Νικό, συμφωνώ για τη δύναμη της ελπίδας (πίστης) αλλά προσωπικά από τον συγκεκριμένο γιατρό είδα έντονη προσπάθεια να κερδίσει όσο το δυνατόν περισσότερα και έθεσε σε κίνδυνο τη υγεία μου.
Οπότε θεωρώ χρέος μου να το αναφέρω
Τώρα αν σε κάποιους τους κόβω την ελπίδα λυπάμαι αυτά βίωσα αυτά αναφέρω.
Λίτσα μετά από 4 μέρες χρήσης των σκευασμάτων σταμάτησα την αγωγή ως άκρως επικίνδυνη για την υγεία μου. Όλα τα συμπτώματα που είχα αντί να βελτιωθούν επιδεινώθηκαν και εμφανίστηκαν νέα με βασικότερο τη σύγχυση.
Του έστειλα email με όλα τα νέα συμπτώματα που εμφανιστήκαν και ότι μόλις σταμάτησα τη αγωγή ήμουν τέλεια. Σε λιγότερο από 1 ώρα με πήρε τηλέφωνο που είπε ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να ανησυχώ, μου έβγαλε νέα αγωγή με τα ίδια σκευάσματα αλλά με τη μισή δόση.
Συνέχισα για άλλες 4 ήμερες (με τη μισή δόση) και από την 5η άρχισαν πάλι τα νέα συμπτώματα.
Οπότε σταμάτησα οριστικά και ησύχασα.
Το ότι η αλκαλική διατροφή είναι ψευδοεπιστημη δεν είναι προσωπική άποψη (π.χ. επειδή δε δούλεψε σε μένα) αλλά το πιστεύει όλη η διεθνής επιστημονική κοινότητα.
Ο young που ανακάλυψε την αλκαλική διατροφή είναι φυλακή
http://www.quackwatch.com/11Ind/young3.html
Απορίες:
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός να μη συνταγογραφεί φάρμακα αλλά συμπληρώματα διατροφής με άγνωστες συνέπειες για την υγεία και μάλιστα σε τόσο υψηλές δόσεις?
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός να μη σε στέλνει στο εργαστήριο να κάνεις τις εξετάσεις αλλά να παίρνει το δείγμα στο Ιατρείο και να τα στέλνει αυτός?
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός να δίνει συμβουλές διατροφής όταν δεν έχει σπουδάσει διατροφή (κοινός δεν ξέρει τη τύφλα του) και να στερεί από ασθενείς με ΠΣ τροφες π.χ. τα καρύδια (πλούσια σε Ω3) και το κρέας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη?
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός να πουλάει εξατομικευμένη αγωγή αλλά με που του λες έχω ΠΣ να δίνει σε όλους τα ίδια σκευάσματα??
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός να εμμένει σε συγκριμένα (πανάκριβα) σκευάσματα συγκεκριμένων εταιριών και να μη δέχεται αντικατάσταση τους από επώνυμα σκευάσματα μεγάλων εταιριών με τη ίδια ουσία στην ίδια συγκέντρωση?
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός παρόλον που οι εξετάσεις έδειξαν αυξημένα επίπεδα Ω3 (λόγω λινέλαιου) να σου χορηγεί σκεύασμα με Ω3?
Είναι νόμιμο (άρα και ηθικό!!!) ένας γιατρός που ερωτάτε γιατί σου δίνει το mycelent να σου άπαντα επειδή είναι γεμάτο μεθυλεστέρα του φουμαρικού οξεός και αυτό να μην υπάρχει ούτε στα συστατικά?