Ο ΧΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Το Σύμπαν αποτελείται από Ενέργεια και Πληροφορίες.


Carbon atom

Όπως αποδεικνύεται πλέον και επιστημονικά από την κβαντική φυσική, το σύμπαν στο οποίο ζούμε δεν αποτελείται από στερεά υλικά αντικείμενα, αλλά από ενέργεια και πληροφορίες. Η ανακάλυψη αυτή, της κατανόησης της φύσης του κόσμου, μας οδηγεί στην κατανόηση της αληθινής πηγής της θεραπείας και υγείας μας. Σημαίνει, επίσης, ότι είναι δυνατόν να ενσωματωθούν όλες οι έννοιες και θεωρίες της ολιστικής φυσικής υγείας σε μια ενιαία ενοποιημένη θεωρία. Το σώμα μας δεν είναι παρά ένα μαγικό δημιούργημα πολλών τρισεκατομμυρίων ατόμων σε πλήρη χορευτική αρμονία μεταξύ τους, από τα οποία σχεδόν τα 2/3 είναι άτομα υδρογόνου, το 1/4 είναι άτομα οξυγόνου και περίπου το 1/10 είναι άτομα άνθρακα. Ο χορός πηγάζει στο ότι γύρω από τον κάθε πυρήνα των ατόμων αυτών περιστρέφονται υποατομικά ηλεκτρόνια για να δημιουργούν την ενεργειακή σύζευξη, δηλαδή την υπαρκτή σωματοδομή του ατόμου. Με λίγα λόγια αποτελούμαστε από τρις ατόμων ενεργειακού χορού κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου, χωρίς να το καταλαβαίνουμε με την λογική μας. Το απίστευτο όμως είναι ότι μπορούμε να το επηρεάζουμε και να το αισθανόμαστε !

Ο Καθολικός νόμος (Universal Law) της Πληροφορίας.

Από τα σχολικά μας χρόνια, μας έχει υπαγορευτεί ότι είμαστε δεμένοι σε καθολικούς και φυσικούς νόμους. Σε ένα σύμπαν όμως, που αποτελείται από ενέργεια, η υγεία ή ασθένεια μπορεί να προέλθει μόνο από έναν Καθολικό νόμο, την πληροφορία. Η έννοια πάει κάπως έτσι: Όταν τα κύτταρα στο σώμα μας ευθυγραμμίζονται με καθαρές πηγές πληροφοριών, είμαστε υγιείς γιατί δονούμε τα υποατομικά μας σωματίδια με χορευτική αρμονία. Ομοίως, όταν είμαστε εκτεθειμένοι σε διαστρεβλωμένα πεδία πληροφοριών, μπορούμε να βιώσουμε κακή υγεία, αν δεν αφαιρέσουμε την πηγή των διαστρεβλωμένων πληροφοριών, δηλαδή των κακών δονήσεων, υποατομικά χάνεται η συνοχή και αρμονία του χορού.

Μερικά παραδείγματα καθαρών πληροφοριών είναι όταν τρώμε αγνά, φυσικά, βιολογικά τρόφιμα, πίνουμε καθαρό νερό, μας περιβάλλουν θετικοί άνθρωποι και ζούμε σε καλό περιβάλλον. Απορροφώντας τέτοιου είδους ενέργεια, εγχέεται με καθαρή ενέργεια όλο το σώμα μας και οδηγούμαστε σε ολοζώντανη καλή υγεία. Μερικά παραδείγματα διαστρεβλωμένων πληροφοριών είναι η τηλεόραση, τα πρόχειρα φαγητά (junk food) και τα ηλεκτρομαγνητικά πεδία που δημιουργούνται από τα ασύρματα δίκτυα και τους πύργους κινητής τηλεφωνίας. Το φάρμακα ειδικά αυτά που τροποποιούν τον οργανισμό μας, έχουν αρνητικές πληροφορίες ενέργειας που τελικά προκαλούν προβλήματα υγείας εάν τα καταναλώνουμε επιμόνως, ενώ η ηλεκτρομαγνητική (EMF) ακτινοβολία είναι μια πηγή αρνητικών και διαστρεβλωμένων πληροφοριών που διαταράσσουν το ενεργειακό πεδίο του σώματος και η οποία (EMF) σε βάθος χρόνου θα μας στερήσει ζωντανή υγεία αν η πηγή της παραμορφωμένης ενέργειας δεν αφαιρεθεί. Τα Παθογόνα είναι μια άλλη πηγή παραμορφωμένης, δυσαρμονικής πληροφορίας. Αν επιβλαβή βακτήρια και ιώσεις περάσουν στο σύστημά μας, δημιουργούν στρεβλώσεις κανονικής λειτουργίας του σώματός μας οδηγώντας σε προβλήματα υγείας.

Μια ενιαία αντίληψη για όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με την υγεία.

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι πληροφορίες που ‘καταναλώνουμε’ έχουν θεμελιώδεις συνέπειες στην φυσική μας υγεία. Ουσιαστικά, όλες οι πληροφορίες, ακόμα και τα άρθρα που διαβάζουμε και οι συζητήσεις που κάνουμε για το καλό της υγείας μας, μας κατευθύνουν ακριβώς εκεί, να γεμίσουμε τη ζωή και το σώμα μας με καθαρές πηγές και διαμέσου των πεδίων θετικών πληροφοριών να αποφεύγουμε και να μειώνουμε τις πηγές των διαστρεβλωμένων πληροφοριών, δηλαδή της κακής ενέργειας. Αυτό είναι το ενιαίο κλειδί για την πηγή της καλής υγείας και της θεραπείας, καθώς και η πηγή όλων των προβλημάτων υγείας και της ασθένειας. Αν χρησιμοποιήσουμε τη λογική και τη διαίσθηση μας, γίνεται σχετικά εύκολο να συμπεράνουμε εάν ένας άνθρωπος, μια συνήθεια, ένα τρόφιμο, το ενεργειακό πεδίο ή το περιβάλλον είναι γεμάτο με καθαρή ενέργεια ή παραμορφωμένη ενέργεια. Στη συνέχεια μπορούμε να κάνουμε συνειδητά την επιλογή για το αν πρέπει ή όχι να αλληλεπιδράσουμε με την εν λόγω πηγή πληροφοριών. Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να λάβουν δυναμικά έλεγχο στην πορεία της υγείας μας και, κατ ‘επέκταση, στην ζωή μας. Η ΣΚΠ απαιτεί από εμάς την άμεση προσοχή της Εαυτού μας με την σύνδεσή μας με πηγές πληροφοριών για την επιδίωξη καλής και θετικής Υγείας. Το μόνο που χρειάζεται να θυμόμαστε είναι το μαγευτικό μικρόκοσμο που μας αποκαλύπτουν τα μικροσκόπια των ατόμων υδρογόνου, οξυγόνου και άνθρακα που μας απαρτίζουν.

Πνευματικά, όλο το σύμπαν είναι ένας χορός, μια μουσική, μια τέλεια συγχρονισμένη ορχήστρα. Όλη η ύλη δεν είναι παρά ένα παιχνίδι μετασχηματισμών μεταξύ του υποατομικού, του μεσοσκοπικού και του μακροσκοπικού κόσμου σε διαρκή κίνηση. Πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς αφού όλα αποτελούνται από τα ίδια υποατομικά στοιχεία (άτομα). Το καταπληκτικό είναι πως η συνειδητότητά μας επηρεάζει τον χορό αυτό και αυτό μπορούμε Τώρα να το ζήσουμε και να το αισθανθούμε.

Το σώμα του ανθρώπου, ένας αρμονικός χορός υποσωματιδίων

quantum carbon atom gif

http://education.jlab.org/qa/mathatom_04.html

Return to Top ▲Return to Top ▲