• ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #60678  από medi
 Δευ Σεπ 26, 2011 3:23 pm
Γεια σας,είμαι καινούρια στο φόρουμ, καπνίζω πολύ και μου είπαν να πάρς βιταμίνη c?Έχετε κάποια γνώση επί του θέματος?

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
 #60681  από Νικος
 Δευ Σεπ 26, 2011 3:32 pm
Καλό είναι να το περιορίσεις το κάπνισμα όσο μπορείς δεν τα πάει καλά με την πάθηση μας.
Αν τα καταφέρεις πες μου και εμένα πως το έκανες.
 #60737  από Vassiliki
 Τρί Σεπ 27, 2011 1:41 pm
και εγώ είχα διαβάσει κάποτε ότι η βιταμίνη C καταστρέφεται με το κάπνισμα, γιαυτό και οι καπνιστές πρέπει να την παίρνουν σε μεγαλύτερες δόσεις.

τελικά, κατάφερα να το κόψω με την βοήθεια του βελονισμού, τον οποίο και συστήνω ανεπιφύλακτα σε όλους (σκεπτιστικές και μη). Αν και νομίζω ότι βοηθάει τους πάντες στην διακοπή του καπνίσματος, στην χειρότερη των περιπτώσεων, να μην σας βγει.
Αλλά εάν σας βγει ???

Λυπάμαι που ο βελονισμός δεν βοηθάει στην σκλήρυνση :( (στα όποια παρατράγουδα έχει για τον καθένα μας).
 #60749  από Μιμικαμ
 Τρί Σεπ 27, 2011 4:21 pm
:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow:
Teo,θα συμφωνήσω μαζί σου, απόλυτα...... μεγαλύτερο αγχος και εκνευρισμό μου
δημιούργησε η προσπάθειά μου να το κόψω....τουλάχιστον οσο μπορούμε να το
μειώνουμε, καλό θα μας κάνει.....

Αλήθεια, το τέλος ακίνητης περιουσίας, υφίσταται και για τις σκηνές????αν ναι την έβαψες.. :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
 #61014  από kate2002
 Σάβ Οκτ 01, 2011 9:55 am
Teo έγραψε:
Μιμικαμ έγραψε::

Αλήθεια, το τέλος ακίνητης περιουσίας, υφίσταται και για τις σκηνές????αν ναι την έβαψες.. :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener: :teasing-neener:
βασικά επειδή δεν έχω κάνει ακόμα σύνδεση με τη ΔΕΗ, θα το γλυτώσω το χαράτατσι!!!
Επειτα, η σκηνή δεν είναι ακίνητη περιουσία, αλλά κινητή :) :) :) :banana-dreads: :banana-dreads:
αααααα!... τοτε θα τη δηλωσεις στη δηλωση οικ.ετους 2012, μαζι με τις μετοχες-καταθεσεις-ομολογα-αυτοκινητα-διαφορα κινητα και ακινητα-καθως και ετησια κιλα στερεων αποβλήτων.!!!
ειναι το μονο σιγουρο αυτο το τελευταιο! περιγραφεται αναλυτικα στο σχεδιο "εύρηκα" της γερμανικης εταιριας!!! ποιος να το κλέψει και που να το κρυψει;;;; :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
α, όποιος δε καταφερει ουτε μετα απο ολα αυτα να "συμμορφωθει" , παραυτα και με συνοπτικες διαδικασίες θα ... σαπουνοποιειται! ξερουν οι γερμανοι.... :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling: :laughing-rolling:
 #61029  από billios
 Σάβ Οκτ 01, 2011 6:07 pm
Οι γερμανοι ειναι φιιιιιλοι μας... :obscene-hanged: :violence-torch:
 #61032  από kate2002
 Σάβ Οκτ 01, 2011 6:19 pm
ναιιιιι, ειναι απο αυτους τους φιλους, που οοοταν εισαι τυχερος και τους εχεις φιλους, επιβαλλεται να φορας τσιγκινο σοβρακάκι, και καθρεφτη που να δειχνει την πλάτη σου... και σιγουρος δε μπορεις να εισαι ουτε τοτε.
 #61472  από maria72
 Κυρ Οκτ 09, 2011 4:54 pm
είμαι και γω καινούργια!
το κοψα πριν 3.5 μήνες πανεύκολα!ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ!
Βέβαια τώρα κάνω μια υποτροπή σε σημείο που να λέω ΜΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΠΝΙΣΩ?
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΗΓΑΙΝΕ http://www.skeftomai.gr ΚΑΤΑΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΧΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΓΑΡΟΥ ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΗΡΕΜΕΙ, ΤΑΧΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΛΠ,ΚΛΠ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
 #61587  από passenger
 Τρί Οκτ 11, 2011 9:04 am
Εμένα αυτό το βιβλίο μου έδωσε τα επιχειρήματα ου χρειαζόμουν για να το κόψω πριν 6 μήνες
 #61621  από kate2002
 Τρί Οκτ 11, 2011 4:03 pm
ειμαι 38 χρονων και καπνιζω απο τα 16 μου, καμελ, πανω απο πακετο την ημερα, τον καλο καιρο εννοειται... ενιοτε και πιο πολυ... εκανα 3 παιδια και ποτε δεν περασε μερα που να μη το βαλω στο στομα μου.... εμενα, απο όοοολα οσα διαβασα για το καπνισμα, οσα ειδα κι οσα εζησα, οσα ακουσα κι οσα εμαθα, ενα μονο με εκανε, εδω και 20 μερες να μην το ξαναβαλω στο στομα μου!
στο λογο της τιμης μου!
http://www.protothema.gr/blogs/blogger/post/?aid=151717