• Εναλλακτική πρόταση

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #131394  από Athenam
 Παρ Απρ 12, 2019 1:24 am
Εδω και 22 χρόνια πάσχω από ατοπική δερματίτιδα υπό μορφή εκζεματος. Δηλαδή έκζεμα! Η αιτία όλων των ασθενειών αν τις θεωρήσουμε ασθένειες και όχι κακοποίηση του οργανισμού από εμάς τους ίδιους τόσο από τη διατροφή όσο και από τις ποικίλες καταχρήσεις είναι το λεμφικο σύστημα!
Αρα ξεμπλοκαρισμα του λεμφικου συστήματος σημαίνει αντίο ασθένεια! Πως μπλοκαρει το λεμφικο; με πλούσια διατροφή σε οξέα. Καίγονται τα κύτταρα! Αλεύρι κόκκινο κρέας γαλακτοκομικά καφές αλκοολ είναι όξινα και καίνε τα κύτταρα και αυτά με τη σειρά τους δεν μπορούν να αποβάλλουν τα απόβλητά τους στο λεμφικο υγρό και το λεμφικο σύστημα μπλοκάρει. Χτυπάει δέρμα που είναι το τρίτο νεφρό και μετά ιστούς... αρα θέλουμε γερα νεφρα επινεφριδια, θυρεοειδή παραθυροειδη τσεκαρισμα αν λειτουργούν, και καθαρό γαστρεντερικο σωλήνα!

Παραθέτω ενα βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους υπάρχουν πάρα πολλά του ιδίου και θα κατανοήσετε ακόμη περισσότερα

 #131396  από Dhm
 Παρ Απρ 12, 2019 11:39 am
Ταυτίστηκα καλώς ή κακώς (με την ατοπική δερματίτιδα) Μην νιώσει άγχος, κατευθείαν να εμφανιστεί! Και γενικά κατά καιρούς πρήζονται κάποιοι λεμφαδένες μου που όλοι με βγάζουν τρελή ότι είναι φυσιολογικό. Πώς είναι φυσιολογικό δεν καταλαβαίνω. Αλλά τώρα που το λες, ίσως να έχουν σταματήσει να πρήζονται τόσο συχνά από τότε που ακολουθώ πιο αυστηρά vegan-gluten free διατροφή ;)
(ίσως να το κατάλαβα και λάθος αυτό που είπες και να απάντησα άκυρα :emojis-13: )