Σελίδα 1 από 1
ΣΚΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Φεβ 10, 2012 2:54 pm
από elpida
Τελικά παιδιά νομίζω ότι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι η υποστήριξη από κάποιον ψυχολόγο.
Καλές οι βιταμίνες και τα φάρμακα, αλλά νομίζω ότι το ψυχολογικό κομμάτι είναι το σπουδαιότερο.
Καλοί είναι και οι φίλοι, οι σύντροφοι, η οικογένεια, αλλά θεωρώ ότι χρειαζόμαστε πιο ειδική βοήθεια.
Μόνο έτσι θα βοηθήσουμε τον εαυτό μας.
Re: ΣΚΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Φεβ 10, 2012 4:26 pm
από Gorge
οχι ψυχωλογο βρε παιδια οχι αλα χιμηκα φαρμακα εγω σε αυτο το θεμα με βοηθισε η ομοιοπαθητικηκαι πιστευω να εχη και σηνεχια καλη ψαξτετο
Re: ΣΚΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Φεβ 10, 2012 7:18 pm
από costas
Καλοί οι ψυχολόγοι αλλά...... δεν μου έχουν προσφέρει ποτέ καμιά ουσιαστική βοήθεια!!!!!
Σε ακούνε σε ρωτάνε και αυτό είναι , κάνουν τις μελέτες τους και βγάζουν και κανένα βιβλίο , βοήθεια θα δώσουμε εμεις στον εαυτό μας ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re: ΣΚΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Φεβ 10, 2012 9:36 pm
από EFFIE
elpida έγραψε:Τελικά παιδιά νομίζω ότι αυτό που έχουμε περισσότερο ανάγκη είναι η υποστήριξη από κάποιον ψυχολόγο.
Καλές οι βιταμίνες και τα φάρμακα, αλλά νομίζω ότι το ψυχολογικό κομμάτι είναι το σπουδαιότερο.
Καλοί είναι και οι φίλοι, οι σύντροφοι, η οικογένεια, αλλά θεωρώ ότι χρειαζόμαστε πιο ειδική βοήθεια.
Μόνο έτσι θα βοηθήσουμε τον εαυτό μας.
γεια σου ελπιδα!
συμφωνω απολυτα μαζι σου αρκει να πεσεις στον καταλληλο βεβαια.
εγω ειμαι σιγουρη αν συνεχιζα να πηγαινω απλα λογω κρισης το κοψαμε κ αυτο, θα ειχα γλυτωσει απο υποτροπη μεσα σ εξι μηνες μετα την προηγουμενη...θα ειχα γλυτωσει πολλα...τουλαχιστον εγω!!
Re: ΣΚΠ
ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Σάβ Φεβ 11, 2012 6:53 pm
από Γιάννης
Gorge έγραψε:οχι ψυχωλογο βρε παιδια οχι αλα χιμηκα φαρμακα εγω σε αυτο το θεμα με βοηθισε η ομοιοπαθητικηκαι πιστευω να εχη και σηνεχια καλη ψαξτετο
Ο ψυχολόγος δεν είναι γιατρός και δε γράφει φάρμακα.
Ο ψυχολόγος (αν δεν είναι εκμεταλευτής) θα σε βοηθήσει αν είναι ικανός και αν τον εμπιστευθείς. Η ψυχοθεραπεία είναι αποτελεσματική ΜΟΝΟ αν είσαι διατεθειμένος να εκμυστηρευτείς ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Η καλύτερη αρχή σε μια ψυχοθεραπευτική σχέση είναι να θέσει προς συζήτηση ο θεραπευόμενος το θέμα της εμπιστοσύνης με τον θεραπευτή του ή και με την ομάδα αν η θεραπεία είναι ομαδική.