Σελίδα 1 από 1

Νέο μέλος στο φορουμ αλλά και με ΣΚΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τρί Νοέμ 01, 2022 9:28 pm
από Takis1984
Καλησπέρα παιδιά σ όλους,

Εδώ και ένα χρόνο διαγνώστικα με ΣΚΠ, τεράστιο σοκ στην αρχή είμαι 38 ετών, έπεσα σε κατάθλιψη και φοβίες όμως τώρα το έχω πάρει αρκτετά αισιόδοξα και συνέχιζουμε. Παρεμπιπτόντως συμπτώματα δεν έχω πάρα μόνο ένα επεισόδιο με έντονους ιλίγγους για ένα 10 ήμερο. Στην συνέχεια μετά από μαγνητική βρέθηκαν κάποιες εστίες αλλά όλες ανενεργές, όμως μετά από ένα 3 μηνο βρέθηκαν σε νέα μαγνητική 2 ενεργές εστίες.Από τον Ιούνιο ξεκίνησα αγωγή με το Tecfidera γενικά δεν έχω σπουδαίες παρενέργειες, μόνο ένα κάψιμο αλλά σε συνδυασμό με το σαλοσπιρ σταμάτησε και αυτό.Με παρακολουθεί μια εξαιρετικός ιατρός αλλά και άνθρωπος που έχει πόλυ μεγάλη αυτό από το Αιγινητείο η κυρία Ευαγγελοπούλου.
Γενικά πέρασα πολλά όπως φαντάζομαι όλοι μας εδώ και θέλω να ευχηθώ κουράγιο, υγεία και να μην μας παίρνει από κάτω... :smile-muscle: :smile-muscle: :emojis-10: :emojis-10:

Re: Νέο μέλος στο φορουμ αλλά και με ΣΚΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Νοέμ 02, 2022 9:08 am
από Vasiliki84
Καλημέρα, κι εγω διαγνωσθηκα πολυ προσφατα...38 κ εγω...στο αιγινητειο μου εκλεισαν ραντεβού...του χρόνου. Την Ευαγγελοπούλου τη βρίσκει κανεις και ιδιωτικα; Καπου ειδα για ιατρείο στο κολωνακι.

Re: Νέο μέλος στο φορουμ αλλά και με ΣΚΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Νοέμ 02, 2022 12:12 pm
από Takis1984
Καλημέρα έχει ιδιωτικό ιατρείο στο Κολωνάκι μπορείς να κλείσεις ραντεβού μαζί της για πολύ πιο γρήγορα και εμένα μου είχαν πει για ραντεβού στο νοσοκομείο αρκετούς μήνες μετά.

Re: Νέο μέλος στο φορουμ αλλά και με ΣΚΠ

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Τετ Νοέμ 02, 2022 1:00 pm
από Gianna
Καλώς ορίσατε και οι δύο στο Φόρουμ!

Ως πιο παλιοί στο ms club αυτό που θα θέλαμε να σας πούμε είναι ότι πλέον υπάρχει πληθώρα προσεγγίσεων για τη Σκλήρυνση.
Υπομονή θελει και ψάξιμο με ψυχραιμία, μελέτη, ερωτήσεις σε ειδικούς και αυτοπειθαρχία.

Αν ανατρέξετε σε παλαιότερες αναρτήσεις θα βρείτε πολύ υλικό για μελέτη! Επίσης και στο Facebook υπάρχουν ομάδες τόσο σε Ελλάδα όσο και σε εξωτερικό!

Άξονες σας θα είναι η ιατρική προσέγγιση, η δυνατή ψυχολογία, η άσκηση, οι βιταμίνες και η διατροφή!

Ευχές για επαναφορά σε πλήρες status υγείας!!

:smile-flower: