• Αλλαγή νευρολογου

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #137258  από Bibla
 Σάβ Σεπ 20, 2025 9:45 pm
Καλησπέρα σε όλους 🙂
Ζω με ΣΚΠ εδώ και 15 χρόνια και, δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχω βρει τον «σωστό» νευρολόγο. Κάποιοι ήταν πραγματικά απαράδεκτοι στη συμπεριφορά, κάποιοι άλλοι καλοί αλλά αρκετά διεκπεραιωτικοί. Δεν έχω συναντήσει ακόμα κάποιον που να δείχνει αληθινή ευαισθησία και ενσυναίσθηση, που να καταλαβαίνει πραγματικά πώς είναι να ζεις με ΣΚΠ.

Πρόσφατα έτυχε να δω ένα βιντεάκι με την κ. Κ******* και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Την γνωρίζει κανείς; εχετε καποια
Προσωπική εμπειρια η άποψη?
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων :emojis-8:
 #137260  από admin
 Κυρ Σεπ 21, 2025 12:27 pm
Bibla έγραψε: Σάβ Σεπ 20, 2025 9:45 pm Καλησπέρα σε όλους 🙂
Ζω με ΣΚΠ εδώ και 15 χρόνια και, δυστυχώς, μέχρι σήμερα δεν έχω βρει τον «σωστό» νευρολόγο. Κάποιοι ήταν πραγματικά απαράδεκτοι στη συμπεριφορά, κάποιοι άλλοι καλοί αλλά αρκετά διεκπεραιωτικοί. Δεν έχω συναντήσει ακόμα κάποιον που να δείχνει αληθινή ευαισθησία και ενσυναίσθηση, που να καταλαβαίνει πραγματικά πώς είναι να ζεις με ΣΚΠ.

Πρόσφατα έτυχε να δω ένα βιντεάκι με την κ. Κ******* και ομολογώ ότι ενθουσιάστηκα. Την γνωρίζει κανείς; εχετε καποια
Προσωπική εμπειρια η άποψη?
Ευχαριστώ πολυ εκ των προτερων :emojis-8:
Δυστυχώς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την δημόσια διαφήμιση ιατρών παρά μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν άδειας από την διαχειριστική ομάδα του Mssociety.gr.

Μπορείτε να στέλνετε ελεύθερα προσωπικά μηνύματα συμβουλεύοντας και προτείνοντας πάνω στο ευαίσθητο θέμα για ιατρούς νευρολόγους και άλλων ιατρικών ειδικοτήτων.

Το Mssociety.gr είναι ένα ελεύθερο ανάργυρο φόρουμ και δεν μπορεί να συμμετέχει χωρίς περιστολή στην ασύστολη κερδοφορία των ιατρικών και λοιπόν επιστημόνων σε δημόσιους διαλόγους.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Η διαχειριστική ομάδα