Σελίδα 1 από 1

υπαρχει πιθανοτητα?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Σάβ Απρ 14, 2018 12:42 pm
από stathis19
Υπάρχει πιθανότητα με καθαρές μαγνητικές εγκέφαλο,αυχεένα πριν 2 χρόνια με παρόμοια συμπτώματα με αυτά που έχω τώρα να έχω σκπ? Οι γιατροι λενε αποκλειεται και πως δεν χρειαζεται στον θωρακα μαγνητικη γιατι θα ειχε φανει στις αλλες 2? Ειναι ομως δυνατον να μουδιαζει η μεση και τα γεννητικα μου οργανα, να χω ασταθειες,ζαλη και δεσμιδωσεις απο αγχος?

Re: υπαρχει πιθανοτητα?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Κυρ Απρ 15, 2018 2:01 pm
από Konstantinos
stathis19 έγραψε:Υπάρχει πιθανότητα με καθαρές μαγνητικές εγκέφαλο,αυχεένα πριν 2 χρόνια με παρόμοια συμπτώματα με αυτά που έχω τώρα να έχω σκπ? Οι γιατροι λενε αποκλειεται και πως δεν χρειαζεται στον θωρακα μαγνητικη γιατι θα ειχε φανει στις αλλες 2? Ειναι ομως δυνατον να μουδιαζει η μεση και τα γεννητικα μου οργανα, να χω ασταθειες,ζαλη και δεσμιδωσεις απο αγχος?
Το ότι δεν χρειάζεται μου το έλεγαν και εμένα εδώ και 10 χρόνια, όταν είχα πόνους στην μέση, στη ράχη και μουδιάσματα κυρίως στο ένα πόδι. Ο αυχένας μου είναι καθαρός, ο εγκέφαλος είχε πέρσι 3 εστίες σχετικά καινούργιες και ο θώρακας που ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΝ, είχε μία πολύ παλιά με μαύρη τρύπα.
Τρίχες κατσαρές θα είχε φανεί στις άλλες 2. Μπορεί να υπάρχει απομυελινωτική εστία και στον υπόλοιπο μυελό, χωρίς να υπάρχει καμία στον εγκέφαλο ή αυχένα. Δεν θεωρείται ΣΚΠ αλλά εγκάρσια μυελίτιδα και μπορεί να εξελιχθεί σε πλήρη ΣΚΠ ή και όχι.
Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς γιατρούς, από την τσέπη τους θα δώσουν τα 200Ε της μαγνητικής σε μία ακόμη μοίρα, έτσι για να φύγει και η τελευταία υποψία.
Τα μουδιάσματα που αναφέρεις πάντως, μπορεί να είναι απλά από ορθοπεδικό πρόβλημα παρακάτω στην ιερό-οσφυική μοίρα, που είναι συνηθισμένο, οπότε μη σκέφτεσαι κατευθείαν ΣΚΠ και άλλες σπάνιες ασθένειες.
Σου εύχομαι να μην έχεις τίποτε ιδιέταιρο και να είσαι πάντα καλά.

Re: υπαρχει πιθανοτητα?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Κυρ Απρ 15, 2018 5:57 pm
από stathis19
Τα συμπτωματα λενε που εχω θα εδιναν αμα ηταν εστιες στον εγκεφαλο... Εσεις πιστευετε οτι απο το αγχος μπορουν να εκδηλωθουν τετοια συμπτωματα?

Re: υπαρχει πιθανοτητα?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τρί Απρ 17, 2018 2:06 am
από Konstantinos
Μουδιάσματα στα γεννητικά όργανα και στη μέση προέρχονται κυρίως από το νωτιαίο μυελό και όχι τόσο από τον εγκέφαλο. Συνήθως είναι από δισκοκήλη ή σπονδυλολίσθηση στην ιερό-οσφυϊκή. Το άγχος αν είναι στα επίπεδα κρίσης πανικού μπορεί να κάνει κάποια μουδιάσματα στα άκρα, αλλά συνήθως περνάνε σύντομα μετά την κρίση πανικού.

Re: υπαρχει πιθανοτητα?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τρί Απρ 17, 2018 1:43 pm
από stathis19
Και ειναι δυνατον ομως για 2 χρονια να μουνα μια χαρα και να ξαναεμφανιστηκαν?

Re: υπαρχει πιθανοτητα?

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τρί Απρ 17, 2018 9:18 pm
από Konstantinos
Νομίζω πως είναι.