• Θέλω κάπου να τα πω

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #134602  από Foteini
 Τετ Νοέμ 17, 2021 8:58 pm
Είναι η πρώτη μου φορά στο φορούν , σήμερα μπήκα πρώτη φορά . Ναι Δήμητρα να το ψάξουμε . Πως γίνεται να τους ρωτήσουμε ; Ανοίγεις καινούριο θέμα πχ ;σε παρακαλώ βαλε με στο κλίμα , ενημέρωσε με άντε να δούμε τι θα κάνουμε . :smile-flower:
 #134603  από Dimitra1979
 Τετ Νοέμ 17, 2021 9:26 pm
Ψάχνεις να δεις αν υπάρχει το θέμα ήδη και το συνεχίζεις από εκεί που το έχουνε αφήσει. Αν δεν υπάρχει ανοίγεις άλλο καινούργιο. Αυτό έχω καταλάβει από όλες τις φορές που έχω ψάξει για κάτι. Μπορεί στο ίδιο θέμα να υπάρχουνε και πέντε χρόνια απόκλιση από την πρώτη ανάρτηση και συνεχίζει κανονικά μέχρι σήμερα.
 #134604  από Foteini
 Τετ Νοέμ 17, 2021 9:58 pm
Θα το ψάξουμε λοιπόν! Σε παρακαλώ εάν θες κι εσυ ,στέλνε μου κάτι αν μάθεις κάτι και αν θες να πεις κάτι . Εκτιμώ πολύ την προσέγγιση σου στο πρόβλημα μου :smile-coffee:
 #134612  από John1312
 Τετ Νοέμ 24, 2021 1:02 am
Καλησπέρα στην ομάδα, να είστε όλοι καλά και να χαμογελατε πάντα όσο γίνεται παιδιά. Εδώ και δύο χρόνια έχω ασταμάτητα εμβοες 24/7 και αιμωδιες κοινός μουδιάσματα στη δεξιά και μόνο πλευρά του κεφαλιού μου, στο τριχωτο της κεφαλής, στο ύψος του ματιού, ακριβώς πάνω από το αυτί. γενικά ήμουν επί 5 χρόνια μπλεγμένος με πολλές μα πολλές καταχρήσεις, για σχεδόν 6 χρόνια βασικά νομίζω καταλαβαίνετε τι εννοώ και είμαι επίσης καπνιστής συστηματικος εδώ και δέκα χρόνια, πως περνάνε τα άτιμα. Είμαι 26 χρονών. Έχω κάνει πολλά βήματα προς το καλύτερο στη ζωή μου, έχω πάει σε παθολογο και νευρολόγο για το ζήτημα μου και δεν θεώρησαν ότι είναι κάτι σημαντικό και ότι είναι σωματοποιημενο άγχος, όμως τα μούδιασματα και οι εμβοες είναι μόνιμα και καθώς μέχρι τώρα δεν έχω κόψει το κάπνισμα έχω παρατηρήσει ότι επιβαρύνει πάρα πολύ τα μουδιάσματα σε κλάσματα δευτερολεπτου θα λεγα καθώς και κάτι σαν τραβήγματα στην περιοχή αυτή, ειδικά όταν καπνίζω. έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να είναι, να ανησυχώ, να πάω ίσως σε άλλο γιατρό??? Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο έχοντας όμως την ψυχραιμία, ηρεμία σε σχέση με άλλες φορές στο παρελθόν αφού δεν έχω κάποια άλλα συμπτώματα, το παραμελησα και έμαθα να ζω με αυτό . Ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας. Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να συσχετίζεται με την πάθηση αυτή και το σκοπό της δημιουργίας του mssociety.gr αλλά σας ευχαριστώ και συγγνώμη αν δεν είναι τόσο μέσα στο θέμα η ανησυχία μου και τα συμπτώματα μου.