Σελίδα 1 από 1

νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Δευ Δεκ 05, 2016 3:11 pm
από dimgeo
ΕΙΜΑΙ 48 ΧΡΟΝΩΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΚΠ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ PLEGRIDY . ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ
ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ .. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΣΩ ΕΣΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΩ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.......

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Δευ Δεκ 05, 2016 4:36 pm
από kath
dimgeo καλως ηρθες κ καλη πορεια
Πραγματι εδω θα ενημερωθεις και θα μαθεις πολλα πραγματα παρα πολυ χρησιμα. "Σχολειο" χωρις αμφιβολια αυτη η σελιδα κ για οποιες αποριες σου προθυμοι να βοηθησουμε οσο μπορουμε
Να εισαι καλα

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Δευ Δεκ 05, 2016 11:45 pm
από Στάθης
Γεια σου Dimgeo. Οι προβληματισμοί σου θα σε βοηθήσουν στα μέγιστα να γνωρίσεις όχι μόνο καλύτερα την πάθηση, αλλά και τον εαυτό σου. Πιστεύω το κλειδί μεγάλης βοήθειας στην περιπέτεια αυτή βρίσκεται στο δεύτερο.

Να σου ευχηθώ καλή Δύναμη & καλή αρχή με το Plegridy.

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 10:12 pm
από fotini k
καλησπερα σε ολους!με λενε Φωτεινη κ ειμαι 26 ετων.πασχω απο σκπ εδω κ ενα χρονο.ευχομαι σε ολους σας να εχετε δυναμη κ να κανετε θετικες σκεψεις!!

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 10:27 pm
από Στάθης
fotini k έγραψε:καλησπερα σε ολους!με λενε Φωτεινη κ ειμαι 26 ετων.πασχω απο σκπ εδω κ ενα χρονο.ευχομαι σε ολους σας να εχετε δυναμη κ να κανετε θετικες σκεψεις!!
Γεια σου Φωτεινή, ευχή μου να σου επιστρέψει η Ζωή διπλά την δύναμη και Φώτιση των θετικών σκέψεων που μας εύχεσαι.
Οι Θετικές σκέψεις πιστεύω μας βοηθούν πολύ να μην έχουμε τριβή με τον Εαυτό μας Τώρα, στην μόνη Αληθινή στιγμή της Ζωής μας, να ταξιδεύουμε στο Παρόν, με σύμμαχο την Ζωή, και ότι βγει.

Και εγώ ξεκίνησα με μουδιάσματα στις πατούσες, έντονα στα πέλματα κάτι παρόμοιο φαντάζομαι με αυτό που νιώθεις και εσύ, τα είχα για πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν έχασα την Πίστη μου ότι μπορεί να συμβεί το θαύμα και να το ξεπεράσω, κάτι που έγινε 7 χρόνια αργότερα, απλά δεν υπήρχαν πια.

Συνεχίζουμε με Δύναμη και Καλή Πίστη. Ότι είναι να ξεπεράσουμε θα το ξεπεράσουμε γιατί το αξίζουμε, γιατί η Καρδιά μας το θέλει τόσο πολύ, γιατί οι Θετικές μας σκέψεις καθοδηγούν την Ζωή να μας αγκαλιάσει και να μας ευλογήσει να ξεπεράσουμε τις προσκλήσεις, και να βγούμε πιο Δυνατοί προπάντων Πνευματικά.

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 10:31 pm
από fotini k
Σταθη ετσι ακριβως ξεκινησα κ εγω..περασαν 6 μηνες μεχρι να κανω κορτιζονη κ ευτυχως μετα μου εφυγαν ολα τα συμπτωματα.ελπιζω να τα πηγαινεις καλα τωρα με τη θεραπεια σου κ γενικα..σου ευχομαι τα καλυτερα!!

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 10:50 pm
από Nikoskk
Καλησπερα Φωτεινη και παντα δυνατη με θετικες σκεψεις !!!!!!

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 10:52 pm
από fotini k
Νικο σ'ευχαριστω πολυ!ευχομαι να'σαι γερος κ δυνατος κ να περνας τν παθηση μας οσο πιο ανωδυνα γινεται..

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 11:02 pm
από Στάθης
fotini k έγραψε:Σταθη ετσι ακριβως ξεκινησα κ εγω..περασαν 6 μηνες μεχρι να κανω κορτιζονη κ ευτυχως μετα μου εφυγαν ολα τα συμπτωματα.ελπιζω να τα πηγαινεις καλα τωρα με τη θεραπεια σου κ γενικα..σου ευχομαι τα καλυτερα!!
Χαίρομαι Φωτεινή μακάρι να γλυκάνουν ή ακόμα καλύτερα να εξαφανιστούν τελειωτικά αυτές οι εμπειρίες και τα συμπτώματα παντελώς από την ζωή σου.

Εγώ, τα πηγαίνω πολύ καλά, δεν παίρνω κάποια φαρμακευτική αγωγή, αλλά αυτό το βάρος έχει πέσει πάνω μου, δηλαδή στο να γίνω ο γιατρός του εαυτού μου και δεν ακούγεται βέβαια εύκολο λόγο της εγρήγορσης που χρειάζεται να έχει κανείς σε όλα τα μήνυμα της πορείας της 'πάθησης'. Δεν είμαι κατά των φαρμάκων, πέρασα από αυτό είναι η αλήθεια αλλά ποτέ δεν μου ταίριαζαν, ίσως γιατί είμαι πολύ δεμένος με την Φύση ένα πράγμα. Έτσι αντί για αγωγή παίρνω κάποιες βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αντιφλεγμονώδες, προσπαθώ να διαλογίζομαι, να προσεύχομαι και να ευγνωμονώ για να εμπλουτίζω Θετικές σκέψεις, προσέχω πολύ την διατροφή μου όσο μπορώ, ασκούμε καθημερινά για να κρατάω τον Νευρικό σύστημα ζωντανό, και άλλα πολλά, τα οποίο μόλις μπουν σε καθημερινό πρόγραμμα, το σώμα μας μπορεί και κάνει θαύματα.

Αυτό που εν τέλη έχω καταλάβει είναι ότι υπάρχουν δεκάδες τρόποι να προσεγγίσει κανείς την δικιά του Θεραπεία για την πάθηση. Το σίγουρο είναι όσο γρήγορα μάθουμε τον εαυτό μας και πιάνουμε τα μηνύματα που μας στέλνει η 'πάθηση' τόσο το καλύτερο, γιατί εν τέλη, πιστεύω ότι τελικά δεν υπάρχουν 'ασθένειες', αλλά ασθενείς.

Τίποτα στην Ζωή μας δεν είναι τυχαίο, πιστεύω επίσης. Εδώ που είμαστε, αισθάνομαι ότι είναι για το υπέρτατο καλό μας. Τι σημαίνει υπέρτατο βέβαια, δεν ξέρω αν υπάρχουν λέξεις να το περιγράψουν, αλλά τουλάχιστον θέτει την πιο γερή βάση για μόνιμη παραγωγή Θετικών σκέψεων, και αυτό μου αρέσει πολύ :emojis-8:

Re: νεο μελος

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Πέμ Ιαν 12, 2017 11:32 pm
από Nikoskk
Φωτεινη τα ειπε ολα ο Σταθης , ριξε και μια ματια σε διαφορες συζητησεις που υπαρχουν εδω μεσα και θα βρεις τη σου ταιριαζει.
Παντα με θετικη ενεργεια!!!