• ΟΠΡΑ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #17983  από kate2002
 Πέμ Φεβ 18, 2010 10:15 am
Καλημερα 8-)

πριν λιγο στον ΣΚΑΙ τελειωσε η εκπομπη της Οπρας. Φιλοξενουσε καποιον παρουσιαστη της αμερικ.τηλεορ. με ( :? θανατηφορο μορφη) ΜΣ.
 #17990  από sunny
 Πέμ Φεβ 18, 2010 10:52 am
Την είδα και εγώ την εκπομπή και μου έκαναν και εμένα εντύπωση αυτοί οι χαρακτηρισμοί περί θανατηφόρου ασθένειας, όταν μάλιστα δείχνει έναν άνθρωπο 17 χρόνια μετά τη διάγνωση να ψαρεύει, να γυμνάζεται καθημερινά, να παλεύει να ανακτήσει την ποιότητα της ζωής του και να συμβουλεύει και τους υπόλοιπους πώς να το κατορθώσουν.
Επιπλέον, δεν έκανε αναφορά στο είδος των φαρμάκων που είπε πως παίρνει 365 μέρες το χρόνο, (ή εγώ δεν το κατάλαβα...) και επίσης δεν κατάλαβα αν ο γιατρός που εμφανιζόταν στην εκπομπή ήταν νευρολόγος ειδικός για την σκλήρυνση, καθώς μου φάνηκε διακοσμητική η παρουσία του... :roll:

Λοιπόν, βρήκα το απόσπασμα απο την εκπομπή στο youtube, το βάζω και ελπίζω να μπορείτε να το ανοίξετε.

Καλημέρα σε όλους :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sunny την Πέμ Φεβ 18, 2010 10:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #17991  από kate2002
 Πέμ Φεβ 18, 2010 10:58 am
Σ΄ευχαριστω για την παραθεση του αποσπασματος. εγω δεν ηξερα πως να το κανω (αρχισαν και τα μωρα να κλαινε...) . Αυτος ειπε πως επαιρνε 27 χαπια την ημερα ( τα 6 για την μσ) και μια ενεση...
Ο γιατρος ειναι διατροφολογος(-παθολογος) τον εμφανιζει αρκετα συχνα. Και αναρωτιομουν, μονο εγω τα βρηκα ...καπως... αυτα που ειπανε;
 #17992  από sunny
 Πέμ Φεβ 18, 2010 11:04 am
kate2002 έγραψε:Σ΄ευχαριστω για την παραθεση του αποσπασματος. εγω δεν ηξερα πως να το κανω (αρχισαν και τα μωρα να κλαινε...) . Αυτος ειπε πως επαιρνε 27 χαπια την ημερα ( τα 6 για την μσ) και μια ενεση...
Ο γιατρος ειναι διατροφολογος(-παθολογος) τον εμφανιζει αρκετα συχνα. Και αναρωτιομουν, μονο εγω τα βρηκα ...καπως... αυτα που ειπανε;

Παρακαλώ :) Όχι δεν τα βρήκες μόνο εσύ 'κάπως' αυτά που είπανε...Μου έκαναν και εμένα εντύπωση γι'αυτό έψαξα μήπως το βρω για να το βάλω εδώ και με την αναζήτηση που έκανα βρήκα ότι ο Mentel, αυτός ο παρουσιαστής, έχει κάνει και ένα ίδρυμα που το ονομάζει The MONTEL WILLIAMS MS FOUNDATION αλλά δεν πρόλαβα να ψάξω τις δραστηριότητες αυτού του ιδρύματος...
 #17993  από elena
 Πέμ Φεβ 18, 2010 11:14 am
Η γνώμη μου είναι ότι η εκπομπή της όμπρα ,είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την προώθηση του βιβλίου ,του εν λόγω κυρίου...
πολύ συγκίνηση στην αρχή.... :D αλλά ο κύριος φτου μην τον ματιάσω φαίνεται μια χαρά για 17 χρόνια ασθενής...και η γλώσσα του ροδάνι.... :D
τώρα που αναφέρει ότι του έτυχε περιστατικό στο καζίνο στο λας-βέγκας,με πόσους βαθμούς θερμοκρασία μέσα στην έρημο...τι να πω ...
 #18003  από sunny
 Πέμ Φεβ 18, 2010 12:19 pm

To δεύτερο και τελευταίο μέρος της συνέντευξης, που τον δείχνει σε διάφορες δραστηριότητες, όπως γυμναστική, ψάρεμα κλπ
 #18011  από Στάθης
 Πέμ Φεβ 18, 2010 6:24 pm
Η περιπέτεια όλων μας με MS μόνο τυχαία δεν είναι λοιπόν. Απλά πρέπει να ψάξουμε βαθύτερα μέσα μας να βρούμε πιο έιναι το νόημα της δοκιμασίας μας. Νομίζω ότι εκεί ξεκινάει η ζωή μας πλέον, που με τόσο λύσσα μας την ρουφάει η σάπια κοινωνία που έχουμε φτιάξει. Είναι η στιγμή που τα θεμέλια των παθών (και πόθων) και υλικών αγαθών αρχίζουν και τρέμουν. Είναι η στιγμή που μαθαίνουμε να σκεφτόμαστε έξω από τον εγωισμό μας, έξω από το σαρκικό μας είναι.

Είναι η στιγμή που πέρνει το τιμόνι το πνεύμα μας που τόσο πολύ έχουμε κατακρεουργήσει με την HAMBURGERοποίση ....... στον καταναλωτισμό και την τρομοκράτηση......

Εύγε παιδιά, πάντα τέτοια videakia, εμψυχωτικά και σωστά για την ενδυνάμωση του πνεύμα μας !!!
 #18041  από mary_d_ath
 Πέμ Φεβ 18, 2010 11:25 pm
Εμένα πάντως δε μου άρεσε ο όρος "life threatening" και δε μου άρεσε και καθόλου ο κυριούλης, ο τρόπος που συγκινήθηκε, με το παρντόν αλλά ήταν σαν κλαμένο μ**ν*...
:lol: :lol:
Προφανώς υπήρχαν συμφέροντα σε αυτή την εκπομπή, θα συμφωνήσω με την Έλενα!
 #18043  από βικυ
 Πέμ Φεβ 18, 2010 11:52 pm
Εμενα με εκνευρισε αυτος τοσο που δεν το ειδα ολο.
Το βιβλιο θα γινει best seller και θα κυκλοφορησει σε ολο τον κοσμο.....σιγουρα θα πετυχει τον στοχο του.
 #18075  από LL--MM
 Παρ Φεβ 19, 2010 12:43 am
:twisted: Όπως είπε και ο Αρχηγός μας: εδώ πρόκειται για χαμπουρκγεροποίηση της σκπ :roll:

Είναι σπεσαλιτέ των Η.Π.Α., τα χάμπουργκερ: Προ καιρού, το ανώτατο δικαστήριο τους έβγαλε απόφαση (πράγμα που αρνούνταν σθεναρά μέχρι σημερα) να διευρύνει την ιδιωτική χρηματοδότηση στις εκλογές... Χαμπουργκεροποιούν την πολιτική ακόμα παραπάνω...

http://www.stlbeacon.org/content/view/14374/186/

Οι παλαιότεροι ίσως να θυμούνται ένα φίλμ του 1949, με τον τότε νέο ακόμα Τζέημς Στιούαρτ, όπου οι αμερικάνοι είχαν ακόμα έναν κάποιο πολιτισμό εκτός του μεγέθους της τσέπης των ισχυρότερων απ' αυτούς...
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3961255565#

Τέλος πάντων, σήμερα βγήκε μια φωτογραφία στο yahoo, με ένα φιλμάκι που δε βρίσκω πλέον, (όποιος αντέχει το βρίσκει και το αναρτά) όπου ο Ομπάμα αποφάσισε, λένε, να εκδικηθεί το ...δικαστικό για την απόφαση του αυτή :o , χαμπουρκεροποιώντας :shock: δυό δικαστές στους εννέα: Το κακό είναι, όχι τόσο ότι οι μόνοι που μπορεί να βγάλει αυτή τη στιγμή από τη μέση είναι ένας 89ρης και μια 75άρα καρκινικιά - (o κιμάς Χάμπουργκερ*, δηλαδή, κατά τ'αμερικάνικα ΜΜΕ και οι οποίοι, σημειωτέον, δεν είναι καθόλου διατεθειμένοι να χαμπουρκεροποιηθούν) αλλά το γεγονός ότι είναι δημοκράτες!!! :twisted: Τον καημένο τον Ομπάμα!!!

*Εκτός του ότι δεν είμαστε δικαστές κάτι κοινό έχουμε με τους δύο αυτούς, δε νομίζετε;

Καλή σας νύχτα, η γιαγιά η Κασσάνδρα