε και το Δρόμο.

Καλή δύναμη, όλη την δύναμη που χρειάζεσαι.