• Νέο μέλος

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #133426  από Katekate
 Τρί Δεκ 29, 2020 6:13 pm
Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά! Λέγομαι Κατερίνα και πριν από κάτι μέρες διαγνώστηκα με σκλήρυνση κατά πλάκας.
Μπήκα στο forum και πραγματικά έχω εντυπωσιάστει από την δύναμη και την διάθεση για αλληλοβοηθεια, οπότε αποφάσισα πλέον να γραφτώ κι εγώ!
Παρολαυτα αυτό που με έχει προβληματισει κάπως είναι πως ένα μεγάλο ποσοστό (των μελών) είναι από λίγο έως καθόλου ικανοποιημενα από τους γιατρούς που έχουν επισκεφτεί και ακόμα λιγότερο από τις θεραπείες που υπάρχουν και έχουν ακολουθήσει.
Το αντιλαμβάνομαι ότι είναι μια δύσκολη και ύπουλη πάθηση με τον ψυχολογικο παράγοντα να παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά ειλικρινά.. Δεν υπάρχει ούτε ένα μέλος εδώ που πραγματικά να νιώθει σιγουριά με τον γιατρό του..?
Μην με παρεξηγείτε, δεν κρίνω κάποιον.. Είμαι ακόμα στον φόβο του αγνώστου και παρατηρώ τα πάντα..
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και όποιος έχει διαθέση, περιμένω την απάντηση του!! Θα χαρώ πολύ πολυ!! :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
 #133429  από Dhm
 Τετ Δεκ 30, 2020 6:34 pm
Καλησπέρα και χρόνια πολλά Κατερίνα! Λυπάμαι για την διάγνωσή σου, ειδικά σε μια τόσο δύσκολη χρονιά, αλλά ελπίζω να πάρεις και κάποια καλά μέσα από αυτήν, κυρίως όσον αφορά την αυτογνωσία, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται :)
Είναι πολύ υποκειμενικό θεωρώ το θέμα που αναφέρεις με τους γιατρούς. Είναι δύσκολο να βρεις κάποιον που να είσαι ευχαριστημένη, με παρόμοιο τρόπο όπως είναι δύσκολο να βρει κανείς έναν καλό φίλο ή/και σύντροφο. Το πιο σημαντικό νομίζω είναι να βρεις έναν γιατρό που να είναι πρώτα από όλα άνθρωπος και μετά υπηρέτης φαρμακοβιομηχανιών.

Φιλιά! :happy-cheerleadersmileygirl: