• MAD CAMPATH (alemtuzumab)

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #14377  από Manos29
 Τρί Ιαν 05, 2010 10:12 am
Xronia polla kai kalh xronia euxomai se olous, tha hthela na rothso an kapios exei kanei to farmako mad campath giati ematha oti to kanoun sthn athina se pilotiko programma 3 stadiou dokimon kai mou eipan oti eixe apisteuta apotelesmata.
 #14416  από LL--MM
 Τρί Ιαν 05, 2010 8:05 pm
Βασικά γι αυτόν είχα διαβάσει σε κάποια εφημερίδα είναι χρόνια, είχα τηλ, μετά στείλει μέηλ, οπότε μου έγραψε ότι δεν του έκανα για ...πειραματόζωο, ΕΠΕΙΔΗ είχα ήδη πάρει ρεμπίφ.... Αλλά και κάποιο βιντεάκι είχα "μεταφράσει" αν θυμάμαι καλά, :arrow: :arrow: ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ, έλεγε ότι πρίν από 10 χρόνια, δεν την περιμένει την ίαση, παρά μονο κάποιες ανακουφίσεις... Αυτά ο εγγλέζος... :ugeek:
 #14438  από Manos29
 Τετ Ιαν 06, 2010 4:26 pm
Mpes edo kai meta pes mou (http://www.e-hospital.gr/index.php?id=4446), to ksero oti einai edo kai xronia alla tora to farmako auto einai sto 3 stadio dokimon kai den milame gia anakoufish alla oute gia iash milame gia mia paush ton sumptomaton kai kalutereush ton eidh yparxontvn sumtomaton pou exeis kai ola auta bebaia sta arxika stadia pou kanena allo farmako den sto kanei auto!!
 #14440  από LL--MM
 Τετ Ιαν 06, 2010 5:35 pm
Nαί. Και με αυτά τα μoνοκλωνικά αντισώματα, νομίζω, κάποιος μέγας και πολύς, έδωσε σε άτομο ένα φάρμακο ονόματι cellcept, με το οποίο, πληροφορείται τώρα, ότι στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, θα... σταθεροποιηθεί... :cry: Προχθές που ήμουν στο νοσοκομείο "της γειτονειάς μου" αλλά και σε άλλο νοσοκομείο εκτός Αθηνών, τέσσερις, δηλαδή στους οποίους μίλησα για το περιστατικό, οι αντιδράσεις ήταν οι εξείς:
α. Αθήνα, Κυανούς: "Δεν έχουν δώσει καθόλου πειστικά αποτελέσματα"
β. Νευρολόγος, καθ. αναπληρωτής, άλλης ειδικότητας: Γούρλωσε τα μάτια: "Δεν τό άκουσα ποτέ, αυτά είναι για τον καρκίνο..."
γ. Ειδικός στη σκπ, εκτός Αθηνών, με πολλή ειρωνεία: "Αυτά είναι απολύτως αναποτελεσματικά"
δ. Αναπληρωτής Διευθυντής δημόσιου νοσοκομείου, το πιό φαρμακερό: "Το μόνο που θέλει αυτός που κάνει τέτοια πράγματα, είναι να φάει λεφτά από τον ασθενή..."

Μπορεί βέβαια να μήν είναι και ο ίδιος μηχανισμός, αλλά... :|

Μήπως να περιμέναμε την φάση ...τέσσερα; :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Ιαν 06, 2010 9:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #14443  από Manos29
 Τετ Ιαν 06, 2010 6:57 pm
Isos kai na exeis kai dikio alla 4h fash den uparxh meta thn trith einai h adiodotish, upologizoun 2012 na kukloforhsh!!
 #14444  από LL--MM
 Τετ Ιαν 06, 2010 7:09 pm
Υπάρχει: Όντως λαμβάνει χώρα μετά την αδειοδότηση, αλλά είναι ένα επιχείρημα πώλησης σημαντικό, ιδίως για τους γιατρούς όταν τους σπάνε τ'αυτιά οι φαρμεκευτικές εταιρίες προς συνταγογράφηση του Α ή του Β φαρμάκου... και επομένως διαθέτει μια σχετική ασφάλεια, αφού είναι ήδη στην αγορά... Tα'μαθα από πρώτο χέρι, ο τυπάκος που μου ανακοίνωσε τη σκπ έκανε μια τετοια έρευνα για τους καταστολείς χολινεστεραζών... (αλζχάιμερ) :shock:
 #14495  από Manos29
 Πέμ Ιαν 07, 2010 9:24 am
Eilikrina tora esi an ebgene ena farmako sthn kukloforia kai mathenes oti meionh tis esties kai se krata eleuthero sumtomaton tha perimenes 4h fash.
 #14497  από LL--MM
 Πέμ Ιαν 07, 2010 10:21 am
ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ... Και για ένα χάπι που να έκανε καλά όοοολες τις εστίες θα περίμενα την τέταρτη φάση... (και ιδίως γι αυτό...), κι εδώ δεν έχει καν τελειώσει η τρίτη :roll: . Το εμπόριο της ελπίδας είναι επικίνδυνο... :x Την εποχή που τον είχα πάρει αυτόν στην Αγγλία, του ζήταγα λίιιγο πιό λεπτομερή στοιχεία, οπότε με ξαπόστειλε η βοηθός του στο ιντερνετ, και όταν τα ζήτησα και μέσω μέηλ, απάντησαν μεν, επί της ουσίας όμως, ποτέ... :? Όπως θα έχετε πια καταλάβει όλοι εδώ, η ασφάλεια (όσο σχετική κι άν είναι) είναι η πρώτη προτεραιότητά μου... Κάλιο πέντε και στο χέρι που λένε. :|

Η γιαγιά η Κασάνδρα