• Καλή Ανάσταση !!!

  • Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
Η ψυχική και πνευματική διάσταση της πολλαπλής σκλήρυνσης. Ίαση του σώματος μέσο της Ψυχής.
 #136662  από Στάθης
 Σάβ Μάιος 04, 2024 1:29 pm
Η Ανάσταση του Σώματος περνάει από το Πνεύμα. Προσπαθούμε να θεραπευτούμε. Θέλουμε να γίνουμε καλύτερα. Να γίνουμε δυνατότεροι, να υπερβουμε προβλήματα υγείας, συμπτώματα και ασθένειες που χρόνια μας ταλανίζουν.

Το σίγουρο είναι αυτό που θέλουμε να ζήσουμε, να βιώσουμε περνάει πάντα από το Πνεύμα μας, την ψυχή μας. Όταν αναλάβουμε τις ευθύνες να καθαρίσουμε την Καρδιά μας, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε διαρκή και συνειδητή σύνδεση με το Πνεύμα μας, τότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την θεραπεία μας αποκτώντας και ευσεβή (καλές, αισιόδοξες, θετικές) σκέψεις που τόσο χρειαζόμαστε, να τιθασεύσουμε τα 'Πάθη' μας.

Η Ανάσταση του Κυριού μας Ιησού Χριστού είναι κάθε χρόνο, η ευκαιρία μας να ανέβουμε επίπεδο συνειδητότητας, να ανέβάσουμε την δόνηση της ενέργειας του σώματός μας, να βιώσουμε την Αγάπη, Συγχώρεση και Ταπείνωση που δεσπόζουν τις μέρες αυτές από την λυτρωτική έκβαση των ημερών της Μεγάλης Εβδομάδας προς την Ανάσταση του Εσταυρωμένου.

Πολλοί με κατηγορούν για ''χριστιανική' προπαγάνδα, αλλά προσωπικά δεν έχω βρει καλύτερο βίωμα, ή φάρμακο για την ψυχική μου υγεία. Η νηστεία και η Θεία Κοινωνία με εξαγνίζει, μου ταπεινώνουν το τερατώδες εγωισμό. Τα βιώματα του Κυρίου μας, οι παραβολές και τα ευαγγέλια δεν θα πάψουν ποτέ να σαγηνεύουν και να φωτίζουν την Καρδιά όλων όσων 'απλά' ανοίγονται στα βιώματα και διδάγματα αυτά.

Σήμερα, που δεσπόζει η παράνοια, ο εγωισμός, η φιλαργυρία και το χειρότερο η βουλιμική και λαίμαργη κατάπτωση των ανθρώπων προς πάσα κατεύθυνση. Σήμερα που μας διοικεί ο φασισμός του κρατικού τυραννικού μηχανισμού που προστατεύει τους λίγους πάμπλουτους εις βάρος των πολλών μας. Σήμερα, που ο πλανήτης μας κουτσαίνει γιατί πληγώνεται διαρκώς, σήμερα που νιώθουμε την βαρύτητα να μας βαραίνει όλο και περισσότερο. Σήμερα η Ανάστασή μας περνάει από την προσήλωσή μας σε ένα Στόχο.

Ο Στόχος μας είναι η κάθαρση της Ψυχής μας. Ο Χριστός είναι ο καλύτερος γιατρός μας. Η Θεία Κοινωνία, είναι το καλύτερο μας φάρμακο. Θα είναι πάντα. Θεράπευσε και θεραπεύει παράλυτους, τυφλούς, λεπρούς, κακούς και δαιμονισμένους, θεράπευσε την παράνοια, την πορνεία, θεράπευσε ακόμα και τον θάνατο.

Σας γράφω αυτές τις λέξεις με γνώμονα του ότι αυτή την Στιγμή δεν έχω ίχνος φαρμάκου, καφεΐνης, αλκοόλης, κρέατος, βιταμινών στο αίμα. Έχω μόνο την Θεία Κοινωνία, την ταπείνωση και την προσμονή της Ανάστασης του Κυρίου, της Ανάστασής μου. Ίσως έτσι εισακουστούν οι προσευχές μου. Ίσως έτσι διατάζουμε εμείς και ορίζουμε τα σύμπαντα, δεν ξέρω αλλά πιστεύω. Πίστη λέει ο Χριστός, νηστεία και προσευχή. Δηλαδή εμπιστοσύνη, στον Ίδιο. Εμπιστοσύνη στην Ζωή, στην Ύπαρξή μας. Εδώ, θεραπεύεται το σώμα μας. Είναι ήρεμο, ειρηνικό, γαλήνιο μέσα στην αγκαλιά του Χριστού, της Παναγίας μας. Αν καταφέρουμε να συγχωρήσουμε, τότε μόνο μπορούμε να καταφέρουμε να θεραπευτούμε, να ηρεμήσουμε τις φλόγες μας.

Tο Άγιο Φως να δίνει στις ψυχές μας Αγάπη,
Συγχώρεση, Δύναμη, Χαρά και Σοφία!

Σας στέλνω πολλές ευχές από το όμορφο χωριό μου, την Νυμφασία.
Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση.
enta-5-1140x700.jpg
enta-5-1140x700.jpg (210.64 KiB) Προβλήθηκε 296 φορές
 #136663  από Rafael
 Δευ Μάιος 06, 2024 12:43 pm
Χριστός Ανέστη Στάθη μου
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους μας
Το φως της Αναστάσεως να φωτίζει διαρκώς της ψυχές μας
 #136664  από Στάθης
 Δευ Μάιος 06, 2024 8:27 pm
Rafael έγραψε: Δευ Μάιος 06, 2024 12:43 pm Χριστός Ανέστη Στάθη μου
Χρόνια πολλά και ευλογημένα σε όλους μας
Το φως της Αναστάσεως να φωτίζει διαρκώς της ψυχές μας

Αληθώς Ανέστη !! Ευλογία να μας πλημμυρίζει διαρκώς, καλή δύναμη και όσο μπορούμε να κοιτάμε ψηλά, εκεί όπου τα πετεινά χαρμόσυνα μας κελαηδούν, οι αίθριοι ουρανοί μας αγκαλιάζουν, τα άπειρα αστέρια μας φωτίζουν !!!
Σε ευχαριστώ Ραφαέλ μου.