Σελίδα 1 από 1

Κάψιμο στο στόμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Σάβ Οκτ 09, 2021 1:47 pm
από user207
Είχε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο ? Στην αρχή ήταν ξηροστομία που έμεινε για καιρό και μετά άρχισα να νιώθω το στόμα ,το λαιμό και τα χείλια να καίνε . Επίσης είμαι σε αγωγή tecfidera αλλά οι νευρολόγοι λένε ότι δεν επηρεάζει .

Re: Κάψιμο στο στόμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Κυρ Οκτ 10, 2021 10:44 am
από Στάθης
user207 έγραψε: Σάβ Οκτ 09, 2021 1:47 pm Είχε ποτέ κανείς κάτι τέτοιο ? Στην αρχή ήταν ξηροστομία που έμεινε για καιρό και μετά άρχισα να νιώθω το στόμα ,το λαιμό και τα χείλια να καίνε . Επίσης είμαι σε αγωγή tecfidera αλλά οι νευρολόγοι λένε ότι δεν επηρεάζει .

Αν ερωτήσουμε τον Google "tecfidera oral burn" βλέπουμε πρώτη πρώτη την πληροφορία

"Tecfidera αίσθηση καψίματος
Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει έξαψη του δέρματος. Ενημερώστε το γιατρό σας αμέσως εάν έχετε ζεστασιά, ερυθρότητα, κνησμό ή αίσθημα καύσου στο πρόσωπο, το λαιμό, τα χέρια ή το πάνω μέρος του στήθους κατά τη χρήση αυτού του φαρμάκου."


Εγώ καταλαβαίνω ότι ανήκει σε παρενέργεια του φαρμάκου.

Re: Κάψιμο στο στόμα

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Κυρ Οκτ 10, 2021 2:06 pm
από user207
Πολύ πιθανόν, έχει λογική αυτό που λες . Έχεις ι΄δεα τι κάνω αν δε παλεύω τις παρενέργειες του tecfidera ? Ο νευρολόγος λέει ότι ναναι , δηλαδή ή πηγαινε σε άλλο γιατρο (πχ όταν είχα γαστρεντερικά με έστειλε σε γαστρεντερολόγο και τώρα αυτό με το καψιμο στο στομα που με κάνει να ξυπνάω τα βράδυα και να είναι χάλια η άλλη μέρα απλά μου είπε πήγαινε σε στοματολόγο) ή ότι είναι ψυχολογικο :emojis-19: .