• Μουδιασμενα και τα δυο πέλματα.

  • Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #135854  από Μαρια Μαράκι Μαριώ
 Πέμ Μαρ 30, 2023 9:19 am
Καλημέρα σας!
Είμαι η Μαρία 30χρονων,με την "φιλη" μου διανύουμε το ταξίδι μας εδώ και 7 χρόνια. Τον πρώτο καιρό όταν διαγνώστηκα τότε λίγο ήταν κάπως "σκληρή" όχι με κάτι ιδιαίτερα σημαντικό αλλά στα 22 μου τότε για εμένα ήταν πλήγμα! 7 ολόκληρα χρόνια λοιπόν απόλυτης ηρεμίας δίχως κανένα απολύτως σύμπτωμα δίχως καμία ενόχληση σκεφτόμουν ώρες ώρες και γελούσα μόνη μου ότι το "θηρίο μου" μου ξέχασε!!!!!!!
Που και που φυσικά από τα ντεπον μου (tecfidera 240) γινόμουν στο προσωπο και πιο κάτω κόκκινη περισσότερο και από το παντζάρι. Και εκεί ακόμη γελούσα πήγαινα στον καθρέφτη μου και κοιτούσα τον εαυτό μου και ψιθυριστά έλεγα "μην αγχώνεσαι,ξέρω ότι είσαι εδώ, δεν σε ξέχασα"
....... ξυπνάω λοιπόν πριν λίγες ημέρες βδομάδα πλέον σχεδόν με μουδιασμενα και τα δύο μου πόδια και ακόμη και σήμερα είναι "ντουβάρια" επικοινωνώ με τον γιατρό μου και μου λέει "μεντρολ 16" για μια εβδομάδα και ξανά ερχόμαστε σε επικοινωνία..... άρα??? Μετά από 7 χρόνια ξεγνοιασιάς.........τι? Ξεκινάμε έναν άλλον κύκλο? Ξεκινάμε ίσως κάποιο "πάντρεμα" αυτοανοσων μεταξύ τους?.. έχω μπερδευτεί έχω αγχωθεί, έχω πραγματικά χαθεί! Προσπαθώ να παίξω με το μυαλό μου να μην στεναχωριεμαι " όχι Ρ χαζούλα λέω και εάν έχεις δημιουργήσει κάτι από τα πολλά βάρη στο γυμναστήριο και εάν και εάν πόσα όμως και εάν να συμπληρώσω εάν ο χρόνος κολλάει? Και με την πάροδο το σώμα και οι αντοχές φθείρονται?........ δεν ξέρω τι να περιμένω πια. Ναι ναι έχω τρομοκρατηθει θέλω να τρέχω να είμαι ενεργή θέλω να κάνω και άλλο παιδί και όχι να μείνω στο ένα θέλω πολλά!!!!!!! :emojis-18: