• Βηματομετρητής - Βηματόμετρο

  • Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
Βότανα, διατροφή, βιταμίνες, αντιοξείδωση, ευεργετική σωματική άσκηση, δραστηριότητες, κίνηση.
 #135607  από Στάθης
 Παρ Νοέμ 04, 2022 8:03 pm
Ένα ωραίο εργαλείο στην προσπάθειά μου να περπατάω καθημερινά, κάτι πολύ ευεργετικό για τα κάτω μου άκρα, είναι το βηματόμετρο. Φαντάζομαι όλοι το έχουμε δει, αρκετοί επίσης να το έχουμε φορέσει. Είναι ρολόι χειρός, έχει και μια εφαρμογή στον κινητό, με το οποίο συνδέεται κάτι βέβαια που το κάνω σπάνια. Απλά με νοιάζει το ρολόι, να κρατάω ένα καθημερινό επίπεδο βημάτων π.χ. πάνω από 10000 και το ρολόι με βοηθάει αρκετά στο κίνητρο να το πετυχαίνω. Κάτι σαν παιχνίδι δηλαδή, προς όφελος της υγείας μου - κυκλοφορική και νευρολογική.

Η δουλεία μου είναι γραφείου, οπότε καταλαβαίνω πόσο ανάγκη έχω την κίνηση, χωρίς να ξεχνιέμαι, κάτι εύκολο αφού ένας υπολογιστής μπορεί να σε ρουφήξει για ώρες στην δίνη του.

Χαίρομαι να το αναφέρω. Το βλέπω και σαν παιχνίδι, να πετύχω το όριο. Η εφαρμογή 'προτείνει' το όριο για τις γυναίκες στα 8000 βήματα την ημέρα από 10000 για τους άρρεν. Ίσως εμείς με ΣΚΠ χρειαζόμαστε λίγο την παρακίνηση . Το όριο εν τέλη εμείς το επιλέγουμε. Ας βάλουμε έναν αριθμό βημάτων και ας εφευρίσκουμε τις κατάλληλες δραστηριότητες και ασκήσεις να το πετυχαίνουμε!!

ΥΓ. Κοστίζει σχετικά φτηνά.
IMG_1438(1).jpg
IMG_1438(1).jpg (238.82 KiB) Προβλήθηκε 870 φορές