τέλειο έλενα σκέφτομαι Να το κάνω power point kai Να το στείλω παντού.........
αυτό με τα αστέρια μου το είπαν και κάποιοι φίλοι μου που έφτασαν στο νησι!!
για το καφενείο: νομίζω ότι από Σεπτέμβρη θα επιστρέψουμε με νέα σκηνικά για τη χειμερινή σαιζόν./.. περιμένω ιδέες για ...ανακαινιση!! χα χα όπως η μενεγάκη και όλοι οι υπόλοιποι ...
όσο για το θέμα της αναπηρίας ή όχι ...
ο καθένας έχει τις προσωπικές του απόψεις
και ανάλογα
με τα προσωπικά του βιώματα
τις αντιλήψεις,
τις γνώσεις,
τη φάση που βρίσκεται και
την ώρα που διαθέτει για να ασχοληθεί ουσιαστικά ή τυπικά
έχει τις απόψεις που παραθέτει!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ
Χθες και σήμερα ενώ προσπαθούσα να κάνω αυτά που έκανα τόσα χρόνια χωρίς την διάγνωση τις σκπ.. πραγματικά τα βρήκα σκούρα!!

με πέθανε η ζέστη και μιλάμε για συνηθισμένη.... ακόμα καίνε τα χέρια μου..
να εθελοτυφλίσω και να πω Α! δεν είναι τίποτα είναι η ηλικία?? όχι ..δεν νομίζω..
να μιζεριάσω ??
με τίποτα!!!!!
μάλλον όμως πρέπει να αποδεχτώ και να μάθω να διαχειρίζομαι την ΝΕΑ κατάσταση!!
και μην μου πείτε ότι η πρώτη σκέψη που μας περνάει δεν είναι :
αναπηριάστηκα.. και βέβαια αυτόματα έρχεται το αίσθημα της επιβίωσης και της αυτογνωσίας και των
θέλω που λέει : Σκάσε και κολύμπα!!!!!
Μάθε και προχώρα!! και κυρίως χαμογέλα!!!! και τι έγινε?? θα μπορούσε να είναι χειρότερα!! αλλά γιατί όχι και καλύτερα!!
Βρες λύσεις!! σκέψου !! φαντάσου!! αλλά ..προχώρα!!
Για να σου λένε οι αδαείς και αυτοί που νομίζουν ότι ξέρουν - αλλά δεν ξέρουν απολύτως τίποτα ουσιαστικό!- ότι "μια χαρά είσαι !! δεν σου φαίνετα!! το άκουσα ξανά σήμερα! και εγώ κρατούσα την παγοκύστη για τις παλάμες των χεριών μου που καιγόντουσαν!
Το θέμα όμως είναι ότι δυστυχώς ή ευτυχώς είμαστε μία άλλη ομάδα πιο σοφή, πιο ψαγμένη, πιο ανθρώπινη, πιο .. πιο.. πιο.. αλλά και με κάποιες ιδιαιτερότητες..
Μπορεί να είναι η φάση που περνάω τέτοια που με κάνει να έχω αυτές τις σκέψεις, μπορεί να είμαι και λάθος, αλλά επιτρέψτε μου να έχω αυτές τις απόψεις και μπορώ να ακούσω και τις απόψεις σας...
ΑΛΛΑ...
ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΏ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΓΥΡΩ ΜΟΥ -αυτή τη στιγμή..
ούτε να μην δω την δικιά μου αλήθεια....και πραγματικότητα!!
και τέλος πάντων θα ξαναπώ το εξής:
ας μην μένουμε στις λέξεις -ανάπηρος ή όχι ανάπηρος- ακούγεται βαρύ το ανάπηρος- αλλά.. ΔΥΣΤΥΧΏΣ η κοινωνία μας για να αισθανθεί
υπεροχή τις χρησιμοποιεί -αλλιώς θα είχε βρεί τρόπους να βοηθήσει χωρίς οίκτο όχι μόνο εμάς αλλά και όλους όσους έχουν ανάγκη λίγη πολύ δεν έχει σημασία!!!
Αγαπημένο μου βιβλίο?? τριλογία...
Ο δρόμος ο λιγότερο ..ταξιδεμένος του ΣΚΟΤ ΠΕΚ... '
Αν τα έχει διαβάσει κάποιος περιμένω σχόλια
Να είστε πάντα καλά!!!!!!![youtube]anikcD5TnZI[/youtube]