• Λάδι κάνναβης, νόσος του Parkinson

  • Η ιατρική χρήση της κάνναβης στην πολλαπλή σκλήρυνση. Λάδι κάνναβης, Sativex, CBD, THC, hemp oil, κανναβέλαιο.
Η ιατρική χρήση της κάνναβης στην πολλαπλή σκλήρυνση. Λάδι κάνναβης, Sativex, CBD, THC, hemp oil, κανναβέλαιο.
 #123203  από Στάθης
 Παρ Δεκ 09, 2016 1:14 pm
Η νόσος του Parkinson (PD) είναι μια εκφυλιστική διαταραχή του κεντρικού νευρικού συστήματος που ανήκει σε μια ομάδα ασθενειών που προσβάλουν την κινητική ικανότητα του ασθενή.

Parkinson's disease (PD) is a degenerative disorder of the central nervous system that belongs to a group of conditions called movement disorders.

Επειδή και η Σκλήρυνση θεωρείται μια εκφυλιστική πάθηση του κεντρικού νευρικού συστήματος, οπότε υπάρχει σημείο επαφής, θεώρησα αρκετά ενδιαφέρον να αναρτήσω το παρακάτω βίντεο, που είδα σήμερα και έμεινα με το στόμα ανοιχτό.https://www.youtube.com/watch?v=uDDGqrY8-VI

Μπορώ να φανταστώ αυτόν τον άνθρωπο να παίρνει πολλά διαφορετικά φάρμακα να πετύχει αυτό που πέτυχε με μια σταγόνα λάδι κάνναβης. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο αυτό το λάδι με σωστή ιατρική καθοδήγηση, θα βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς με σοβαρά νευρολογικά προβλήματα από την σκλήρυνση, αλλά και στην δυνατότητα μείωσης ανούσιων πανάκριβων φαρμακευτικών σκευασμάτων στην ζωή των ανθρώπων αυτών.
 #123204  από Ελιζα
 Παρ Δεκ 09, 2016 4:38 pm
Κανε το καλο και βαλε link γιατι ειμαι απο κινιτο και το συγκεκριμενο δεν το εμφανιζει :)
 #123225  από Κώστας
 Σάβ Δεκ 10, 2016 12:04 am
Στάθης έγραψε:Δεν μπορώ να φανταστώ πόσο αυτό το λάδι με σωστή ιατρική καθοδήγηση, θα βοηθήσει χιλιάδες ασθενείς με σοβαρά νευρολογικά προβλήματα από την σκλήρυνση, αλλά και στην δυνατότητα μείωσης ανούσιων πανάκριβων φαρμακευτικών σκευασμάτων στην ζωή των ανθρώπων αυτών.
Όσο οι φαρμακευτικές αγωγές παραμένουν πανάκριβες, κανείς μας δεν θα μπορέσει να φανταστεί πόσο αυτό το λάδι........
Άλλωστε η λαϊκή σοφία το έχει πει, "χέρι που σε ταΐζει, δεν το κόβεις".

Υγ. Φυσικά αναφέρομαι στις φαρμακευτικές.