• ΕΡΩΤΗΣΗ: ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΣΚΠ?

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #103250  από LL--MM
 Δευ Μάιος 26, 2014 9:54 pm
Κωνσταντίνα έγραψε:
Γιάννης έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε:Γιαννάκη μου εγώ έσκασα μύτη (και τί μύτη) στο εκλογικό, παρκάρω απ' έξω, βγαίνει το έτερον ήμιση και μου έφερε τον δικαστικό "στα πόδια μου" για να πάρει την ψήφο μου :smile-makeup:
Αυτό είναι μεγαλείο :smile-tongueout: :happy-cheerleadersmileygirl:
Αχ, Κωνσταντίνα, σε ζηλεύω, γιατί και που να δείς το δικό μου μεγαλείο, άσχετα άν ατύχησε: Είχα αποφασίσει βέβαια να μην πάω ούτε να ψηφίσω, μένω και σε λόφο, άντε να κατεβω... Κατά τις δέκα όμως το πρωΐ, χτυπάει η πόρτα: "Αστυνομία!" :smile-surprised: Φυσικά, τους άνοιξα:
Δυό κούκλοι :law-police: :law-police: καταφθάνουν: :smile-blush: "Ηρθαμε να σας πάρουμε γιατί στο εκλογικό τμήμα χρειάζονται κι άλλους δικαστικούς αντιπροσώπους!" :smile-wait:
"Ξέρετε, μου'ρχεται κάπως δύσκολο εδώ, αλλά θα πρέπει να με βοηθήσετε στο κατέβασμα, περιμένετε μια στιγμή, έρχομαι!" Εικόνα (Ήθελα να το παίξω γενναία)
"Μη σας νοιάζει, αυτό είναι το λιγότερο, θα πουμε στο περιπολικό, αλλά δεν θέλαμε να σας ταλαιπωρήσουμε!" Εικόνα

Καταφθάνει η μητέρα μου: "Είσαι στα καλά σου, ούτε πρωϊνό δεν ήπιες!"
"Δεν πειράζει, τα κόμματα ταΐζουν κατά κανόνα τους εκπροσώπους για να βάζουν μέχρι και στα σάντουϊτς τα αυτοκόλλητά τους, κι έχω και καραμέλες στην τσάντα μου, κι έχει και καφενείο φάτσα απ'το σχολείο (εκλογικό τμήμα)!"
"Πως θ'ανέβεις το βράδυ;" "Θ'αργήσω το βράδυ, γιατί θα πρέπει να παραδώσω το σάκο με τα ψηφοδέλτια και..."
"Ποιά ψηφοδέλτια και σαχλαμάρες, κύριε, η κόρη μου έχει σκπ, :shhh: :shhh: :shhh: αφήστε την!!! (σε μένα) Που είναι τα χαρτιά σου;" Δίχως να περιμένει απάντηση, βγάζει από την ανοιχτή τσάντα μου κόπια της απόφασης του ΚΕΠΑ, τους τη βάζει κάτω από τη μύτη:
Είχαν δεί τα παιδιά ότι κραταγα δεκανίκι, έριξαν μια ματιά στο χαρτί, κι άλλη μια σε μένα σα να'βλεπαν τη γιαγιά της κοιμωμένης του Χαλεπά, ξαναζήτησαν συγγνώμη κι όπου φύγει-φύγει... :oops: :oops:
Εγώ ήθελα να κάνω μόστρα το γκάζι :auto-sportbike: :teasing-neener:
Εσείς τα αγοράκια έχετε ένα ψώνιο με τα τουτού :smile-tongueout:
Κι εγώ το'χω ψώνιο να με πηγαίνουν με περιπολικό εν είδη λιμουζίνας, αλλά εδώ ατυχήσαμε... :doh:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LL--MM την Τετ Μάιος 28, 2014 10:42 am, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
 #103253  από Κωνσταντίνα
 Δευ Μάιος 26, 2014 10:49 pm
Κασσάνδρα μου δεν ξέρω τελικά από τι γλύτωσες;;; Την ταλαιπωρία από τις εκλογές ή την ανησυχία(δικαιολογημένη) της μαμάς σου που μεταλλάσσεται σε μουρμούρα και-... σου τά 'λεγα εγώ :smile-yawn:
 #103280  από Φαίδρα
 Τρί Μάιος 27, 2014 3:03 pm
:lol: :lol: :lol: :lol: Κι εγώ δε ξέρω τι ήταν καλύτερο αλλά αυτή η εμπειρία της λιμουζίνας μου ακούγεται special! :lol: :lol: :lol:
 #104094  από nora tora
 Σάβ Ιουν 28, 2014 8:36 pm
Φιλαράκια γεια σας και πάλι!!!

Διαβάζοντας το δημοσίευμα που είχα κάνει εδώ πριν 6 μήνες.... διαπίστωσα πως ο χρόνος κάνει θαύματα!!!

Θυμάμαι την ψυχολογία μου τότε και σε καμία περίπτωση δεν μοιάζει με την σημερινή!!!

Έκανα κι εγώ τον κύκλο μου!!!

Πλέον δεν ξυπνάω και κοιμάμαι με αυτή την σκέψη!!!! Το μόνο που μου την θυμίζει είναι το Tysabri κάθε μήνα ΜΟΝΟ!!!

Καμιά φορά ξαναλέω ότι δεν έχω τπτ (αν και πλέον ξέρω....) χαχαχαχαχα

Επίσης σε καμία περίπτωση δεν διατυμπανίζω στους τριγύρω μου τι έχω!!! Αλλά έχω ξεχωρίσει κάποια άτομα στα οποία το έχω εκμυστηρευτεί και μιλάω άνετα και χωρίς να κλαίω (πλέον) !!!!!!!!!!!!!!!

Ένοιωσα την ανάγκη να σας τα αναφέρω όλα αυτά....

καλή δύναμη σε όλουςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!
:smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss: :smile-kiss:
 #104096  από Φαίδρα
 Σάβ Ιουν 28, 2014 9:44 pm
nora tora χαίρομαι πολύ!!! Ευχαριστούμε που μας είπες νεότερα! Είναι αλήθεια πως κάνει τον κύκλο του όπως είπες αυτό το συναίσθημα που βιώνουμε οι περισσότεροι στην αρχή. Τουλάχιστον κι εγώ την ίδια εμπειρία είχα.

Καλή δύναμη και σε εσένα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! :smile-sun: :smile-sun:
 #104104  από nora tora
 Κυρ Ιουν 29, 2014 10:43 am
Φαίδρα έγραψε:nora tora χαίρομαι πολύ!!! Ευχαριστούμε που μας είπες νεότερα! Είναι αλήθεια πως κάνει τον κύκλο του όπως είπες αυτό το συναίσθημα που βιώνουμε οι περισσότεροι στην αρχή. Τουλάχιστον κι εγώ την ίδια εμπειρία είχα.

Καλή δύναμη και σε εσένα και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!! :smile-sun: :smile-sun:
Σε ευχαριστώ πολύ Φαίδρα μου!!!
Καλό καλοκαίρι σε όλους μας!!!! :-)
 #104141  από stan
 Δευ Ιουν 30, 2014 8:58 pm
Είμαι στην ίδια φάση με τη Νόρα. Μόνο απαραίτητοι το ξέρουν πλέον (μετά από την αρχή που μπήκα νοσοκομείο και το έλεγα σε όποιον ρωτούσε τι κάνω, ανακάλυπτα και γω τι έχω μαζί τους), τζαι θυμάμαι ότι έχω ΣΚΠ μια φορά το μήνα στο Tysabri. Ένα-δυο καινούρια άτομα απλά για να το ξέρει κάποιος αν χρειαστώ οτιδήποτε, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο.
 #104215  από nora tora
 Πέμ Ιούλ 03, 2014 2:37 am
stan έγραψε:Είμαι στην ίδια φάση με τη Νόρα. Μόνο απαραίτητοι το ξέρουν πλέον (μετά από την αρχή που μπήκα νοσοκομείο και το έλεγα σε όποιον ρωτούσε τι κάνω, ανακάλυπτα και γω τι έχω μαζί τους), τζαι θυμάμαι ότι έχω ΣΚΠ μια φορά το μήνα στο Tysabri. Ένα-δυο καινούρια άτομα απλά για να το ξέρει κάποιος αν χρειαστώ οτιδήποτε, αλλά κατά τα άλλα τίποτε ιδιαίτερο.
Και σου εύχομαι ολόψυχα τπτ άλλο να μη σου το θυμίσει ΠΟΤΕ!!!!!!

:-)
 #104348  από stavrina117
 Δευ Ιούλ 07, 2014 2:51 pm
Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ...

Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΜΕ....

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΑ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ....

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....

ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ....
:smile-wink: :smile-nod: :smile-sun:
 #104350  από Κωνσταντίνα
 Δευ Ιούλ 07, 2014 5:02 pm
stavrina117 έγραψε:Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ...ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ...

Η ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΜΕ....

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΤΗΣ....

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΟ...ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΙΑ...ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΧΩ....

ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Η ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ....

ΦΙΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ....
:smile-wink: :smile-nod: :smile-sun:
Σταυρούλα μου μην υποτιμάς τον εαυτό σου :naughty: Το δώρο το έκανες εσύ στον εαυτό σου. Εσύ κατάφερες να μην ντρέπεσαι που έχεις σκλήρυνση.
Ο Θεός δεν κάνει ούτε δώρα ούτε μοιράζει τιμωρίες. Επιτέλους ας την καταπιούμε αυτή την καραμέλα που κάποιοι ραβίνοι κατασκεύασαν για να ελέγχουν το λαό.
Εκτός αν πιστεύεις ότι ο Θεός επιλέγει ποιον θα πριμοδοτήσει ή θα τιμωρήσει. Άρα έχουμε να κάνουμε με έναν Θεό με ανθρώπινες αδυναμίες;;; Πού βρίσκεται λοιπόν ή τελειότητά του;;;
Συγνώμη αν σε στενοχωρώ αλλά ή δυνατή είσαι εσύ. Κράτα τον Θεό στην ψυχή σου αν αυτό σε βοηθάει...................