Σελίδα 1 από 1

Οικονομικό και ποιοτικό ηλεκτρικό αμαξίδιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Νοέμ 27, 2015 10:08 am
από Κώστας
Ψάχνοντας στο ebay βρήκα αυτό http://www.ebay.co.uk/itm/Power-wheelch ... 1793855436

Πρόκειται για ένα ποιοτικότατο και μάλλον οικονομικό ηλεκτρικό αμαξίδιο, Εγγλέζικης κατασκευής που με 30 περίπου Ευρώ, έρχεται στο σπίτι σας από την Αγγλία! Αν έχετε να διαθέσετε 1170€ (τόσο είναι το συνολικό κόστος), μπορείτε να το αποκτήσετε χωρίς να μεσολαβήσει το ασφαλιστικό σας ταμείο. Αξίζει να λάβουμε υπ΄ όψη, πως οι τιμές των πτυσσόμενων ηλεκτρικών αμαξιδίων στην Ελλάδα, υπερβαίνουν αρκετά τα 3000€, από τα οποία τα ταμεία καλύπτουν τα 2310€. Σχεδόν μία η άλλη!
Σε ερώτησή μου στην τράπεζα, μου είπαν πως μπορεί να γίνει η συγκεκριμένη αγορά από το εξωτερικό, διότι δεν υπάρχουν capital controls στα αναπηρικά είδη.



Το αμαξίδιο που δείχνει το video είναι το προηγούμενο μοντέλο. Το καινούργιο που πωλείται στο ebay, έχει βελτιωμένη μπαταρία.

Τεχνικά χαρακτηριστικά για το αμαξίδιο θα βρείτε εδώ http://www.1stchoicemobility.co.uk/bari ... _2033.html

Re: Οικονομικό και ποιοτικό ηλεκτρικό αμαξίδιο

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε:Παρ Δεκ 25, 2015 3:24 pm
από Κώστας
Όταν τελειώνει χρονικά η προσφορά στο ebay, μπορείτε να επισκευθείτε την διεύθυνση του μαγαζιού όπου η προσφορά ανανεώνεται και ισχύει με τις ίδιες προϋποθέσεις. Μαζεύω τα χρήματα μέχρι το καλοκαίρι να καταφέρω να το παραγγείλω, μπας και κάνω και καμιά αυτόνομη βόλτα!