Kαλησπέρα σε όλους τους φίλους! Και σήμερα είμαι πολύ στενοχωρημένη! Ως Ελληνίδα πληγώνομαι και αηδιάζω με την συμπεριφορά αρκετών ιατρών στα ΚΕΠΑ . Έτυχε σήμερα να περνάει από Υγειονομική επιτροπή η αδελφή μου. Είχαμε κάνει ένσταση γιατί ενώ είναι σχεδόν σε αμαξίδιο και με αμέτρητες υποτροπές τα τελευταία 3 χρόνια από 67% και άνω που είναι εδώ και εννέα χρόνια, την ανεβάσαν στο εξωφρενικό ποσοστό του 70%.. Μετακινείτε πλέον με αναπηρικό αμαξίδιο. Η συμπεριφορά των ιατρών απαράδεκτη. Της ζητούσαν να κάνει πράγματα που λόγω αναπηρίας δεν μπορουσε. Όπως το πολύ απλό, να σηκώσει έστω και λίγο το ποδι της καθήμενη στο αναπηρικό αμαξίδιο. Και την προσέβαλαν που δε μπορούσε. Προσέβαλαν κι έμενα απιστευτα που απλά συνόδευα, και όταν προσπαθώντας να απαντησω για διευκόλυνση, μόνο που δεν με έδειραν. Φυσικά υπάρχουν εξαίρετοι Ιατροί αλλά υπάρχουν και κάτι "τέρατα" που κάνουν κατάχρηση εξουσίας πάνω σε "νεκρά" σώματα. Συγνώμη που χαλάω την καλοκαιρινή σας διάθεση αλλά αυτοί οι άνθρωποι κανουνε διακοπές κι εμείς υποφέρουμε καθημερινά!!!... Δεν σας λέω κάτι που δεν γνωρίζεται ή κατι που δεν έχετε βιώσει οι περισσοτεροι απο εσάς... Εγώ είμαι απλά ένας, γαμω το κερατο μου, υγειης συγγενής! Ας αντιδράσουμε ρε φιλαράκια!!! Δεν μας αξιζει!
Ξ ε - σ η κ ω θ ε ί τ ε !!!!!
Με αγάπη
Μένια
Ξ ε - σ η κ ω θ ε ί τ ε !!!!!
Με αγάπη
Μένια