Κωνσταντίνα έγραψε:Γιάννης έγραψε:Εσείς τα αγοράκια έχετε ένα ψώνιο με τα τουτούΚωνσταντίνα έγραψε:Γιαννάκη μου εγώ έσκασα μύτη (και τί μύτη) στο εκλογικό, παρκάρω απ' έξω, βγαίνει το έτερον ήμιση και μου έφερε τον δικαστικό "στα πόδια μου" για να πάρει την ψήφο μουΕγώ ήθελα να κάνω μόστρα το γκάζι![]()
Αυτό είναι μεγαλείο![]()
Αχ, Κωνσταντίνα, σε ζηλεύω, γιατί και που να δείς το δικό μου μεγαλείο, άσχετα άν ατύχησε: Είχα αποφασίσει βέβαια να μην πάω ούτε να ψηφίσω, μένω και σε λόφο, άντε να κατεβω... Κατά τις δέκα όμως το πρωΐ, χτυπάει η πόρτα: "Αστυνομία!"Φυσικά, τους άνοιξα:
Δυό κούκλοι![]()
καταφθάνουν:
"Ηρθαμε να σας πάρουμε γιατί στο εκλογικό τμήμα χρειάζονται κι άλλους δικαστικούς αντιπροσώπους!"
![]()
"Ξέρετε, μου'ρχεται κάπως δύσκολο εδώ, αλλά θα πρέπει να με βοηθήσετε στο κατέβασμα, περιμένετε μια στιγμή, έρχομαι!"(Ήθελα να το παίξω γενναία)
"Μη σας νοιάζει, αυτό είναι το λιγότερο, θα πουμε στο περιπολικό, αλλά δεν θέλαμε να σας ταλαιπωρήσουμε!"
Καταφθάνει η μητέρα μου: "Είσαι στα καλά σου, ούτε πρωϊνό δεν ήπιες!"
"Δεν πειράζει, τα κόμματα ταΐζουν κατά κανόνα τους εκπροσώπους για να βάζουν μέχρι και στα σάντουϊτς τα αυτοκόλλητά τους, κι έχω και καραμέλες στην τσάντα μου, κι έχει και καφενείο φάτσα απ'το σχολείο (εκλογικό τμήμα)!"
"Πως θ'ανέβεις το βράδυ;" "Θ'αργήσω το βράδυ, γιατί θα πρέπει να παραδώσω το σάκο με τα ψηφοδέλτια και..."
"Ποιά ψηφοδέλτια και σαχλαμάρες, κύριε, η κόρη μου έχει σκπ,![]()
![]()
αφήστε την!!! (σε μένα) Που είναι τα χαρτιά σου;" Δίχως να περιμένει απάντηση, βγάζει από την ανοιχτή τσάντα μου κόπια της απόφασης του ΚΕΠΑ, τους τη βάζει κάτω από τη μύτη:
Είχαν δεί τα παιδιά ότι κραταγα δεκανίκι, έριξαν μια ματιά στο χαρτί, κι άλλη μια σε μένα σα να'βλεπαν τη γιαγιά της κοιμωμένης του Χαλεπά, ξαναζήτησαν συγγνώμη κι όπου φύγει-φύγει...![]()
![]()
![]()
Κι εγώ το'χω ψώνιο να με πηγαίνουν με περιπολικό εν είδη λιμουζίνας, αλλά εδώ ατυχήσαμε...![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Μάιος 28, 2014 10:42 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Για να επικρατήσει το κακό, αρκεί όλοι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα Εdmund Burke