• ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟΣ?

• Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #66829  από manoula 2
 Τρί Ιαν 24, 2012 11:28 am
ΓΙΑΤΡΟΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΤΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΙΑΣΗ.....ΕΓΩ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΞΑΝΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ.....ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ?ΕΜΕΝΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΟΥ ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΔΗΡΟΠΕΝΙΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ.....
 #66832  από anni
 Τρί Ιαν 24, 2012 1:08 pm
manoula :greetings-waveyellow:
εγω δεν γνωριζω κατι σχετικο...
εχω ομως και σιδηροπενικη αναιμια...
ας μας πουν οσοι το χρησιμοποιουν... :)
 #66863  από passenger
 Τετ Ιαν 25, 2012 9:41 am
Εμένα τον βασιλικό πολτό μου τον συνέστησε η Καραγεωργιου πριν από 4-5 χρόνια .
Τον χρησιμοποιώ 2-3 χρόνια κατά περιόδους , όπως επίσης και τη γύρη .
Εγώ έχω εντυπωσιαστεί από τις ιδιότητες αλλά και τα αποτελέσματα του βασιλικού πολτού .
Προσωπικά δεν ξέρω αν προκαλεί Ίαση , αλλά σίγουρα δίνει ενέργεια σε εμάς που ένα από τα συμπτώματα μας είναι η έλλειψη ενέργειας , και ίσως δίνει και προστασία από νέες ώσεις .
Επειδή είμαι ερασιτέχνης μελισσοκόμος , πράγμα που ΕΧΕΙ σχέση με την ΣΚΠ που έχω εδώ και 10 χρόνια , δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση . Όμως πρώτον δεν το άνοιξα εγώ το θέμα , 2ον δεν θα έχω προϊόντα μέλισσας για τον επόμενο ( στην καλύτερη περίπτωση ) χρόνο .
Πάντως αυτό που έχω να σας συμβουλευσω εγώ που το έχω ψάξει και ( λίγο ) :techie-studyingbrown: παραπάνω , είναι αν θέλετε να προϊόντα μέλισσας , είναι να βρείτε έναν γνωστό σας μελισσοκόμο και να τα πάρετε , γιατί παίζει μεγααααλη νοθεία , και ιδικά για τον βασιλικό πολτό που από μια κυψέλη που εφαρμόζεται βιολογική μελισσοκομία μπορείς να πάρεις 10 γραμμάρια ( το πολύ ) , αν είναι να τον πάρεις από το φαρμακείο , η από κανένα συνεταιρισμό , άστο καλύτερα μην πετάς τα χρήματα σου .
Για περισσότερες πληροφορίες όποιος θέλει μπορεί να στείλει ΠΜ
 #66872  από Στάθης
 Τετ Ιαν 25, 2012 3:52 pm
Δοκίμασα να πάρω Βασιλικό Πολτό από τον Οκτώβριο μέχρι το Ιανουάριο από φίλο μελισσοκόμο.

Η αλήθεια είναι πως είδα πολύ θετικά αποτελέσματα. Πολύ ενέργεια και πολύ καλή άμυνα ενάντια στα κρυώματα και τις ιώσεις. Επίσης είδα βελτίωση και στο δέρμα, πιο καθαρό και λαμπερό.

Το έπαιρνα για 1 μήνα και μετά στοπ για 10 μέρες. Το έκανα αυτό 3 φόρες.

Ήταν δικιά μου δοσολογία μετά από έρευνες στο διαδίκτυο, που σημείωναν πως δεν πρέπει να παίρνουμε βασιλικό πολτό για παραπάνω από 3-4 μήνες το χρόνο.

Επίσης διέκοπτα για 10 μέρες, για να μην υπερτονώσω το ανοσοποιητικό. Όχι ότι φοβόμουν δηλαδή, αλλά για τα παλιά προσχήματα ..... της νευρολογίας που αντιθέταν ισχυρά ανοσοποιητικά ως πρόβλημα..... κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πια !

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα σαν συμπληρωματική διατροφή στην καθημερινότητά σας για 3-4 μήνες με διακοπές 10 μερών κάθε μήνα. (1 μικρή δόση σε κουταλάκι (ή οδοντογλυφίδα) το πρωί....).

Πολύ powerrrr !!!!!!
 #66873  από manoula 2
 Τετ Ιαν 25, 2012 4:23 pm
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΘΗ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΦΤΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΚΙΖΕΙ Η ΝΟΣΟΣ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ?
 #66877  από Στάθης
 Τετ Ιαν 25, 2012 6:20 pm
manoula 2 έγραψε:ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΑΘΗ ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΦΤΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΣΚΙΖΕΙ Η ΝΟΣΟΣ.ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Κ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ?
Δεν έχω προλάβει να κάνω Μαγνητική, αλλά από κλινική εικόνα ........ super !!!!

Τώρα λέω να αρχίσω να μασουλάω λίγο ιπποφαές για κανά 2 μήνες !!!
 #66878  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Ιαν 25, 2012 6:25 pm
Στάθης έγραψε:Δοκίμασα να πάρω Βασιλικό Πολτό από τον Οκτώβριο μέχρι το Ιανουάριο από φίλο μελισσοκόμο.

Η αλήθεια είναι πως είδα πολύ θετικά αποτελέσματα. Πολύ ενέργεια και πολύ καλή άμυνα ενάντια στα κρυώματα και τις ιώσεις. Επίσης είδα βελτίωση και στο δέρμα, πιο καθαρό και λαμπερό.

Το έπαιρνα για 1 μήνα και μετά στοπ για 10 μέρες. Το έκανα αυτό 3 φόρες.

Ήταν δικιά μου δοσολογία μετά από έρευνες στο διαδίκτυο, που σημείωναν πως δεν πρέπει να παίρνουμε βασιλικό πολτό για παραπάνω από 3-4 μήνες το χρόνο.

Επίσης διέκοπτα για 10 μέρες, για να μην υπερτονώσω το ανοσοποιητικό. Όχι ότι φοβόμουν δηλαδή, αλλά για τα παλιά προσχήματα ..... της νευρολογίας που αντιθέταν ισχυρά ανοσοποιητικά ως πρόβλημα..... κάτι το οποίο σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πια !

Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα σαν συμπληρωματική διατροφή στην καθημερινότητά σας για 3-4 μήνες με διακοπές 10 μερών κάθε μήνα. (1 μικρή δόση σε κουταλάκι (ή οδοντογλυφίδα) το πρωί....).

Πολύ powerrrr !!!!!!
Ποιον βασιλικο πολτο παιρνεις ? Ποσο κοστιζει ? :greetings-waveyellow:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8